تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 241 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

خیلی قبول ندارم چون من کیفیت هر دو رو مقایسه کردم ..
    اتفاقا آهنگهایی که ایشون گوش میکنند نیاز به باس بهتر داره که کریتیو در این زمینه بهتر عمل میکنه .. هدفونش هم که عالیه از 630 آک خودش هم بالاتره قدرتش .. کیفیت تصویرشون هم مقاسه کردم که هیج مشکلی نداره وشاید حتی از اس 9 بلاتر باشها .. خواب کوون باید قبول کرد چون مشهورتره و در بازار جهانی فروش داره بر عکس کریتیو که فروش اصلیش در آسیاست قیمت بالاتری روش میره نه اینکه بخوایم بگیم خیلی تفاوت کیفیت دارند.. اما در کل s9کیفیت بالاتر و طبیعی تری داره و من چون استایلهایی که گوش میکنم خیلی حساس هستند و نیاز به خروجی صدای بهتر و شفاف تری دارند s9 به کار میاد
    بهرحال من دارم 50 تومن بهش میدم .. با این حساب که اولا هدفون نو و بهتری خریدم با گارنتی یه ساله .. دوما آرشیو ناب خودم از موسیقی رو براش میریزم.. 12 گیگ آرشیو موسیقی ! فکر میکنم این آرشیو من ارزش مادیش می ارزه به کل s9
    اتفاقا کریتیو تو اروپا فروش خیلی زیادی داره اگه اشتباه نکنم سال 2008 بود که بیشترین فروش رو تو اروپا داشت.
    کوون تو امریکا خیلی عموم جامعه نمیشناسند.
    کریتیو از کوون تو همه قاره ها شناخته شده تره.
    ولی اصل موضوع پلیر خوبی هست.
    تا جایی که شنیدم هم باس هم کیفیت تصویر S9 بیشتره.
    ولی مهم اینه که طرف راضی باشه که شما میگین هست دیگه .....
    Last edited by peaceful1; 14-09-2010 at 16:10.

2. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

خیلی قبول ندارم چون من کیفیت هر دو رو مقایسه کردم ..
    اتفاقا آهنگهایی که ایشون گوش میکنند نیاز به باس بهتر داره که کریتیو در این زمینه بهتر عمل میکنه .. هدفونش هم که عالیه از 630 آک خودش هم بالاتره قدرتش .. کیفیت تصویرشون هم مقاسه کردم که هیج مشکلی نداره وشاید حتی از اس 9 بلاتر باشها .. خواب کوون باید قبول کرد چون مشهورتره و در بازار جهانی فروش داره بر عکس کریتیو که فروش اصلیش در آسیاست قیمت بالاتری روش میره نه اینکه بخوایم بگیم خیلی تفاوت کیفیت دارند.. اما در کل s9کیفیت بالاتر و طبیعی تری داره و من چون استایلهایی که گوش میکنم خیلی حساس هستند و نیاز به خروجی صدای بهتر و شفاف تری دارند s9 به کار میاد
    بهرحال من دارم 50 تومن بهش میدم .. با این حساب که اولا هدفون نو و بهتری خریدم با گارنتی یه ساله .. دوما آرشیو ناب خودم از موسیقی رو براش میریزم.. 12 گیگ آرشیو موسیقی ! فکر میکنم این آرشیو من ارزش مادیش می ارزه به کل s9
    -من هم فكر ميكنم مقايسه منصفانه اي نبود
    0هر چند مهم ترين مطلب رضايت كسي هست كه پلير رو داره نه كس ديگه
    منتها گاهي وقتي يك پلير جديد رو تست ميزنين تازه ميفهمين شايد زودتر بايد نگاهتون رو عوض ميكردين نسبت به مدل قبلي مار ك ويا برند قبلي تا ميتونستين تجربيات قشنگتري رو بدست بيارين

4. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اتفاقا کریتیو تو اروپا فروش خیلی زیادی داره اگه اشتباه نکنم سال 2008 بود که بیشترین فروش رو تو اروپا داشت.
    کوون تو امریکا خیلی عموم جامعه نمیشناسند.
    کریتیو از کوون تو همه قاره ها شناخته شده تره.
    ولی اصل موضوع پلیر خوبی هست.
    تا جایی که شنیدم هم باس هم کیفیت تصویر S9 بیشتره.
    ولی مهم اینه که طرف راضی باشه که شما میگین هست دیگه .....
    -من هم فكر ميكنم مقايسه منصفانه اي نبود
    0هر چند مهم ترين مطلب رضايت كسي هست كه پلير رو داره نه كس ديگه
    منتها گاهي وقتي يك پلير جديد رو تست ميزنين تازه ميفهمين شايد زودتر بايد نگاهتون رو عوض ميكردين نسبت به مدل قبلي مار ك ويا برند قبلي تا ميتونستين تجربيات قشنگتري رو بدست بيارين

تا اونجایی که من میدونم عمده فروش کریتیو تو آسیاست .. حالا بیتارف نمیدونم الان شرایط تغییر کرده یا نه ! بهرحال ممنون از اطلاع رسانیتون
    تو امریکا هم خیلی طرفدار داره من حتی فامیلم اونجا s9 رو با قیمت 169 دلار خریده بود که هی چپ و راست ازش تعریف میکرد و یادمه از دوستانش هم شنیده بود و رفته بود خریده بود ..

من آدمی نیستم که به حرفهای دیگران خیلی توجه کنم.. این مقایسه ای هست که خود من انجام دادم و سعی میکنم اصول حرفه ای رو رعایت کنم و همینجوری سر سری و بر طبق گفته این و اون حرف نزنم
    بهرحال مقایسه ای که من انجام دادم xfi 2 باس بهتر و قویتری داشت(چون هدفون من قوی بود ..خودتون میدونید که هدفونهای کریتیو کلا رو باس تاکید دارند ) هدفون s9 در مقابل ep630 , 650 ضعیفتر به حساب میاد .. منم فرد معمولیم که شاید کمی بیشتر از دوروبریام مثل اکثر بچه های این تاپیک دوروبر موسیقی بودم ..
    اینکه شما میگید تا اونجایی که من میدونم کیفیت تصویرش بیشتره .. من هم گفتم هر دو خوبند و شاید واسه کریتیو بیشتر باشه .. حالا خودتون مقایسه کردید ؟ چون من بر اساس مقایسه خودم به نظرم تفاوت چندانی نداشتند
    s9 برای شنونده حرفه ای گزینه بهتریه و کلا صداش رو بیشتر میپسندم و در تفکیک جزئیات واقعا بهتر عمل میکنه .. xfi 2 اون شفافیت لازم رو نداره که شنونده حرفه ای رو ارضا کنه .. اگر ملاک آهنگهای ترنس .. تکنو باشه بله xfi2 بهتر عمل میکنه .. ولی اگر ملاک سبکهای حرفه ای تر چون مشتقات راک .. اتمسفریک .نئو فولک و آمبینت باشه بحث جداست ...
    بهرحال هر دو عالی هستند اما S9 کیفیت صدای بهتری برای شنونده حرفه ای داره .. نه شنونده عادی

کسی سوال اصلی من رو پاسخ ندادا ممنون

6. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من فکر کنم همون طوری که شما پیشنها دادید خوب باشه .
    بعد در باره تصویر صفحه S9 از نوع AMOLED با عمق تصویر بیشتر (شانزده میلیون رنگ)و تاچ خازنی در صورتی که صفحه ZEN X-FI از نوع 3.0" TFT Touch Screen LCD, 262k colors هست .
    اگه با تنظیمات jeteffect آشنا باشی یک چیزی به اسم mach3bass داره و چند افکت دیگه که مستقیما رو میزان باس اثر داره بلاوه کمی تغییر دادن اکولایزر اون موقع اصلا فکر نکنم باس این دو پلیر رو بشه مقایسه کرد.
    (بهتر بود موضوع رو تو تاپیک زیر پیشنهاد مطرح می کردید.)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همون پیشنهاد خودت رو اجرا کنی خوبه.
    اگه S9 رو طاق زدی حتما فرم ویرش رو آپدیت کن.

8. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sitra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان می دونم که این پست نباید اینجا باشه ولی جهت اطلاع دوستانی که S9و J3و هرکدام از محصولات کوان را دارند این پست را زدم.
    من دیروز رفتم و یک ایر فون عالی خریدم اسمش K321 AKG صدای فوق العاده با کیفیتی داره-
    اینم عکساشه

قیمت:57000 تومان

10. این کاربر از sitra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما تو همه تایپیک ها عکس میزاری
    مبارکه

داره خودمونی میشه sitra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما تو همه تایپیک ها عکس میزاری
    مبارکه
    سلام
    قربونت

فقط 2 تا پست گذاشتم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان اگه خواستید درباره خروجی cowon J3 بیشتر بدونید و کمی مقایسه با D2 و S9 داشته باشید به لینک های زیر یه نگا بندازین:
    کد:
    کد:
    ویرایش: BBE+ برای پلیر + D2 به بعد هست وBBE برای پلیر D2 به قبل هست گفتم که منظور طرف رو بهتر متوجه بشید.
    هنمه هم که میدونن D2 با + D2 فرق میکنه.
    Last edited by peaceful1; 26-09-2010 at 18:18.

14. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    کوونa2 چجوری ابگرد می شه مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

منظور شما اینه:
    چند سالی هست تولید نمیشه چطور؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •