خوب نمیشه این برنامه رو توی لیست make truthed قرار بدیم که دیگه ازش ایراد نگیره .
اگه میشه اینو اموزش بدید چون نامرد کرک خیلی از برنامه هامو پاک کرده .
خوب نمیشه این برنامه رو توی لیست make truthed قرار بدیم که دیگه ازش ایراد نگیره .
اگه میشه اینو اموزش بدید چون نامرد کرک خیلی از برنامه هامو پاک کرده .
بله ولی در تاپیک اختصاصی کاسپراسکای مطرح کنید. ورژن رو هم بگید. این تاپیک فقط مباحث فعالسازی هست.
دوستان منتظر کلید های جدید هستم
با تشکر
سلام...
دوست عزیز در حال حاضر بهترین روش برای استفادهء دائم از کسپرسکی کرک Trial Reset هست که در پست زیر معرفی شده:
با این حال میتونی این کی ها رو برای محصولات مختلف کسپرسکی دانلود کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Updated Keys For KIS & KAV
موفق باشی♥♥♥کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا حالا این ورژن ارزش نصب داره از 2009 بهتر هست؟؟؟؟؟ یا همین 2009 که دارم خوبه؟؟ فرق خاصی داره ؟؟؟!
یه سوال
کسپر تریال با وقتی کی وارد میکنی فرقی هم میکنه؟
این برنامه که ورژن خاصی از کاسپراسکای نیست. فقط یک بار اجراش میکنید و کارش این هست که کاسپراسکای نصب شده رو کرک میکنه یعنی مدت زمان 30 روز استفاده از کلید تریال رو بعد از گذشتن 30 روز دوباره به اول برمیگردونه و میتونید 30 روز دیگه از کلید تریال استفاده کنید.
هیچ فرقی نمیکنند. کلید تریال هم خودش یک کلید هست که کمپانی کاسپر یک ماه به طور رایگان در اختیار مشتری قرار میده.
سلام به همه ی دوستان. یکی تورو خدا کمک کنه من kaspersky 2010 میریزم ولی run نمیشه
این تاپیک فقط مربوط به مباحث فعالسازی هست. بقیه سوالات رو در تاپیک زیر مطرح کنید. مشکل رو هم دقیق تر بگید به همراه ذکر نسخه دقیق ورژن 2010 و همینطور سیستم عامل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...دانلود جدیدترین Key تست شده │ برای محصول Kaspersky Internet Security 2010
موفق باشید♥♥♥کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)