مال من 2DVD هست، XLive هم فک نکنم مشکل داشته باشه، خوب با این Xlive من GTA IV و.... که اسمشون یادم نیست بازی کردم دیگه!
مال من 2DVD هست، XLive هم فک نکنم مشکل داشته باشه، خوب با این Xlive من GTA IV و.... که اسمشون یادم نیست بازی کردم دیگه!
یعنی هیچکس یه کرک خوب برای ver 1.1 نداره؟!
راستي ويندوزت چيه ؟
من با xp سرويس پك 3 اين بازيو تا آخر رفتم بدون مشكل شما اين ويندوزو امتحان كن ببين حل ميشه![]()
نه، مال من ویندوز 7 نسخه ی 7600 Final هستش که تا حالا با هیچ بازی ای مشکل نداشتم!
ولی انو راس گفتی، تا حالا رو XP اجرا نکردم، در ضمن تو منوی بازیه من پایین مینویسه نسخه 1.1
مشکلی که نیست؟
سیستم
seven
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
2.00 GB
NVIDIA GeForce 8400 GS
ECS P43T-A2
قبلا تا 55% رفته بودم ولی گیر کردم بخاطر کرک...
2 دی وی دی نصبیدم ولی نشد همون ارور داد کرک سومی همون 3تا گزینه داره کپی کردم
2.BmStartApp
3.BmLauncher
1.whysosrs.DLL
Last edited by blAck fire; 29-12-2009 at 14:33.
نه، مال من ویندوز 7 نسخه ی 7600 Final هستش که تا حالا با هیچ بازی ای مشکل نداشتم!
ولی انو راس گفتی، تا حالا رو XP اجرا نکردم، در ضمن تو منوی بازیه من پایین مینویسه نسخه 1.1
مشکلی که نیست؟شما دو دوست عزيز جفتتون ويندوزتون هفته حالا با xp پك 3 اجرا كنيد بايد حل شهسیستم
seven
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
2.00 GB
NVIDIA GeForce 8400 GS
ECS P43T-A2
قبلا تا 55% رفته بودم ولی گیر کردم بخاطر کرک...
2 دی وی دی نصبیدم ولی نشد همون ارور داد کرک سومی همون 3تا گزینه داره کپی کردم
2.BmStartApp
3.BmLauncher
1.whysosrs.DLL
بازي با ويندوز هفت مشكل داره اينطوري كه بوش مياد![]()
آره راس میگی چون من 55% تو ویستا رفتم.
اينجا رو چيكار كنم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون اوایل مرحله است؟؟؟
اگه اوایل مرحله باشه رو زمین یه بطری برای اون پلیسه افتاده که تو باید باx اسکن کنی فکر کنم این کارو کردی بعد باید دور و برتو نگاه کنی میبینی که روی هوا یه بخاراتی هست که از دهن پلیسه اومده تو باید دنباله اون بخارات دهن پلیسه بیوفتی البته با X
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)