جدی؟صداتو در نیار برو استفاده کن
این سرعت عالیه
معلومه که پینگتم عالیه ...!!! ولی قبول دارین مسخرس که سرویس که دارن به اسم 512 میدن سرعت دانلودش 60 تا 70 باشه؟
معلوم نیس به چند نفر share میکنن!!!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جدی؟صداتو در نیار برو استفاده کن
این سرعت عالیه
معلومه که پینگتم عالیه ...!!! ولی قبول دارین مسخرس که سرویس که دارن به اسم 512 میدن سرعت دانلودش 60 تا 70 باشه؟
معلوم نیس به چند نفر share میکنن!!!!!!
دوست عزیز آقا مهدی توی پست قبل جواب شما را به طور کامل گفتند.
---------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت برای من یکم بهتر شده اما هنوز مثل قبل نیست.
دوست عزیز. اکانت شما 512 کیلو بیت هست نه کیلو بایت! برای تبدیل کیلو بیت به کیلو بایت باید تقسیم بر 8 کنی. یعنی 512 حدود باید 64 باشه. 256 حدود 32 و 128 حدود 16. موضوع اصلا ربطی به share کردن نداره.
خدا رو شکر سرعت به حالت عادی برگشت، فکر نمیکردم به این زودی درست بشه. گفتم پنجشنبه جمعه رو باید به یاد گذشته ها با دیال آپ تجدید خاطره کنیم!![]()
خوشبحالت
مال من که هنوز خیلی بده
همیشه هم فیبر نوری ترکیه یه چیزیش میشه
کی درست میشه ؟
نمیخوام بحث سیاسی بشه ولی انشاءالله نوه و نتیجه و نبینه ماها اون روز را خواهند دید!!! (آمین!!)
خوشبحالت
مال من که هنوز خیلی بده
همیشه هم فیبر نوری ترکیه یه چیزیش میشه
کی درست میشه ؟منظور ایشون مسیر ورودی فیبرنوری از ترکیه به ایران بود.
از من که در حالت عادی بیشتر از 60 نمیتونم دانلود کنم بعد شما میگی 70 کمه؟
راستی سرعته منم یکمی بهتر شده ولی هنوز عادی نشده شایدم بخاطر اینکه شبه پنجشنبه س
آخرش شاتل چش خورد !مشتركان گرامي،
به اطلاع ميرسانيم به علت اختلالي كه در شبكهي اينترنت در سطح كشور پيش آمده است، ممكن است شاهد قطع و وصل شدن سرويس يا سرعت پايين دسترسي به اينترنت باشيد. هرچند اين مشكل از اختيار شركت شاتل خارج است، اما به هر روي، كارشناسان در حال پيگيري براي برطرف ساختن مشكل يادشده هستند. از صبر و شكيبايي شما صميمانه سپاسگزاريم.
گروه شركتهاي شاتل
اینو دیدید ؟!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)