اقا منم قبلا همین مشکلو داشتم ولی با کرک رازور حل شد شما از پست اول دان کن حسین جان
اقا منم قبلا همین مشکلو داشتم ولی با کرک رازور حل شد شما از پست اول دان کن حسین جان
آقا کمک!!
خودم رو کشتم نمیاد!!
اررور RMN20 میده درحالی که این ارور واسه نبودن SP1 Vista هست ولی برای SP1 ویستا هست! هر کاری میکنم نمیاد.
تو ُSocial Club هم که Play رو میزنم میگه Application Fialed to launch در حالی که مشکل Parental هم نبود.
گفتم Patch رو نصب کنم ولی پچ اصلا نصب نمیشه وقتی رو setup.exe کلیک میکنم میگه Grand Theft Auto was not detected!!!
در حالی که من بازی رو دوبار نصب کردم!!
این مشکل ها واسه چیه؟!
کل نت رو زیر و رو کردم
سلام
من قبلا این بازی رو اجرا میکردم ولی ویندوز رو که عوض کردم دیگه بالا نمیاد فقط یه صفحه داس اول که میومد میاد و میره همه نرم افزار های جانبی قبلی رو هم نصب کردم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما نت فریم ورکتون به دلیل عوض کردن ویندوز پاک شده دوباره باید بریزید.
لینکشم صفحه ی اول هستش.
من هم مشکل دوم تورو داشتم اما اکانت افلاین ساختم و Crack razor رو ریختم و launch Gta IV رو زدم درست شد.
اما برای پچ هم مثل تو ارور میده .
راستی ادرس تو هم اینه ؟ C:\Program Files (x86)\BT\GRAND THEFT AUTO IV (BT)\grand theft auto iv
برای Rmn20 فکر کنم ویندوزت Sp1 رو دانلود کردی (اپدیت اس پی 1 )
کسی سیو قبل از مرحله ی بانک رو نداره ؟ می خام دوباره برم !
گفتم که همه نرم افزار های جانبی رو نصبیدم
من همین ویندوز ویستایی که دارم رو دیگه آپدیت نکردم چون 1 SP هست.
D:\Program Files\BT\GRAND THEFT AUTO IV (BT)\grand theft auto iv
آره!
چجوری باید بازی رو اجرا کرد؟! اول بریم تو Socialclub بعد اون دکمه PLAY رو بزنیم؟
یا بریم مستقیم فایل GTA.exe رو کلیک کنیم؟!
الان چک میکنم ببینم با Razor چی میشه! با Fedor که نیومد ولی اصلا به مرحله کرک نمیرسه.
رو PLAY که از تو Social club میزنم Application failed to launch میده وقتی هم که Social Club رو باز میکنم میرم GTA.exe رو دستی میزنم RMN20 میده
اکانت آفلاین من هرچی گشتم پیدا نکردم.
آنلاین ساختم ولی میگم وقتی PLAY رو میزنم میگه Application Failed to launch درحالی که بازی بدرستی نصبه
سلام
ببخشيد ميشه بازي GTA IV رو با اين سيستم اجرا کرد ؟:
VGA : 512 Gforce 7300
CPU : 3.2
RAM ; 4 GB
اگه ميشه زودتر جواب بديد چون خيلي خوشهالم ميخوام برم بخرمش ( در پوست خود نميگنجم )
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)