اینc4منو مسخره کرده یا باباشو؟؟؟
من بخوام اونهمه بازیxgd3رو دوباره بخرم یا پچ کنم یه عالم باید پواشونو بدم.چه وضعشه آخ...
اینc4منو مسخره کرده یا باباشو؟؟؟
من بخوام اونهمه بازیxgd3رو دوباره بخرم یا پچ کنم یه عالم باید پواشونو بدم.چه وضعشه آخ...
ظاهرا این C4 دیلی هم داره : )) یعنی چی معلوم نیست چه بلایی سر کنسول بیاره؟؟؟ باو خود من تست کردم بلای خاصی نمیاره : ))
بعدشم همونطور که ساجد گفت یعنی چی این کارا خوب :| این همه پول دی وی دی میشه که :| یه 360کی بگیریم به صرفه تره :|
خوب پس باید توی این مدت زمان کم بیفتیم به جون بازی ها و قبل آپدیت ته دیگ بازی ها رو دراریم دونه دونه که بعد آپدیت حسرتشون رو نخوریم مثلا من در حال حاضر دارم کال آف رو لت و پار می کنم!فقط به گرفتم 48 تا ستاره Special Ops امیدی ندارم
کلا جای این همه دردسر بعد این بهتره بریم یه اورجینال بخریم اینجوری انگار بی فایدس
به به اولین مشکلات خاص بعد از داشبرد برام پیش اومد.
الان بعد2دقیقا بازی از بازی میاد بیرون.تایتل آبدیت کردموبازی هم از رو هارد پاکشون کردم.ولی درست نمیشه
--------------------------------------------------
آره والا من که دیگه پول نمیدم دوباره بازی هارو پچ کنم بازی هایی که الان دارم و خوبن تموم میکنم بعدLt+3میریزم.مسخره بازی باز صد رحمت به بازی هایap2.5که6تا بیشتر نبودن اینهمه بازیxgd3رو کجای دلم بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اه بابا اینا هم مسخره کردن ها خوب بزارید ملت بازی کنه اون ازps3اینم از مایکروسافت که ماشالاه مثل سونی شاخ شده هی پدر مارو دراره.
خوب بابا بزارن مردم کنسول بخرن که بازم یه سودی میکنن.ولی اینجوری عمرا کمتر ایرانی ای بره سر اوریج.بزارن کپی بازی کنیم کنسول هم میخریم سود کنید.
الان قیافه من اینجوریه:![]()
آقا این قدر نا امید نباشیناگه مثل من لایو واستون مهم نیست اصلا LT+ 3.0 نزنین... من اینطوری با LT+ 2.0 خیلی راحت ترم که تایتل آپدیت ها رو بگیرم و بزنم رو کنسول تا اینکه همه گیم ها رو دوباره بگیرم...
خب میدونی بدیش چیه؟!اینه که فقط من الان tu بازی rayman origins رو نیاز دارمولی نیست!! کسی پیداش کرده!؟
در ضمن لطفا به مایکرو توهین نشه که من غیرتی میشمحالا ما داریم یه کار شرعا و قانونا اشتباه میکنیم و اون بنده خدا میخواد جلوشو بگیره شده آدم بده؟! عجبا!!
آقا این مشکل رو من چه جور درستش کنم؟بعد آبدیت و تایتل آبدیت بعد2و3دقیقه بازی میپره بیرون
----------------------------------------
هی هات من الضله
تکبیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
تنها راهی که برات میمونه...................................... خودکشیه
بابا بیخیال.بشین درستو بخون![]()
دوستان من ارکید دارم و الان اپدیت انلاین کردم!البته یک جوری مجبور شدم چون ظاهرا 2 شب پیش که به انلاین وصل بودم اپدیت مخفی کرده بود!ودیگه بازی ap2.5 اجرا نمی شد وارور می داد و می گفت برو به سایت ماکروسافت (البته در حالت افلاین)دیدم دیگه اب از سرم گذشته وزدم انلاین اپدیت شد!بعدش کش رو پاک کردم ولی نمی دونم این تایتل چی هست که میگن باید پاک کنم و تازه کارم اگر کمی راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن رام من lite-on هست اگر می شود کاری کرد که بازی های جدید اجرا بشه ممنون میشم راهنمایی کنید کجای دستگاه برم !راستی وقتی اولین بار خواستم لوگین کنم به انلاین با ایدیم البته بازی داخل دستگاه نبود اول گفت اکانت رو تایید کن !و یک پیغامی داد و یک کداستاتوس نوشت گفت انگار جایی دیگری با این کد ان هستی ! این نشانه بن شدن که نیست؟در ضمن من pes 12 را روی هارد ریخته بودم و از روی هارد اجرا کردم و مشکلی نداشت در اجرا!راستی من بعد از اینکه انلاین شدم و یکار دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم و بازی driver san francisco رو گذاشتم تو دستگاه اون ارور نات ساپورت رو داد البته دستگاهم افلاین بود و بعد از اون هم انلاینش نکردم ایا فلگ شدم و یا هنوز چیزی معلوم نیست؟وایا ریسک کنم و بازی pes 12 رو انلاین بازی کنم؟
پیشاپیش از راهنمایی های شما دوستان تشکر می کنم
دوست عزیز اگر آخرین آپدیت روی سیستم شما نصب شده باشه شما دیگه نمیتونی بازیهای جدید رو اجرا کنی! چک کنید ببینید ورژن دشبورد شما 2.0.14699.0 هست یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)