تو صفحه های قبل سرچ کنی تریال ریست 120 روزه هست
تو صفحه های قبل سرچ کنی تریال ریست 120 روزه هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
خوشبختانه سیمانتک مشکل بالا رو برطرف کرد و فقط کافیه آنتی ویروس خودتون رو یکبار آپدیت کنید تا وصله مربوطه دانلود و نصب بشه.
نسخه 18.5به زودی و بعد از رفع مشکل، دوباره منتشر میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من از طریق لایو آپدیت،آپدیت میکنم ولی وقتی به about میروم ورژن برنامه من را 18.1.0.37 میزند،به نظر شما مشکل در کجاست؟برای نسخه های تریال آپدیت برنامه ارائه نمی شود؟
سلام.
نه ارتباطی با Trial بودن نداره.
همونطور که گفتم فعلا بسته آپدیت ورژن 18.5 تو لیست LiveUpdate قرار نگرفته.
در واقع بعد از معلوم شدن وجود نقص تو نسخه 18.5 ، سیمانتک این آپدیت رو معلّق گذاشت تا رفع ایراد بشه.
به محض برطرف شدن مشکل میتونید آپدیت مربوطه رو از طریق LiveUpdate دریافت کنید.
اتفاقی که الان افتاده اینه که یه وصله برای رفع مشکل کاربرانی که قبلا نسخه معیوب رو دانلود کردن ارائه شده.
تا چند روز آینده آنتی ویروس شما با LiveUpdate ارتقا داده میشه.
موفق باشید.
نه داداش گلم شما اگه لیسانست اورجینال باشه یک هفته پیش یا بیشتر یادم نیست بایستی آپدیت رو از طریق Live update دریافت می کردی من وقتی اعلام نسخه جدید شد می خواستم برم دان کنم ، اما توی Help آنتی ویروسم رفتم دیدم که به نسخه 18.5 آپدیت شده
Last edited by Gallar2; 17-12-2010 at 13:51.
مثل اینکه حدث من درست بود و آپدیت برای نسخه های تریال ارائه نمیشود،وقتی میخواست آپدیت کنه این ارور را داد
We're sorry, but your installed Norton product is not eligible for an update. Only customers with a paid current subscription are eligible to download and install updates to a newer version. Examples of ineligible products include:
- Free trials
- Products with a perpetual license instead of a subscription (for example Norton Ghost or Norton SystemWorks Basic Edition)
To renew your subscription or purchase a new Norton product, please go to:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
اگه بخوام تو فایروال تنظیم کنم که یه سری سایتارو باز نکنه کجا باید برم.
نسخه Internet security 2010
چطور می شه Norton background task رو در Norton Internet security 2010 خاموش کرد؟
سلام
من بعد نصب ویندوز می خوام این نسخه رو نصب کنم
Norton Internet Security 2011 v18.1.0.37 Final
اما آخر نصب خطا میده میگه باید norton power eraser
رو باید دانلود و اجرا کنید مشکل از کجاست؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)