شرمنده بچه ها میدونم خستتون کردم یه سوال دارم این دیګه اخریشه خواهشن یه وقت با چماق دنبالم نیوفتین این روزا به حد کافی چماق خوردیم راستش سوالم در مورد اینه که این ګوشی ال جل هم مثل سامسونګ ګزینه فیلمبرداری اهسته و سریع داره یا نه مرسی که جواب میدید
شرمنده بچه ها میدونم خستتون کردم یه سوال دارم این دیګه اخریشه خواهشن یه وقت با چماق دنبالم نیوفتین این روزا به حد کافی چماق خوردیم راستش سوالم در مورد اینه که این ګوشی ال جل هم مثل سامسونګ ګزینه فیلمبرداری اهسته و سریع داره یا نه مرسی که جواب میدید
این حرف ها چیه!شرمنده بچه ها میدونم خستتون کردم یه سوال دارم این دیګه اخریشه خواهشن یه وقت با چماق دنبالم نیوفتین این روزا به حد کافی چماق خوردیم راستش سوالم در مورد اینه که این ګوشی ال جل هم مثل سامسونګ ګزینه فیلمبرداری اهسته و سریع داره یا نه مرسی که جواب میدیداگه قراره کسی سوال نکنه پس این فروم به چه دردی میخوره!
راستش این فیلمبرداری آهسته و سریع رو اولین بار الجی درست کرد....تو گوشی ویوتی 1.....نسخه سریع هم تو گوشی سیکرت الجی اومد....
رنوار هم هر دوتا شو داره.....![]()
من صفحات زیادی رو خوندم ولی سرم گیج رفت.
حالا یه سوال دارم آیا با این گوشی میشه مثل سری w سونی با هندزفری آهنگ را گوش داد و اگر تماس بود با فشار دادن دکمه هندزفری آهنگ قطع شود.
و ایا مشکل gps و نقشه تهران کاملاً رفع شده است.
بله یه دکمه Call داره توی قسمتی که دوتا هدست بهم وصل میشن.... اگه بزنید آهنگ قطع میشه میره برای تماس....حالا یه سوال دارم آیا با این گوشی میشه مثل سری w سونی با هندزفری آهنگ را گوش داد و اگر تماس بود با فشار دادن دکمه هندزفری آهنگ قطع شود.
تا اونجایی که میدونم بچه ها الان بدون مشکل با GPS کار میکنن....و ایا مشکل gps و نقشه تهران کاملاً رفع شده است.
با اجازه عمو حسین
جفت سوالاتون بلهههههه![]()
Tiny[1].Encryptor.v1.0
نرم افزار جاوا هستش و رو رنوار هم خوب جواب میده
اگه مدیران محترم اجازه بدن می تونم ضمیمه اش کنم![]()
Last edited by گوموش; 07-03-2010 at 23:42.
خدا خیرت بده
یه جا آپلودش کن ما هم استفاده کنیم![]()
خداییش فقط میخوام بدونم کی می تونم فایل ضمیمه کنم![]()
آخه میدونی یواش یواش دارم خسته میشم!![]()
لینک اصلی شو میزارم با دانلود رایگان فقط تشکر فراموش نشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی کلوپ رنوار چه می کنی؟! مگه خودت ویوتی اسمارت نداری؟!!!
ریویو گذاشتی ؟
هروقت که جناب عالی بشی همکار انجمن ( 5 یا 6 ستاره ) یا بشی مدیر یه انجمن، می تونی پرونده ضمیمه کنی.
شاد و پیروز باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)