سلام مبارک باشه
چندتا سوال داشتم :
1- باطری 8 سل 84Wh هستش؟
2- وزن دقیق با باطری 8 سل
3- توی بعضی ریویو ها گفته شده کیفیت ساخت یکم پایینه واقعا چجوریه وقتی کنار تاچ پد با دست فشار میدی صدا میده ؟ و ایا واقعا جنس بدنه الومنیومیه ؟ یعنی بدنه قرص و محکمه ؟ در کل از 10 چه رتبه ای به کیفیت ساخت می دهید ؟
4- کیفیت صفحه نمایش ؟
5- از نطر گرمایی چطوره ؟
6- درایور ها رو از کجا گرفتی؟ از اول ویندوز روش بود یا داس ؟ چون سازگار ارقام فکر کنم همین مدل رو با نام x4hjc میده و بدون ویندوز .
چرا سازگار این سری x رو نام گزاری کرده اینا اصلا تو هیج جای دنیا نیستن حتی تو سایت ایسوس مثلا x4hjc نیستش.
7- در کل یک بررسی دقیق ازش وقتی کار کردی اینجا بزاری ممنون میشم .
وزنش 2.1 هست.خیلی سبک و خوبه.این که میگین "دقیقن" والا خودم وزنش نکردم.ترازو دم دستم نیست.ولی تو سایت خود ایسوس این طور نوشته و فروشنده هم همینو می گفت.باتریش هم 8 سل هست. اون 84wh نمی دونم یعنی چی.شرمنده. آره من که با گارانتی دیجیتال گرفتم درایورهاش تو جعبه تو یه دی-وی-دی همراش بود ولی ویندوز نداشت.بعد من الان یه گندی زدم اینکه درایورهاشو اشتباه نصب کردم.یعنی نباید هرچیزی که تو سی-دیِ درایورها بود نصب می کردم و واسه همین بنده خدا جونش بالا نمیاد.دارم با کمک دوستان خرابکاریمو درست می کنم حالا.
نمی دونم چرا سازگار اسمشو گذاشته x.
کیفیت ساخت هم پایین نیست.نه تاچ پدش مشکلی نداره.
کیبوردش یه کم ظریف مریفِ و باید با ملایمت باهاش برخورد کرد.ولی مشکلی نداره اصلن.
راجع به چیزهای دیگش هم باید باهاش کار کنم تا بتونم اظهار نظر کنم.
اینجا رو یه سر بزنید.سایت خود ایسوس.عکسهایی هم که گذاشته خوب و واضحه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید