اقا با گیم پد میشه بازی کرد من هر کاری کردم نشد
اقا با گیم پد میشه بازی کرد من هر کاری کردم نشد
واقعا از این که این بازی رو گرفتم پشیمون هستم
تمام کار هایی رو که تو این تایپک دیدم رو انجام دادم و باز مشکل دارم
با زتو زمین هایی که تعداد ماشین های زیاده با کاهش فریم مواجه می شم
کارت گرافیک من 4890 ATI هست تا حالا تو هیچ گیمی تا این حد مشکل نداشتم
همین حالا هم بازی رو از رو سیستم پاک کردم
دوست من تو این بازی CPU حرف اول رو میزنه !
من دارم با همین گرافیک شما و یه CPU 4هسته ای بازی رو با بالا ترین تنظیمات گرافیک انجام میدم
تازه چند روز هست یه پچ اومده اون رو هم نصب کنی دیگه گرافیک رون تر از قبل هم میشه !
من پچ را نصب کردم...اما بازم در مسابقه هایی که 2 تا ماشین با هم رقابت دارن در موقع اوردن مرحله گیر میکنه....
سلام دوستان
من بازی need for speed shift را نصب کردم ولی زمانی که میره تویه بازی ، بازی کند عمل می کنه
اینم مشخصات سیستم من
p5Q
e8200
3gig ram
hdd 320gig
graphic NVIDIA quadro FX 560
گرافیکم تویه مشخصاتش زده 128mb (Dedicated video memory)
1224mb(shared system memory)
زمانی که رفتم درایورمو آپدیت کردم از سایت nvidia زمانی که می رفت تویه بازی صفحه سیاه بود
directx هم همون که داخل دی وی دی بازی بود نصب کردم ولی بازم کند کند بازی همل می کنه
بازیش با این که تو پیسته بازم خیلی قشنگه وگرافیک داره ولی یکم سخت.
اگه منظورت مشخصات سیستم هست این هم مشخصات سیستم من :
m.b:ep45t-ud3r
cpu:intel q9550
vga:4890 ati sapphire
power: green 680
دوست من این گرافیک شما اصلا به درد بازی نمی خوره و برای کاربردهای خاص(طراحی های سه بعدی و...)استفاده می شوند بهتره گرافیکتون رو تعویض کنید و یه گرافیک معمولی بگیرید...
سلام دوستان
من مشکل پیدا کردم تازه بازی رو شروع کردم که همون اول یه جا گیر کرده هر بارم میام بیرون دوباره میرم همونن قسمت گیر کرده هی تکرار میشه اون قسمتی که داره در مورد بازی با عملکرد ماشین تورها اینا نشون میده
کسی سیو قسمت بعدیشو نداره که بزنم از این قسمت رد بشه؟
من نمي تونم با گيمپد بازي كنم درايورش هم گم كردم چي كار كنم با بقيه بازي ميتونم بازي كنم اما با شيفت نميشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)