تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 190 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 1894

نام تاپيک: برنامه امتحان نهایی سال سوم و بحث در مورد آن

پروفشنال Mohandes_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    c:/windows/system32/regedt32.exe

پيش فرض

کارنامه خصوصی ما خصوصی می باشد
    بابا از استرس میمیره آدم،من تنها جبر رو خوب دادم! حسابان هم نمره ای خواهم گرفت،تصمیم به زدن تبصره دارم!
    زبان فارسی هم خوب دادم!

من سال دیگه کارنامه ترم 1 و 2 پیش دانشگاهیم رو میذارم!!!! بی خیال کارنامه ی به رمق و نمیدونم چیه سال سوم من! خوهشا گیر ندید به کارنامه ی رنگین من !!!!!!

پروفشنال Mohandes_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    c:/windows/system32/regedt32.exe

پيش فرض

آقا نرید برای شهریور ! اونایی که 7-8 اوردن باید قانع بشن...چون بعضی ها بر این باورند که شهریور همه تنبل هستند و طراح محترم،آسون تر میگره! نه! همچین خبری نیس. تازه بدترم ممکنه بگیرن و امکان ریسک بالایی داره...به جای اون 3 ماه شما دروس پایه رو بخونید خیلی بهتره....یه وقا رفتید با اونایی هستم که درسی رو نمره ضعیف تو خرداد میارن،خدای نکرده پایین تر شدن...دیگه بدبختی شروع میشه...
    Last edited by Mohandes_mansour; 11-06-2009 at 02:22.

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بلاخره کی کارنامه هارو میدن؟
    من که از الان خوابم بهم خورده از 1:عربی 2:ریاضی 3:فیزیک 4:زمین این 4تا رو می ترسم لب مرز باشم بقیشون دیگه خدارو شکر بالای 15تشریف دارن بدبختی 4تا تتبصره هم نداریم هر 4تاشو بزنم ...
    اعتراض بزنیم نمره اضافه نمی کنن؟چون من مثلا مستمر زمینم 17هستش...

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

بلاخره کی کارنامه هارو میدن؟
    ...
    4shanbe hafte dige

good luck

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

روز چهارشنبه ی هفته ی بعد فقط یک روز در بین شماست یا جایی اعلام شده ؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام من هم به همه خسته نباشید میگم !

فقط چند تا سوال از دوستان داشتم که امیدوارم جواب بدن "
    1- بهنرین امتحان ؟
    2-بد ترین امتحان ؟
    3-یک توصیه برای کسانی که امسال میخوان بیان سوم و امتحان نهایی بدن ؟

بهترین امتحان برای خودم شیمی فیزیک ( شب قبلش یه ذره وقت کم اوردم ) زبان انگلیسی
    بدترین امتحان : هندسه ، عربی

توصیه این که همه درس های اختصاصی به غیر از شیمی(فیزیک جبر حسابان هندسه ) توی سال مرور کن که شب امتحان جداَ وقت نیست ( اینو از ته دلم گقتم )
    توی عمومیها درس عربیو از همه بیشتر بخون و اگه از پایه مشکل داری حتماَ رفعش کن ( من هرچی ضربه از عربی خوردم به خاطر کم کاری در سال دوم و بد تر از اون جبران نکردنش توی سال سوم بود ) ونتیجش هم معلومه دیگه ...
    زیاد خودتو درگیر کتاب های کمک آموزشی نکن ( لا اقل برای سوم ) امسال همه امتحانا از کتاب بود البته به غیر از عربی پس مبانتو بزار روی کتاب درسی تا بهترین نتیجه رو توی نهایی بگیری

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اینجاست که یاد یه جمله تو عربی افتادم:
    گاهی چیزهایی که امید به سودش داری ، ضرر میرساند/چه بسا تشنه ای آب گلوگیرش شد.
    اینو تو عربی خوندم یاد خودم میافتم.
    هر درسی رو که انتظار داشتم بالا بشمو پایین شدم مثل:
    هندسه ، شیمی ، زبان فارسی ، زبان خارجی
    و درس هایی رو که بهش امید نداشتمو بالاتر از حد انتظار شدم مثل:
    حسابان ، فیزیک انتظار صفر داشتم نه نه !!!(no nine)، دینی زندگی ،عربیم انتظار صفر داشتم نه نه (no nine)

با احترام میگم که با این حرف شما شدید مخالفم ...
    من خودم امسال توی درس های حسابان هندسه و عربی ضعیف بودم و بدترین نمره هام مال همین درس هاست ...
    به نظر من اگه فکر میکنید درسیو بلد بودید ولی نمره نیاوردید دلیلش اینه که اون درسو مفهومی یاد نگرفتید یا عواملی مثل استرس ، مرور ناقص در شب امتحان باعث ایجاد چنین مشکلی شده
    یا به عکس اگه فکر میکردید درسیو بلد نیستید و نمره خوبی کسب کردید تنها دلیلش این بوده که شما به اون درس علاقه نداشتید ولی بنیان درسو بلد بودید ...

افرادی هستن که میگن 20 ساعت خوندیم ولی نتیجه برعکس شد در جواب اونا باید گفت که اگه 18 ساعت می خوندید بدتر نتیجه می گرفتید یعنی عالی ترین نمره ای که شما می تونستید بگیرید همین بود که گرفتید اگه نتیجه بد شده باید به نوعه درس خوندن توی سال ایراد بگیرید نه طراح سوال و سختی سوال ...

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

روز چهارشنبه ی هفته ی بعد فقط یک روز در بین شماست یا جایی اعلام شده ؟
    مدرسه ..... بهمون گفتن چهارشنبه ..... حالا دیگه هر جور راحتین
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!۱

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با احترام میگم که با این حرف شما شدید مخالفم ...
    من خودم امسال توی درس های حسابان هندسه و عربی ضعیف بودم و بدترین نمره هام مال همین درس هاست ...
    به نظر من اگه فکر میکنید درسیو بلد بودید ولی نمره نیاوردید دلیلش اینه که اون درسو مفهومی یاد نگرفتید یا عواملی مثل استرس ، مرور ناقص در شب امتحان باعث ایجاد چنین مشکلی شده
    یا به عکس اگه فکر میکردید درسیو بلد نیستید و نمره خوبی کسب کردید تنها دلیلش این بوده که شما به اون درس علاقه نداشتید ولی بنیان درسو بلد بودید ...

افرادی هستن که میگن 20 ساعت خوندیم ولی نتیجه برعکس شد در جواب اونا باید گفت که اگه 18 ساعت می خوندید بدتر نتیجه می گرفتید یعنی عالی ترین نمره ای که شما می تونستید بگیرید همین بود که گرفتید اگه نتیجه بد شده باید به نوعه درس خوندن توی سال ایراد بگیرید نه طراح سوال و سختی سوال ...
    گاهی چیزهایی که امید به سودش داری ، ضرر میرساند/چه بسا تشنه ای آب گلوگیرش شد.
    به چه بسا توجه کن...همیشه که اینطوری نمیشه...
    اتفاقا من همه ی درسارو مفهومی میخوندم. ولی درسایی رو که بهشون امید داشتمو زیاد نمیخوندم برای همین پایین میشدم.

و درسی رو هم که بلد نبودم مثل حسابان و دینی زندگی رو از یه هفته قبلش شروع به خوندنش کردم.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه اینجا رو پیدا کردم! میبینم که بحث داغه! منم رشتم ریاضیه.

ترتیب نمره هام از بهترین به بدترین که با جوابها چک کردم: (اونایی که توی یه خط هستن نمره هاشون عین همه!!!)

1. زبان
    2. دین و زندگی
    3. حسابان- هندسه- فیزیک- جبر و احتمال- شیمی
    4. ادبیات
    4. عربی
    5. زبان فارسی

در جواب دوستمون:
    منم همینطور. درسهایی مثل زبان و فیزیک رو که از قبل بلد بودم رو خیلی کم خوندم. اما نمرم همونی شد تقریبا که میخواستم.
    اما مثلا ادبیات رو که شعرهاشو حفظ نبودم رو از قبل خوندم.
    در مورد مفهومی خوندن با نخوندن هم موافقم. چون خداییش درسهایی رو که نفهمیدم و حفظ کردم رو گند زدم! (مثل زبان فارسی!)

راستی دوستان قبول دارید زبان فارسی خیلی سخت بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •