ها؟ عزیز دل برادر اون شرکتا خصوصین چه ربطی به 2لت داره خوب؟ برو ازشون شکایت کن! مخابراتشم دارن میدن دست شرکت خوصوصیا تازه!
اون گوشه بالا سمت راستاونهایی که رشته تجربی خوندن، لطفاً بگن من همه ی این مشکلات رو کجای دلم می تونم بذارم؟!
دهه! مگه مطالبم چشه! کلی مشتری دارم برا همین مطالب :گریه شدید:
نه چیی اضافی نمیگیرن اگه طرف با حال باشه همین الان هم که بهشون بگی نصب میکنه ولی بعضیاشون عصر حجری فکر میکنن هر کاریشون میکنی از عادتای مرسوم چندین سال پیش دست بر نمیدارن یه جورایی کاربرای هاستشون زندانی اونا هستن!!
پس زمینه نداشته باشه بهتر نیست؟
یا یه رنگ ساده مثل پس زمینه ی title ها داشته باشه...
فکر کنم جالبتر بشه...از این قالبت خوشم اومد، فقط بحث اون بکگراند می مونه که یه حالت fade ی بهش بدی بهتره همون بالاای یه.یعنی بکراند باید عوض شه دیگه؟ ولی خوبه ها!؟الان بکراندش fixed هس همون بالا میمونه و تکون نمیخوره ها!
خوب دیگه با این حساب برم یه بکراند درست و حسابی پیدا کنم.
نه والا میدونی که من زیاد دور و بر اسکرپتای آماده نمیچرخم! ولی خبرنامه عجیب محدودیت داره ها! مخصوصاً اگه کاربرات زیاد باشن!یاسر برادر یه اسکریپت نیم وجبی و جمع و جور و خوبه خبرنامه میخوام
سراغ داری؟
خجالتم خوب چیزیه والا! این جماعت که دختر خانومای محترمشون جوراب که معمولاً نمیپوشن! یه وجبی هم شلواراشون کوتاه شده (از این شلوارای آستین کوتاه می پوشناین اراذل هنوز سمته شما هم الله اکبر و .... میدن شبا ساعت 10؟!×!
آسایش نزاشتن برای ما!) آستینای مانتوهاشونم که حدوداً 50 سانت کوتاه شده! روسریهاشونم که رسیده در حد عرق چین! یقه ها رو هم که یکی در میون باز میزارن. حالا این جماعت میاد الله اکبر میفرسته!؟
والا اگه من جای خدا بودم با یه رعد و برق پودرشون میکردم!
اونی که داریوش گفت خوبه. اگر هم آیکون بخوای اینم بد نیس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید