من قبلا این بازیو نصب کرده بودم مشکل سیو نداشتم الان یکی از دوستام نصب کرده مشکل سیو داره یادم نیست باید چه کنیم تا بشه سیو کرد
راهنمایی کنید ممنون میشم.
من قبلا این بازیو نصب کرده بودم مشکل سیو نداشتم الان یکی از دوستام نصب کرده مشکل سیو داره یادم نیست باید چه کنیم تا بشه سیو کرد
راهنمایی کنید ممنون میشم.
تابحال توی کلاب tony طبقه ی دومش رفتید؟خیلی باهاله
اونجا یه نفر واستاده بعد میری پیشش دکمه ی E و میزنی باهاش مسابقه ی شراب خوری میذاری
شیشه ی شرابش هم انقدر بزرگه که قبلش یه تکون میدیش بعد کلیک که کنی درش میپره بعد همه جا کفی میشه بعدش باید شرابو بخورید و وقتی تموم شد اصلا نمیتونید راه بریدخیلی باحاله یه امتحان بکنید
![]()
من اي اف ال رو ديروز نصب كردم بدون مشكل 4 تا دي وي دي رو خيلي بازي باحاليه اما زياد از شخصيتهاي بازيش خوشم نمياد دنيا فقط نيكو بليك يادش بخير اون كه نباشه مثل اينه كه ليبرتي سي تي يه جيزي كم داره
توجه كرديد خيابونها در اين نسخه خلوت ترن نسبت به نسخه قبل فكر كنم از حجم ماشينها كم كردن والا بازي بايد روي شش دي وي دي ارائه ميشد راستي يه سوال توي اون كلوب قديمي اول بازي lost&dammed س... هم ميشه انجام داد?
دوستان سلام
من مدتیه که این بازیو نصبیدم و دارم بازی می کنم ولی متاسفانه امشب که خواستم بازیو اجرا کنم بعد قسمتی که یکی از دو بازیو انتخاب می کنی این ارور اومد:
the downloadable content required for this autoload is not available.
press enter to start a new game of gta:episodes from liberty city.
قبلا یه جایی دیده بودم تو همین تاپیک ولی هر دنبالش گشتم پیداش نکردم
ممنون میشم از دوستان یکی راهنمایی کنه
بچه کسی اون مرحله ای که با تونی طبقه دوم کلوب هستی و میگه باید تونی را خارج کنی و هی آدم میاید باید چکار کرد
اعصابم خورد کرده
منم اونجا 5-6 بار مردم
باید بری یه جای دیگه کاور بگیری.تا مرحله شروع میشه پشت چوب کاور گرفته
پاشو برو پشت ستون سمت راست کاور بگیر بعدش همرو بترکون
با نارنجک هم میتونی
دوستان کسی نیست جواب ما رو بده محض رضای خدا؟؟؟![]()
كرك razor 1911 رو نصب كن احتمالا اشكال از كرك هست
ممنون دوست عزیز
لینک کرک رو می خواستم اگه ممکنه
سلام
در بازی Grand Theft Auto - Episodes From Liberty City یک مرحله هستش که در نقشه به اسم T دیده میشه که باید یک خانم و آقا رو سوار ماشین کنیم و اونها رو جلوی در یک خونه می رسونیم و از ماشین پیاده میشن و به من میگن برو کافی نت یک فلش قرمز داخل کافی نت را نشون میده من میرم داخل کافینت ولی نمی دونم اونجا باید چیکار کنم؟ لطفا کسی بلده من را راهنمایی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)