new wm 6.5 rom (test ) for omnia :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
new wm 6.5 rom (test ) for omnia :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالاً گوشيه شما dead شده![]()
دوستان میگن این امنیا وقتی نمیدونم چجوری میکنی سایلنت میشه میشه منو راهنمایی کنین گوشی رو کدوم طرف کنم بی صدا بشه هنگام زنگ خوردن.
اول باید از توی Motion sensor و تب etiquette تیکش رو بزنی تا فعال بشه.
بعد که فعال شد ، هر وقت گوشیت زنگ خورد کافیه برعکسش کنی (برش گردونی روی صفحه) تا گوشیت سایلنت بشه ، به محض اینکه برش گردونی صداش بر می گرده.
وقتیم این گزینه فعال باشه ، هر وقت گوشیت رو صفحش باشه سایلنته یعنی وقتی می خوای بخوابی کافیه گوشیتو برعکس بخوابونی تا اصلاً زنگ نخوره.![]()
کدوم رنگش بیشتر دست امنیا دارهاست و کدوم رنگش کمتر؟
Last edited by Amin.M.1986; 09-02-2009 at 09:45.
دیروز صبح تو پاساژ سپید تهرانپارس قیمت کردم گفت 490. خیلی ارزون شده هااااااا. احتمالا جمهوری 10 تومنی از این هم پایین تره.
RealRed جان دستت درد نکنه ، من که کلی منتظر این رام بودم ، دانلودشم کردم ، فقط اگه ممکنه Password رو لطف کن ، مرسی.
نقره ای خز شده{ ببخشیدا }
سیاه داره خز میشه.
سفیدش زیبا ترین هست یعنی کسی ببینه واقعا زیباییش 2 برابر میشه........پس سفید بگیر![]()
نصب تاچ فلو روی امنیا بدون تغییر رام
اول از همه دوستان اگه تکراریه ببخشین اما حس کردم جاش توی تاپیک خالیه و ممکنه بعضیا دوست داشته باشن.
می خوام طریقه نصب تاچ فلو رو روی امنیا بدون نیاز به تقییر رام براتون توضیح بدم ، البته اینم بگم که نصب تاچ فلو مشکلاتی هم داره ، چون برای سامسونگ طراحی نشده ، مثلاً حافظه گوشی کم می شه ، حالت لند اسکیپ نمیشه ازش استفاده کرد و... و البته این مدل نصب تاچ فلو هم به حالت استفاده از رام تاچ فلو دار برتریهایی نظیر قابلیت استفاده از تاچ فلو و سامسونگ ویدگت فقط با تعویض یک تیک و از بین نرفتن برنامه های خود سامسونگ و عدم محدودیت به یک رام خاص (روی همه رامها اجرا می شه)و... اما به هر حال برای تنوع و تجربه تاچ فلو خوبه و قابل استفادست.
قبل از هر کاری بک آپ تهیه کنید که اگه جایی به مشکل برخوردید یا پشیمون شدید به راحتی بتونین برگردین ، البته این کار هیچ خطری برای گوشی مثل Death شدن و ... نداره.
خب اول از همه این فایل 14MB رو دانلود می کنید که یه فایل زیپ شدست که حاوی 13 فایل .cab و چند فایل دیگست که بهتون می گم چیکارشون کنید.
1- خب اول از همه بهتره هارد ریست کنید ، اگر هم نکردید خیلی مهم نیست، فقط توی حافظه گوشیتون(نه حافظه جانبی) حدود 30 MB باید فضای خالی داشته باشید ، چون همه برنامه ها باید رو حافظه خود گوشی نصب بشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- درون فایل دانلود شده ، یک پوشه هست به اسم Files ، توی این فولدر دو فایل به نامهای DiamondQVGA.tsk و Hh_fw_background.png هست ، که این دو رو درون پوشه MyDucument توی گوشی کپی می کنید.
3- به قسمت setting سپس Today رفته و از بین تمها ، تم DiamondQVGA رو انتخاب می کنید.
4- فایل Hh_fw_background.png رو که انتقال دادین ، باز کرده و به عنوان wallpaper انتخاب می کنید (اگر هم نمی خواید از والپیپر خود تاچفلو استفاده کنید ، می تونید هر تصویری دوست دارید انتخاب کنید ، یا اصلاً تغییر ندید)
5- دوباره به قسمت Today رفته و از قسمت Items تمام تیکها را برداشته و آیتمها را غیر فعال کنید (مثلاً تیک Samsung Widgwt را بردارید)
6- به پوشه دانلود شده بروید و فایل 1.Manila2D_1.00_1819.2926.CAB را روی خود گوشی نصب کنید.
7- دوباره به قسمت Today رفته از قسمت Items گزینه Touch FLO را غیر فعال کنید.
8- بهتره که یه سافت ریست انجام بشه.
9- باز به پوشه دانلود شده رفته و اینبار فایل 2.Manilla2D_HTC_Patch.CAB را باز روی خود گوشی نصب کنید.
10- باز سافت ریست کنید.
11- حالا به پوشه دانلود شده بروید و فایلهای 3 تا 13 را روی خود گوشی نصب کنید ، بجز مواردی که در زیر گفته شده:
مواردی که نیاز به نصب آنها نیست :
04.Album_Video_fix.cab (اجرا نمی شود)
11.YouTubeQVGA 1_5_1819_1531.cab (اجرا نمی شود)
05.Task_Manager_2.1_34837.5.cab
08.Audio_Booster.cab (اجرا نمی شود)
09.Fullscreen_Player_1_05_080828_0.cab
این قسمت هم نیازی نیست روی گوشی نصب شود و می توان آنرا روی حافظه جانبی نصب کرد :
12.GoogleMaps_compressed.CAB
12- خب حالا می مونه آخرین مرحله ، در این قسمت باید باز به پوشه Files از قسمت دانلود شده بروید و فایلهای ._HTCHomeSttings.xml وHTCHomeSttings.xmlو hh_fw_background.png را به پوشه Windows درون گوشی منتقل کنید.
13- در این مرحلم بهتره یه سافت ریست انجام بشه.
14- حالا باز به قسمت Today و تب Items بروید و تیک گزینه Touch FLO رو بزنید و ok کنید تا فعال بشه ، الان هم می تونید تاچ فلو رو روی گوشیتون تجربه کنید.
اینم چند تا اسکرین شات از تاچ فلو روی امنیا :
![]()
![]()
![]()
![]()
PhamQuang : password
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)