تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 155 از 262 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

بازتاب استعفای مايلی‌کهن در رسانه های خارجی

استعفای "محمد مايلی کهن" از مربيگری تيم ملی فوتبال ايران در رسانه‌های مختلف خارجی بازتاب داشت.

خبرگزاری فرانسه با اعلام این خبر نوشت، مایلی کهن فقط دو هفته بعد از انتخابش، کناره‌گیری کرد.
    "علی کفاشیان" رییس فدراسیون فوتبال علت این کناره‌گیری را اختلاف مایلی کهن با "امیر قلعه‌نویی" بعد از دیدار تیم‌های سایپا و استقلال عنوان کرد.

خبرگزاری فرانسه افزود: پس از اخراج "علی دایی" از مربیگری تیم ملی به دنبال شکست مقابل عربستان، مایلی‌کهن برای زنده کردن امیدهای از دست رفته صعود به جام جهانی 2010 انتخاب شده بود.

این شکست ضربه سختی به شانس ایران برای راهیبابی به جام جهانی بود.
    در حال حاضر کره جنوبی با 11 امتیاز صدرنشین گروه است و همسایه شمالی آن با 10 امتیاز از شش مسابقه در مکان دوم قرار دارد.

عربستان با همین امتیاز اما تفاضل گل کمتر تیم سوم است و ایران پس از فقط یک برد و سه تساوی با شش امتیاز از پنج مسابقه در رده چهارم ایستاده است.

اولین دوره مایلی کهن در سمت مربیگری تیم ملی در سال 1997 و وقتی تیم ملی برای صعود به جام جهانی 1998 دچار مشکل شد، به پایان رسیده بود.

خبرگزاری رویترز نیز در گزارشی به نقل از کفاشیان اعلام کرد، سرمربی جدید تیم ملی ایران تا یکشنبه آینده انتخاب خواهد شد.

این خبرگزاری افزود: مایلی کهن که حتی در یک مسابقه هم تیم ملی را همراهی نکرد، ماه گذشته به عنوان جانشین "علی دایی" هدایت قهرمان سه دوره آسیا را به دست گرفت.

او پیش از این نیز 18 ماه مربیگری تیم ملی را بر عهده داشت که در نوامبر 2007 به پایان رسید.
    اما به نوشته سایت گل، تیم ملی ایران ظاهرا دوباره بدون مربی شده است.

این سایت خاطر نشان کرده است که فوتبال ایران به دنبال اعلام خبر کناره گیری "محمد مایلی کهن" از مربیگری تیم ملی آنهم بعد از فقط دو هفته، دچار آشفتگی شده است.

انتخاب مایلی کهن با حرف و حدیث‌ های زیادی همراه بود اما کمتر کسی انتظار داشت او پس از اختلاف با "امیر قلعه نویی" سرمربی استقلال، استعفا دهد.

در جریان دیدار هفته گذشته دو تیم سایپا و استقلال، هواداران استقلال شعارهایی را خطاب به سرمربی جدید تیم ملی ایران دادند و به دنبال آن مایلی‌کهن با انتشار بیانیه تندی واکنش نشان داد. وی در این بیانیه اظهارات تندی را به صورت مستقیم و غیر مستقیم خطاب به سرمربی استقلال گفته بود و همچنین از عدم حمایت فدراسیون فوتبال هم گله کرده بود.

سایت گل در ادامه گزارش خود از "افشین قطبی" به عنوان یکی از گزینه های جانشینی مایلی کهن نام برده و اعلام کرده که احتمال انتخاب "محمود یاوری"، "غلامحسین پیروانی" و "منصور ابراهیم زاده" هم وجود دارد.

منبع:fardanews.com

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

قطبي برا 3تا بازي فعلا سر مربي شد :دي
    نميدونم خوشحال باشم يا ناراحت !!!
    ميترسم خرابش كنن ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض افشین قطبی ، سرمربی جدید تیم ملی ایران

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، افشين قطبي كه توانست با تيم فوتبال پرسپوليس به قهرماني هفتمين دوره ليگ برتر دست يابد، امروز به طور رسمي به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شد.

وي كه در اوايل فصل جاري ليگ برتر نتوانست با اين تيم تهراني ادامه فعاليت دهد، از سمت خود استعفا و ايران را ترك كرد.

ناكامي تيم ملي در مراحل مقدماتي جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي باعث شد علي دايي بركنار شود. محمد مايلي كهن كه سابقه حضور در اين تيم را هم در كارنامه داشت، جايگزين آقاي گل فوتبال جهان شد؛ اما فقط 15 روز در اين تيم ماندگار شد. مسائل جانبي در اين مدت باعث شد وي استعفا كند.

پس از بررسي‌هاي روزهاي اخير، از بين نامزدهاي هدايت تيم ملي، افشين قطبي با فدراسيون فوتبال به توافق رسيد تا اين سمت را از آن خود كند. محمود ياوري (سرمربي سابق تيم راه آهن تهران) و منصور ابراهيم زاده (سرمربي فعلي تيم ذوب آهن اصفهان)، ديگر گزينه هاي سرمربيگري اين تيم بودند.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

قطبی:به یازده قلب شیر احتیاج دارم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: همیشه برای کمک به نام ایران آماده بودم و حالا می خواهم با یازده قلب شیر به جام جهانی صعود کنم.

افشین قطبی درگفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا) عنوان کرد: همیشه می خواستم روزی برسد که بتوانم به تیم ملی ایران کمک کنم و حالا به این آروزی بزگ رسیده ام و می خواهم با تمام قوا به هدفم برسم و هیچ چیز نمی تواند من را از این هدف دور کند. من حالا به یازده قلب شیر احتیاج دارم تا به مسابقات آفریقای جنوی صعود کنم.

وی ادامه داد: فردا به ایران می آیم و قصد دارم از دو دستیار هلندی استفاده کنم تا تیم ملی را به هدف نهایی برسانم.

سرمربی تیم ملی گفت: من عاشق ایران هستم و قول می دهم این تیم را به جام جهانی برسانم اما در این راه باید از من و دستیاران با تمام قوا حمایت کنید چون حالا بیشتر از هر زمان دیگر به حمایت احتیاج دارم.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قطبى : آفريقاى جنوبى آماده پذيرايى از تيم ملى باشد!

افشين قطبى سرمربى جديد تيم ملى فوتبال ايران گفت: كشور آفريقاى جنوبى آماده ميزبانى از ما باشد.قطبى پس از انتخاب شدن به عنوان سرمربى تيم ملى ايران در گفت و گوى اختصاصى عنوان كرد: تمام موارد در خصوص قراردادم و دستيارانم از سوى نايب رئيس فدراسيون فوتبال به اطلاع مردم ايران خواهد رسيد. من فقط اميدوارم بتوانم يك سرباز براى جمهورى اسلامى ايران باشم. وى افزود: با تلاش و كمك تمام فوتبالدوستان؛ آفريقاى جنوبى آماده ميزبانى از فوتبال ايران باشد. اين آرزويى است كه من دارم و براى رسيدن به اين هدف تمام تلاشم را انجام خواهم داد. قطبى تاكيد كرد كه به دليل مفاد قراردادش نمى تواند بيش از اين صحبت كند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

قطبى : آفريقاى جنوبى آماده پذيرايى از تيم ملى باشد!
    .
    خدایی از الان داره روحیه میده
    یه جوری میگه انگار تیم همین الان صعود کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

8

انالیزور واسه اینکه امریکا بزرگ شده همه هواتو دارنافریقای جنوبی اماده باش(زرشک!)البته اونایی که عاشق تاثیرات یک محیط مناسب برای ادمیزاده قطبی شدن ناراحت نشن نظر خودمه میخواد بیاد شکیبایی ببره من میگم قطبی نتیجه نخواهدذ گرفت نه تجربه داره نه اینکه اون قدرت رو داره بازیکنا رو مطیع کنه تا دیروز دیوانه بودی که اومدی ایران همه دخالت میکردن و لابی بازی میکرن الان؟میخوای از اب گل الود ماهی بگیری در این راه موفق باشی.مربی واقعی پرسپولیس قهرمان استیلی بود.
    امپراطور بازگشتت به وطنی که به تو ظلم کرد را تبریگ میگم
    وطنی که 95 درصد زیر خط فقر مطلق هستن؟وطنی که بچه های چهارساله اش تو خیابونا گدایی میکنن به اونا ظلم نشده به قطبی من بد جور از نسل جدید نا امید شدم همه همین حرف رو میزنن قدیما جوانمردی وقار فروطنی نماد ورزشکاران بود الان پاسپورت و زبونشون دیگه هیچ اصلاحی در کار نیست ما اسطوره سازان و بیگانه طلبان هرچه سرمون بیاد حقمونه بازم میگم قطبی نتیجه نخواهد گرفت فقط مشهور میشه یگه در کشورهای حوزه خلیج هیشگی فارس دنبال تیم نمیگرده یه تیم دسته دسته دویی بهش میدناینجا ایران خودمون خودمونو استثمار میکنیم!بای بای.
    Last edited by sale2000; 23-04-2009 at 14:30.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اینجا ایران خودمون خودمونو استثمار میکنیم!بای بای
    بای بای امیدوارم دیگه پشت سرت را هم نگاه نکنی و یک موقع هوس برگشتن به این تاپیک به سرت نزنه

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

این کارا همه از پیش طراحی شده بود تا قطبی رو بیارن
    چون نمیتونستن مستقیما قطبی روو بیارن سره کار

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

انالیزور واسه اینکه امریکا بزرگ شده همه هواتو دارنافریقای جنوبی اماده باش(زرشک!)البته اونایی که عاشق تاثیرات یک محیط مناسب برای ادمیزاده قطبی شدن ناراحت نشن نظر خودمه میخواد بیاد شکیبایی ببره من میگم قطبی نتیجه نخواهدذ گرفت نه تجربه داره نه اینکه اون قدرت رو داره بازیکنا رو مطیع کنه تا دیروز دیوانه بودی که اومدی ایران همه دخالت میکردن و لابی بازی میکرن الان؟میخوای از اب گل الود ماهی بگیری در این راه موفق باشی.مربی واقعی پرسپولیس قهرمان استیلی بود.

وطنی که 95 درصد زیر خط فقر مطلق هستن؟وطنی که بچه های چهارساله اش تو خیابونا گدایی میکنن به اونا ظلم نشده به قطبی من بد جور از نسل جدید نا امید شدم همه همین حرف رو میزنن قدیما جوانمردی وقار فروطنی نماد ورزشکاران بود الان پاسپورت و زبونشون دیگه هیچ اصلاحی در کار نیست ما اسطوره سازان و بیگانه طلبان هرچه سرمون بیاد حقمونه بازم میگم قطبی نتیجه نخواهد گرفت فقط مشهور میشه یگه در کشورهای حوزه خلیج هیشگی فارس دنبال تیم نمیگرده یه تیم دسته دسته دویی بهش میدناینجا ایران خودمون خودمونو استثمار میکنیم!بای بای.
    قطبی حتی اگه اندازه گاو هم از مربیگری حالیش نباشه,همون ادبیات و شخصیت و رفتارش میرزه به صد تا از این مربیای ایرانی و امثال مایلی کهن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •