تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 199 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

تیم C4eva داره آپدیت جدیدی که با تاخیر دو روزه از طرف ماکروسافت عرضه شده رو آنالیز میکنه و روش کار میکنه
    فعلا هیچ کس نمیدونه که انجام این آپدیت چه بلایی قراره سر کنسولها بیاره
    تنها چیزی که ظاهرا مشخصه اینه که قرار نیست کنسول شما رو به استوک فلش کنه

بهتره فعلا هیچ کس آنلاین نشه و این آپدیت رو نصب نکنه

قراره که وقتی آنالیز روی این آپدیت تمام شد , LT+3.0 هم بعد از مدتی بیاد
    بازیهایی که در حال حاضر با روش های فعلی به صورت کامل رایت نمیشند اما روی LT+2 اجرا میشن , بعد از انجام LT+3.0 به احتمال زیاد دیگه اجرا نمیشن و باید ایمیج بازی ها رو اول با نسخه جدید نرم افزار abgx360 پچ کنید و سپس رایت کنید تا روی فریم ور LT+3.0 هم اجرا بشن
    اینc4منو مسخره کرده یا باباشو؟؟؟
    من بخوام اونهمه بازیxgd3رو دوباره بخرم یا پچ کنم یه عالم باید پواشونو بدم.چه وضعشه آخ...

2. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ظاهرا این C4 دیلی هم داره : )) یعنی چی معلوم نیست چه بلایی سر کنسول بیاره؟؟؟ باو خود من تست کردم بلای خاصی نمیاره : ))
    بعدشم همونطور که ساجد گفت یعنی چی این کارا خوب :| این همه پول دی وی دی میشه که :| یه 360کی بگیریم به صرفه تره :|

4. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینc4منو مسخره کرده یا باباشو؟؟؟
    من بخوام اونهمه بازیxgd3رو دوباره بخرم یا پچ کنم یه عالم باید پواشونو بدم.چه وضعشه آخ...
    خوب پس باید توی این مدت زمان کم بیفتیم به جون بازی ها و قبل آپدیت ته دیگ بازی ها رو دراریم دونه دونه که بعد آپدیت حسرتشون رو نخوریم مثلا من در حال حاضر دارم کال آف رو لت و پار می کنم! فقط به گرفتم 48 تا ستاره Special Ops امیدی ندارم

کلا جای این همه دردسر بعد این بهتره بریم یه اورجینال بخریم اینجوری انگار بی فایدس

6. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

به به اولین مشکلات خاص بعد از داشبرد برام پیش اومد.
    الان بعد2دقیقا بازی از بازی میاد بیرون.تایتل آبدیت کردموبازی هم از رو هارد پاکشون کردم.ولی درست نمیشه
    --------------------------------------------------
    خوب پس باید توی این مدت زمان کم بیفتیم به جون بازی ها و قبل آپدیت ته دیگ بازی ها رو دراریم دونه دونه که بعد آپدیت حسرتشون رو نخوریم مثلا من در حال حاضر دارم کال آف رو لت و پار می کنم! فقط به گرفتم 48 تا ستاره Special Ops امیدی ندارم

کلا جای این همه دردسر بعد این بهتره بریم یه اورجینال بخریم اینجوری انگار بی فایدس
    آره والا من که دیگه پول نمیدم دوباره بازی هارو پچ کنم بازی هایی که الان دارم و خوبن تموم میکنم بعدLt+3میریزم.مسخره بازی باز صد رحمت به بازی هایap2.5که6تا بیشتر نبودن اینهمه بازیxgd3رو کجای دلم بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اه بابا اینا هم مسخره کردن ها خوب بزارید ملت بازی کنه اون ازps3اینم از مایکروسافت که ماشالاه مثل سونی شاخ شده هی پدر مارو دراره.
    خوب بابا بزارن مردم کنسول بخرن که بازم یه سودی میکنن.ولی اینجوری عمرا کمتر ایرانی ای بره سر اوریج.بزارن کپی بازی کنیم کنسول هم میخریم سود کنید.
    الان قیافه من اینجوریه:

8. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا این قدر نا امید نباشین اگه مثل من لایو واستون مهم نیست اصلا LT+ 3.0 نزنین... من اینطوری با LT+ 2.0 خیلی راحت ترم که تایتل آپدیت ها رو بگیرم و بزنم رو کنسول تا اینکه همه گیم ها رو دوباره بگیرم...

10. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا این قدر نا امید نباشین اگه مثل من لایو واستون مهم نیست اصلا LT+ 3.0 نزنین... من اینطوری با LT+ 2.0 خیلی راحت ترم که تایتل آپدیت ها رو بگیرم و بزنم رو کنسول تا اینکه همه گیم ها رو دوباره بگیرم...
    خب میدونی بدیش چیه؟!‌اینه که فقط من الان tu بازی rayman origins رو نیاز دارم ولی نیست!! کسی پیداش کرده!؟
    در ضمن لطفا به مایکرو توهین نشه که من غیرتی میشم حالا ما داریم یه کار شرعا و قانونا اشتباه میکنیم و اون بنده خدا میخواد جلوشو بگیره شده آدم بده؟! عجبا!!

12. 4 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آقا این مشکل رو من چه جور درستش کنم؟بعد آبدیت و تایتل آبدیت بعد2و3دقیقه بازی میپره بیرون
    ----------------------------------------
    خب میدونی بدیش چیه؟!‌اینه که فقط من الان tu بازی rayman origins رو نیاز دارم ولی نیست!! کسی پیداش کرده!؟
    در ضمن لطفا به مایکرو توهین نشه که من غیرتی میشم حالا ما داریم یه کار شرعا و قانونا اشتباه میکنیم و اون بنده خدا میخواد جلوشو بگیره شده آدم بده؟! عجبا!!
    هی هات من الضله
    تکبیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

آقا این مشکل رو من چه جور درستش کنم؟بعد آبدیت و تایتل آبدیت بعد2و3دقیقه بازی میپره بیرون
    ----------------------------------------
    !
    تنها راهی که برات میمونه...................................... خودکشیه
    بابا بیخیال.بشین درستو بخون

16. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان من ارکید دارم و الان اپدیت انلاین کردم!البته یک جوری مجبور شدم چون ظاهرا 2 شب پیش که به انلاین وصل بودم اپدیت مخفی کرده بود!ودیگه بازی ap2.5 اجرا نمی شد وارور می داد و می گفت برو به سایت ماکروسافت (البته در حالت افلاین)دیدم دیگه اب از سرم گذشته وزدم انلاین اپدیت شد!بعدش کش رو پاک کردم ولی نمی دونم این تایتل چی هست که میگن باید پاک کنم و تازه کارم اگر کمی راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن رام من lite-on هست اگر می شود کاری کرد که بازی های جدید اجرا بشه ممنون میشم راهنمایی کنید کجای دستگاه برم !راستی وقتی اولین بار خواستم لوگین کنم به انلاین با ایدیم البته بازی داخل دستگاه نبود اول گفت اکانت رو تایید کن !و یک پیغامی داد و یک کداستاتوس نوشت گفت انگار جایی دیگری با این کد ان هستی ! این نشانه بن شدن که نیست؟در ضمن من pes 12 را روی هارد ریخته بودم و از روی هارد اجرا کردم و مشکلی نداشت در اجرا!راستی من بعد از اینکه انلاین شدم و یکار دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم و بازی driver san francisco رو گذاشتم تو دستگاه اون ارور نات ساپورت رو داد البته دستگاهم افلاین بود و بعد از اون هم انلاینش نکردم ایا فلگ شدم و یا هنوز چیزی معلوم نیست؟وایا ریسک کنم و بازی pes 12 رو انلاین بازی کنم؟
    پیشاپیش از راهنمایی های شما دوستان تشکر می کنم

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوستان من ارکید دارم و الان اپدیت انلاین کردم!البته یک جوری مجبور شدم چون ظاهرا 2 شب پیش که به انلاین وصل بودم اپدیت مخفی کرده بود!ودیگه بازی ap2.5 اجرا نمی شد وارور می داد و می گفت برو به سایت ماکروسافت (البته در حالت افلاین)دیدم دیگه اب از سرم گذشته وزدم انلاین اپدیت شد!بعدش کش رو پاک کردم ولی نمی دونم این تایتل چی هست که میگن باید پاک کنم و تازه کارم اگر کمی راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن رام من lite-on هست اگر می شود کاری کرد که بازی های جدید اجرا بشه ممنون میشم راهنمایی کنید کجای دستگاه برم !راستی وقتی اولین بار خواستم لوگین کنم به انلاین با ایدیم البته بازی داخل دستگاه نبود اول گفت اکانت رو تایید کن !و یک پیغامی داد و یک کداستاتوس نوشت گفت انگار جایی دیگری با این کد ان هستی ! این نشانه بن شدن که نیست؟در ضمن من pes 12 را روی هارد ریخته بودم و از روی هارد اجرا کردم و مشکلی نداشت در اجرا!راستی من بعد از اینکه انلاین شدم و یکار دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم و بازی driver san francisco رو گذاشتم تو دستگاه اون ارور نات ساپورت رو داد البته دستگاهم افلاین بود و بعد از اون هم انلاینش نکردم ایا فلگ شدم و یا هنوز چیزی معلوم نیست؟وایا ریسک کنم و بازی pes 12 رو انلاین بازی کنم؟
    پیشاپیش از راهنمایی های شما دوستان تشکر می کنم
    دوست عزیز اگر آخرین آپدیت روی سیستم شما نصب شده باشه شما دیگه نمیتونی بازیهای جدید رو اجرا کنی! چک کنید ببینید ورژن دشبورد شما 2.0.14699.0 هست یا نه.

19. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •