تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 314 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

- میشه بگی تو منو کدوم مسیر رو باید رفت تا به اونجا که پسورد میدیم رسید ؟
    2- اگه وقتی پسورد دادیم گوشی رو خاموش و روشن کنیم چی میشه ؟ پسورد میخواد یا نه ؟

و اینکه دوستان عزیز من یه جا خوندم که صفحه نمایش کوکی ضعیفه یعنی گفته بود موارد زیادی به گارانتی میاد که صفحشون شکسته و یا خراب شده حتی در اثر یه فشاره کوچیک. نظرتون چیه ؟ تا حالا دیدید یا شنیدید ؟
    1- setting - phone setting - security - handset lock - ...
    2- والا من اصلا با سيستم پسورد گزاريش آشنا نيستم ، و تاحالا امتحان نکردم اینو

راستش چند صفحه پيش منم در مورد این موضوع پرسيدم اما کسی چيزه درستی نگفت ، من حس ميکنم از اون اولی که گوشی رو گرفتم صفحش نرم تر شده ، و ترسيده شدم که نکنه این به مرور زمان زيادی نرم و حساس بشه و قابليت خودش رو از دست بده يا خراب بشه
    آخه مامانم هم پرسيد اینکه همه ی کاراش با صفحشه زود خراب نميشه !! منم خيلی ترسم گرفت!

2. 2 کاربر از Mcafee* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

و اینکه دوستان عزیز من یه جا خوندم که صفحه نمایش کوکی ضعیفه یعنی گفته بود موارد زیادی به گارانتی میاد که صفحشون شکسته و یا خراب شده حتی در اثر یه فشاره کوچیک. نظرتون چیه ؟ تا حالا دیدید یا شنیدید ؟
    خوب امروز ميخوام همه خريداران كوكي رو بابت نگراني هاشون راحت كنم. صفحه نمايش كوكي خيلي سگ جونتر از اين حرفهاست كه فكر ميكردم. هفته قبل يك عصبانيت نا بجا باعث شد كه گوشي رو (از سمت صفحه نمايش) به گوشه ميز بكوبم اونهم 3-4 بار با قصد شكستن گوشي و صفحه نمايشش. (عصبانيتم از دست گوشي نبود و بابت چيز ديگه بود) اما در كمال تعجب ديدم كه حتي يه خش هم روي گوشي نيافتاد چه برسه كه صفحه اش بشكنه. اين در حالي هستش كه هر گوشي ديگه رو با اون شدت ميكوبيدم ال سي ديش داغون ميشد

4. 3 کاربر از saadi126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saviorperi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوب امروز ميخوام همه خريداران كوكي رو بابت نگراني هاشون راحت كنم. صفحه نمايش كوكي خيلي سگ جونتر از اين حرفهاست كه فكر ميكردم. هفته قبل يك عصبانيت نا بجا باعث شد كه گوشي رو (از سمت صفحه نمايش) به گوشه ميز بكوبم اونهم 3-4 بار با قصد شكستن گوشي و صفحه نمايشش. (عصبانيتم از دست گوشي نبود و بابت چيز ديگه بود) اما در كمال تعجب ديدم كه حتي يه خش هم روي گوشي نيافتاد چه برسه كه صفحه اش بشكنه. اين در حالي هستش كه هر گوشي ديگه رو با اون شدت ميكوبيدم ال سي ديش داغون ميشد
    اگه واقعا انقد محکم باشه که خیلی خوبه. آخه یه جا خوندم که طرف کوکی رو گذاشته بود تو جیب شلوارش و وقتی در اورده بود ال سی دی از کار افتاده بود !!! که اینجور که شما تعریف کردید نمیدونم چطور ممکنه همچین اطفاقی واسه اون شخص بیفته ؟!؟!

من الان یه N72 دارم که بعضی وقتا میبینی با فاصله 20 cm انداختمش رو میز !!! و هیچیشم نیشه !!! اما الان میترسم که حواسم نباشه با کوکی این کارو بکنم و بد جوری پشیمون بشم !!! (حتی یه بار تو خیابون N72 با شدت زیاد از دستم افتاد زمین ولی باز چیزیش نشد !!!)

6. 2 کاربر از saviorperi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

اگه واقعا انقد محکم باشه که خیلی خوبه. آخه یه جا خوندم که طرف کوکی رو گذاشته بود تو جیب شلوارش و وقتی در اورده بود ال سی دی از کار افتاده بود
    اون مشکل دوست من بود.......
    که هیچی نبود.........بعد از یه مدت درست شد......الانم مثل خر داره براش کار میکنه.......
    گفته که 2-3 بار از دستش افتاده زمین....خود گوشی هیچی نشده.......فقط بدنش بکم آسیب دیده.........تاچشم هیچیش نشده.......(خودم موندم چطوری اونجوری تاچش کار نمیکرده........)
    در کل اگه نخواید با گوشی کشتی بگیرید خوبه........

8. 4 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

دوستان من تست کردم ولی برای جاوا انگار محدودیت ندارم
    یک نقشه تهران ریختم 6 مگ
    دو نسخه دیکشنری ریختم یکی 3مگ و دومی 5 مگ
    نقشه مشهد 3مگ
    چند تا نرم افزار دیگه
    و چند تا بازی حجم بالا از گیم لافت
    ولی هیچ مشکلی پیش نیومد.
    در ضمن من همون اول که خریدم تمام قسمتهاشو زدم روی مموری ریخته بشه و مموری داخلی گوشی روش چیزی نصب نمیشه.

10. 5 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saviorperi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان لطفا یک عکس گرفه شده با دوربین کوکی اینجا قرار بدبد تا ببینیم کیفیتش چجوریه. (لطفا عکسی قرار بدید که کیفیتش در بین کل عکسهای گرفته شده توسط گوشی متوسط باشه !!)

و اینکه Michael Ropy جان شما کهم از کوکی استفاده کردید هم از استار به نظرت دوربین کدوم بهتره ؟ تفاوتشون تا چه حده ؟

(ببخشید که من انقد زیاد سوال میکنم)

12. این کاربر از saviorperi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

دوربین استار بهتره تو عکس گرفتن.

14. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

من که پشیمونم الان....ولی دیگه مجبورم باهاش کنار بیام و گفتم بیخیال دیگه سخت نگیر!
    چرا پشیمونی ؟؟؟ ینی بد تر از کوکیه؟؟

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من تست کردم ولی برای جاوا انگار محدودیت ندارم
    یک نقشه تهران ریختم 6 مگ
    دو نسخه دیکشنری ریختم یکی 3مگ و دومی 5 مگ
    نقشه مشهد 3مگ
    چند تا نرم افزار دیگه
    و چند تا بازی حجم بالا از گیم لافت
    ولی هیچ مشکلی پیش نیومد.
    در ضمن من همون اول که خریدم تمام قسمتهاشو زدم روی مموری ریخته بشه و مموری داخلی گوشی روش چیزی نصب نمیشه.
    سلام
    پس چرا من که میخام بازی نصب کنم مرتب اررور میده که فضای خالی برای نصب نداره؟
    با ابنکه پیش فرض رو گذاشتم روی مموری؟
    همه حافظه گوشی و هم مموری جا دارن

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

چرا پشیمونی ؟؟؟ ینی بد تر از کوکیه؟؟
    امکانات جانبی کوکی با صلیقه ایشون بیشتر جور بوده.........

ولی رفیق ناباب وسوسش کرد استار بگیره....

18. 2 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •