تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 288 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بحثی نیست abs بگیرید قطعا مزایا داره که به شخصه روی پراید باورش ندارم
    ولی اطلاعات کم من میگه abs ربطی به قدرت ترمز نداره یا اگر داره هدف اصلیش جلوگیری از سر خوردن ماشینه سادش یه قطع و وصل الکتریکی هستش
    ولی چیزی که میدانم من لنت المانی ندیدم و اینا دروغ های فروشندهاست که میخوان هر اشغالی رو به مردم بندازن و اینم مشخصه که لنتی که 10 روزه عوض شده حداکثر توانش رو نداره ترمز شدید باهاش شیشه میکنه و بدتر نمیگیره
    بازم دوستان حرفه ای بهتر میدونن
    Last edited by fa13; 28-08-2010 at 09:22.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بحثی نیست abs بگیرید قطعا مزایا داره که به شخصه روی پراید باورش ندارم
    ولی اطلاعات کم من میگه abs ربطی به قدرت ترمز نداره یا اگر داره هدف اصلیش جلوگیری از سر خوردن ماشینه سادش یه قطع و وصل الکتریکی هستش
    نه جانم اینطور نیست
    اولاً سیستم Mando MGH60 بصورت 4 کاناله هستش و جزو برترین سیستمهای موجود در بازاره و قابل رقابت با بوش6.که روی پراید و این اواخر هم روی سمند و پژو دقیقاً همین سیستم داره نصب میشه.
    دوماً در رد اون صحبتت باید بگم در صورت وجود ABS شما میتونی با خیال راحت حتی در لغزنده ترین سطوح و در هر سرعتی پدال ترمز رو با خیال راحت تا آخر فشار بدی.همونطور که قبلاً گفتم این صحبتهای شما قبلاً و خیلی سوالات دیگه در تاپیک 111 جواب داده شده.
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5172095

بله اگه شما دنبال تکمیل سیستم ABS برای منظور مد نظرت هستی باید با EBD و BAS ترکیبش کنی.ایندو تا سیستم جدیدتر که اسمشون رو بردم امروزه با ABS یکپارچه شدند و در خودروهای خیلی گرون قیمت تر نصب میشن
    بقول اون دوستمون اگه نصب نکنند که میگن چرا نصب نکرده و دزدی شده!
    اگرم نصب کنه بعضیها که اطلاعات فنی کافی در اینباره ندارند هی اما و اگر میارن!

3. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

.....بقول اون دوستمون اگه نصب نکنند که میگن چرا نصب نکرده و دزدی شده!
    اگرم نصب کنه بعضیها که اطلاعات فنی کافی در اینباره ندارند هی اما و اگر میارن!
    بعد از این همه نقص و مشکلاتی که دوستان در خودروهای تحویلی میبینن شما انتظار دارین که همه خوشبین باشند؟ اصلا حرف شما درست و ترمزها هم حرف ندارند. ولی برای اعتماد داشتن همه که متخصص نیستند بررسی کنند ببینند حالا این ABS که گذاشتند روی پراید درست کار میکنه یا نه؟
    بلکه همه رجوع میکنن به سابقه و ذهنیتی که دارند.

بزار خیالتون را راحت کنم. من شخصا به هیچ یک از اعمال اضافه ای که روی ماشینهای وطنی صورت میگیره اعتماد ندارم. سابقه شون هم مشخصه.

بنابراین ترجیحا با دید منفی وارد میشوم . یعنی کار خرابه مگر اینکه خلافش ثابت بشه و البته در مورد Abs شما دارید خلافش را ثابت میکنید و تازه اگه اینطور باشه بعدا باید دید که مثلا چند سال دیگه کدوم قطعه ضعیفتری میبندن روش و میدن به ملت. به هر صورت تجربه نشان داده که هر کاری در خودرو سازی مملکت صورت میگیره لا اقل اولش واسه جلب اعتماد خوبه. اما بعدش...

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

11

بعد از این همه نقص و مشکلاتی که دوستان در خودروهای تحویلی میبینن شما انتظار دارین که همه خوشبین باشند؟ اصلا حرف شما درست و ترمزها هم حرف ندارند. ولی برای اعتماد داشتن همه که متخصص نیستند بررسی کنند ببینند حالا این ABS که گذاشتند روی پراید درست کار میکنه یا نه؟
    بلکه همه رجوع میکنن به سابقه و ذهنیتی که دارند.

بزار خیالتون را راحت کنم. من شخصا به هیچ یک از اعمال اضافه ای که روی ماشینهای وطنی صورت میگیره اعتماد ندارم. سابقه شون هم مشخصه.

بنابراین ترجیحا با دید منفی وارد میشوم . یعنی کار خرابه مگر اینکه خلافش ثابت بشه و البته در مورد Abs شما دارید خلافش را ثابت میکنید و تازه اگه اینطور باشه بعدا باید دید که مثلا چند سال دیگه کدوم قطعه ضعیفتری میبندن روش و میدن به ملت. به هر صورت تجربه نشان داده که هر کاری در خودرو سازی مملکت صورت میگیره لا اقل اولش واسه جلب اعتماد خوبه. اما بعدش...
    خوب این دیگه مشکل شماست که دوست داری منفی گرا باشی یا نباشی.
    بد نیست بدونی در ایندو تا ماشین صفری که در 4-5 سال اخیر تحویل گرفتم کم عیب و ایراد نبوده.حتی این مورد آخر رو که چند روز بعد از تحویل متوجه شدم مجبور شدم با هزینه ی خودم ببرم پیش یک آدم ماهر و درستش کنم.
    ولی شخصاً سعی میکنم واقعگرا باشم و مزیت رو ببینم و نقطه ی منفی رو هم ببینم.
    ضمناً یخورده رعایت کنید و تاپیک رو به بحثهای حاشیه ای ..... نکشید.درباره ی ABS اشکالی فنی طرح شد و پاسخ فنی هم داده شد.دیگه جای این حرفا که خودروسازا EL هستن و BEL هستن فکر نکنم در میون یه همچین بحثی وجود داشته باشه!
    Last edited by Penryn; 28-08-2010 at 12:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنون از راهنمایی دوستان فقط یه سوال و اونم اینکه پراید هایی که تو سایت ایرانخودرو پیش فروش میشه هیچ کدوم abs نداره ایا موقع خرید از نمایندگی باید تو سفارش خرید قید بشه ؟ یا روال دیگه ایی داره ؟

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

پراید مال سایپاست به ایران خودرو ارتباطی نداره

موقع ثبت نام تو نمایندگی بگید ABS دار میخواید.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

خوب این دیگه مشکل شماست که دوست داری منفی گرا باشی یا نباشی.
    بد نیست بدونی در ایندو تا ماشین صفری که در 4-5 سال اخیر تحویل گرفتم کم عیب و ایراد نبوده.حتی این مورد آخر رو که چند روز بعد از تحویل متوجه شدم مجبور شدم با هزینه ی خودم ببرم پیش یک آدم ماهر و درستش کنم.
    ولی شخصاً سعی میکنم واقعگرا باشم و مزیت رو ببینم و نقطه ی منفی رو هم ببینم.
    ضمناً یخورده رعایت کنید و تاپیک رو به بحثهای حاشیه ای ..... نکشید.درباره ی ABS اشکالی فنی طرح شد و پاسخ فنی هم داده شد.دیگه جای این حرفا که خودروسازا EL هستن و BEL هستن فکر نکنم در میون یه همچین بحثی وجود داشته باشه!
    این هم مشکل شماست که دوست داری خیلی مثبت گرا باشی.

جالب اینجاست که اتفاقا ماشینی که من چند سال پیش تحویل گرفتم هیچ مشکلی نداشت و واقعا خوب از آب در اومده! بی انصافی نمیکنم ولی کافی نیست. شاید واسه من " بد از آب " در میومد .
    اما بقول شما شخصا سعی میکنم واقعگرا باشم و مشکلات دیگران را هم ببینم.

دوست عزیز شما نمیتونی یه چیزی را همینجوری مطرح کنی بعد ول کنی و بری و مثل اونایی که روی دیوار شعار مینویسن درشت درشت بخوای بقیه واسه شما رعایت کنند.
    اگه دقت کنید من تنها درباره اون قسمتی که از شما نقل قول کردم این پست را زدم. نه در مورد صحبتهای شما در مورد Abs. حرف خودروسازها هم پیش نیومد. نظر کلی درباره علت دید منفی مردم به محصولات این دو شرکت بود. همین.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

دو سوال:
    1- پرایدهای جدید فرمان هیدرولیکه؟ و اصولا فرماه هیدرولیک پراید چقدر مفید و موثره؟ یکی از دوستای من تعریفشو میکرد منتها نمیدونم واقعی میگفت یا چون مثل خیلیها خودش هیدرولیک دارشو گرفته بود تعریف میکرد.

2- چرا آنتن پراید را از حالت برقی خارج کردند و پیچی کردند؟ دلیل خاصی برای این کار داشتند؟ لا اقل ملت مجبور نبودن واسه در امان ماندن از آنتن دزدها(؟) هربار اونو باز کنن!
    ممنون

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پراید مال سایپاست به ایران خودرو ارتباطی نداره
    ببخشید حق باشماست فکر کنم روزه برده بودم

12. این کاربر از mefmef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •