سلام دوست من ميشه شماره مبايلتو بدي ؟!
سلام دوست من ميشه شماره مبايلتو بدي ؟!
سلام
من یه سرور WOW زدم ، البته ایرانی نیست سرور![]()
سر Vote به مشکل بر خوردم
طرف هر 12 ساعت vote میده اما وقتی می خواد آیتم ارسال کنه این پیغام میاد
Telnet Connection Problem: Failed to parse address ""
چطور باید دسترش کنم؟؟؟
آدرس سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا یکی نیست به این سوالات ما جواب بده ؟ جان هرکی که دوسش دارین جواب بدین مندارم دیگه دیونه میشم
لطفا کمکم کنید من می خوام یه سرور افلاین 3.3.3a منگوس تو خونه واسه خودم راه بندازم ولی تا حالا موفق نشدم کسی میتونه کمکم کنه
لطفا اگه هست اسم نرم افزارهای مربوطه طرز کارشون به طور خلاصه ولینک سالم دانلودشون را هم بذارید انشالا از خجالت همتون در مییام![]()
علی جان اینجا هم گفتی تاپیک زدم ولی کو جواب؟؟؟؟
سلام دوست عزيز
منوبشماروهم ديدم تمام نرم افزار هايموردنظررا هم دان كردم و سرور را راه انداختم 3.3.2 ) داخل بازي هم رفتم ولي يك مشكل دارم در راه اندازي نرم افزارهاي Navicat و SQLyog قسمت ابزار هاي مورد نيازسايتت نوشتي كه براي راه اندازي اين به فايل ( این اطلاعات را از فایل world.conf به دست اورید . )وليمن هرچه اين فايل راگشتمم پيدانكردم اصلان من كلا دررااندازي اين دو برنامه از 0اشكال دارم اگه ميشه لطفاكمكم كنيد من كه هر چقدر ازاين اساتيد كمك خواستم كسي جوابم را نداد لطفاشمايك يك نفر كمكم كنيد خواهش ميكنم![]()
سلام من 3.3.2 دارم چیکار کنم؟
شما درست میگی اما نمیشه به اون ها یه ID جدید اضافه کرد [کار نمی کنه ] واسه همین من این کار رو کردم.
اگه میدونی باید چکار کرد لطفا راهنمایی کن.
.
در ضمن اگه میشه دوباره آدرس لینک دانلود نرم افزار Quice رو بزار
متشکرم
بشین نگاهش کن
جواب ما رو بدین!!!![]()
salam agha man mangos ro download kardam vvaly nemishe extract kard rahnammayei konid please !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)