سلام
منم به جمع اچ دی ها پیوستم
تو یکی از فیلم هاش (i8910 demo) که توی خود گوشی هست دیدم که بین صفحه ها با انگشت حرکت می کنه و هر کدوم رو می خواد میبنده
هر کار کردم نشد
این چه طوریه ؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام
منم به جمع اچ دی ها پیوستم
تو یکی از فیلم هاش (i8910 demo) که توی خود گوشی هست دیدم که بین صفحه ها با انگشت حرکت می کنه و هر کدوم رو می خواد میبنده
هر کار کردم نشد
این چه طوریه ؟
سلام
مبارک باشه
می بخشید کلا غاتی کردم فکر کردم منظورتون یه چیز دیگست.
Last edited by Armin.ASD97; 03-09-2009 at 22:18.
بازم سوالمو تکرار میکنم شاید یکی دلش سوخت و جواب داد.تو gsmarena نوشته که tv out هم داره ولی این طور که یکی از دوستان گفت و از عکسش هم همین طور به نظر میومد مثه این که نداره.حالا بالاخره داره یا نداره؟و اون چیزی که گوشه سمته راسته بالای اون عکسه محتویات جعبه گوشی بود چیه؟ و لطف کنین به سواله زیرم جواب بدید.ممنون
tv out یه قابلیته .... یعنی میتونی بهش یه کابل وصل کنی بزنی به tv نگا کنی
اون چیزی که تو جعبه هست کابل tv ه
پس وقتی میگه tv out داره منظورش اون قابلیته نه کابلش
بعضی ها که خریدن کابل tv داشته و واسه بعضیا نداشته
دیروز برای دومین بار پشت سر هم رفتم علائدین با گوشی های سامسونگ کار کردم یارو دیگه بهم توپیت . گفت توی هر روز واسه چی میای اینجا ؟ 30 تا 45 دقیقه هم با گوشی کار میکنی ؟ تو مگه گوشی نخریدی ؟
خلاصه کلی مارو جلو اینو و اون ضایع کرد .
هیچکس نبود کمک کنه ؟ بابا تو فیلمش هم میگه که multi task ....هیچکس اینطوری نکرده ؟
ما که گوشی رو نداریم ، اما تو همین فروم ها خوندم این قابلیتش برداشته شده
سلام!
سایت «جی اس ام» (gsm.ir) یه ریویو از i8910 گذاشته که میتونید از طریق لینک زیر ببینیدش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
پنجشنبه یه موبایل فروشی در تبریز که نماینده مایکروتل هم هست i8910 16gig بدون گارانتی رو بهم 710000 قیمت داد؛ جمعه عصر که برای خرید رفتم گفتند که 8 گیگ هست و کلی حالمو گرفتند؛ یه مدت بیخیال i8910 هستم تا تب بازار فروکش کنه و خود مایکروتل با قیمت مناسب عرضه اش کنه.
Last edited by Dadshah; 04-09-2009 at 20:57.
یه سوال : ویژگی xdmi همون کار dlna رو انجام میده ؟
اصلا این 2 تا به هم ربطی دارن ؟
تفاوتشون تو چیه؟
چه جوری کار میکنن؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)