من از بروزر استفاده نمیکنم واسه میل چک کردن یا دادن من از میل باکسم در قسمته مسیج یا همون پیام ها استفاده میکنم که جی میلم دارم اما یاهوم رو هنوز نتونستم تنظیم کنم از اونجا
من از بروزر استفاده نمیکنم واسه میل چک کردن یا دادن من از میل باکسم در قسمته مسیج یا همون پیام ها استفاده میکنم که جی میلم دارم اما یاهوم رو هنوز نتونستم تنظیم کنم از اونجا
یخورده باهاش ور بری یاد میگیری
من جی پی آر اس رو یک ماهه نامحدود فعال کردم از ایرانسل ۱۰ هزار تومان پیشنهاد میکنم شما هم همینکار رو بکنین من همه کارایه نتی رو با جی پی آر اس انجام میدم وقتی به کامپیوترم وصلش میکنم سرعت دانلودم میره رو ۳۰
در مورد اون برنامه اگه سوالی داشتی ایمیل بزن بهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------
دوست عزیز کلا گوشی زمانی که یک کار را به طور مداوم و بدون توقف انجام می ده داغ می کنه مثل اینترنت - GPS - وایرلس و بازی
اقا چه طوری میشه یه ماهه نامحدود رو فعال کرد.
بعد در مورد نرم افزار وقتی تو صفحه ی اول یه اکانت ساختم و با اون لاگین شدم . می ره صفحه ی بعد که یه صفحه ی کاملا خالیه . و دو تا گزینه چپ و راس صفحه نوشته hide و menu . وقتی منو رو می زنی چند تا گزینه ی group , status , protocol , sort by وحالا من نمی دونم چطوری باید چت کرد . یا حداقل اینکه کاربر اضافه کرد. در ضمن این نرم افزار باید کاربر رو خودمون addکنیم یا میشه مثل room های yahoo کاربررا رو اورد.
نخست یه روزه نامحدود رو فعال کن که مث من 10000 تومنت رو بالا نکشن و اینترنت با کیفیت آشغال 200 بایت بر ثانیه بهت بدن...!
اگه خوب بود بکنش یه ماه
شاد باشین![]()
اقا من سیم کارتم ایرانسله .چی جوری یه روزه نامحدود رو فعال کنم
--------
والا تو ایرانسل ما همچین طرحهایی ندیدیم اما سیم کارت همراه اول این طرحها رو داره
لینک زیر رو ببینید
همراه اول
تیک قسمت اطلاعات فوق رویت گردید را بزنید و بعد دکمه مرحله بعد را بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aydin_eb7777; 01-08-2010 at 22:46.
اقا کسی از این قضیه private number چیزی نمی دونه . یا کلا کسی ترفندی نمی دونه که بشه باهاش شماررو مخفی کرد.
اتفاقا ایرانسل 24 ساعت محدود و نا محدود داره. دیدم توی سایتش...توی گوگل سرچ کن پیدا می کنی
شاد باشین![]()
برو تو سایتقیمت ها رو به روز می زنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)