بچه ها تو سايت JVN گشت ميزدم به اين برخوردم. تا حالا ديده بودينش؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها تو سايت JVN گشت ميزدم به اين برخوردم. تا حالا ديده بودينش؟
خبر خوب
degree control will be available on both the PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC-DVD versions of the game via the analogue sticks on the 360 respctive contorollers
Last edited by farryad; 17-08-2009 at 14:18.
فریاد جان ( اسمتو درست گفتم ؟) این خبر رو از کجا آوردی ؟ توی PESFAN گفتن این قابلیت توی ایکس باکس 360 وجود نداره .توی PC هم هنوز تایید نکردن .
خدایی خیلی ظلمه توی ایکس با کس و پی سی نباشه .
سلام دوست عزيز.تايپيكش رو همين الان تو pes fan زدن
محتوای مخفی: PES 2010: 360 Degree Movement and Other Features Confirmed
این لینک خبری که دوست عزیز فریاد گذاشتن
یه چیزی که من بدم میومد تو نسخه های قبلی شورتشون بود که به جای پارچه ، لوله پلیکا بود ! همه چی از توش رد میشد که هنوزم درست نشده . خدا کنه لااقل این حالت هم که بعضی اوقات بازیکنا از تو هم دیگه رد میشدن یا وقتی خوشحالی میکردن دست یکی میرفت تو بدن اونیکی هم درست شده باشه . تور هم به نظر نمیرسه خیلی بهتر شده باشه ! عکس العمل دروازه بان ها هم خیلی بد و خنده دار بود . مستر لیگ بازی هم واقعا مسخرس . همین میشه که آدم میره منیجر مود FIFA رو بازی میکنه دیگه . حالا کسی نمیدونه این اشکالاتی که من گفتم رفع شده یا نه ؟ من که چشمم آب نمیخوره .
اقا این قضیه چمپیونز لیگ و لیگ اروپا چیه؟
یعنی واقعا توی نسخه pc همچین چیزی وجود نداره؟
قضیه چیو میگی بهزاد جان ؟
راستی من پست پرسشو پاسخو تکمیل تر کردم نکات جالبی توش هست حتما ببینین .من یک کم با عجله مینویسم شرمنده اگه غلط املایی داشتم .میخام تند تر بنویسم که به بقیه اخبار هم برسیم ( از قضا سرعت تایپم هم خیلی کمه ) .
.
Last edited by 4039; 17-08-2009 at 14:31.
There is no specific German league however both Champions League and Europa League are licensed this year (consoles only)
این که میگن چمپیونز لیگ و لیگ اروپا (یوفا کاپ) فقط توی نسخه کنسول وجود داره و توی pc همچین چیزی نیست
یکی از دوستان متنش رو به انگلیسی گذاشته بود
Last edited by B3HZ@D; 17-08-2009 at 14:38.
من به خاطر سرعت کم اینترنت نمیتوانم به سایتهای دیگه زیاد برم و جستجو کنم!!
ایا چمپیونز لیگ و لیگ اروپا تو نسخه PC هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه دریبل 360 درجه تو هر سه پلتفرم قرار هست باشه؟؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)