تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 502 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مبارک باشه
    تو قسمت تست بازی ها هم ببینمتون
    قیمت و نوع گارانتیشم بی زحمت بگو
    1650 با گارانتی سبز (ایران نوت بوک)

داره خودمونی میشه james_hetfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran,Velenjak

پيش فرض

بالاخره 1225 گرفتم
    داغ هم نمی کنه البته هنوز بهش فشار نیاوردم
    مبارکه خیلی آقا
    حالا انقدر ازت سوال میکنیم میگی عجب اشتباهی کردم گرفتم

آقا در مورد

کیفیت ساخت
    کیفیت ال سی دی
    گرم شدن
    کارایی
    اینکه آیا رایگان به ویندوز 7 آپگرید میشه یا نه
    راحت بودن یا نبودن حمل و نقل
    کند شدن یا نشدن بعد از مثلا سه چهارساعت استفاده .....
    و کلا هرچی فکر میکنی باید بگی

اگه برات امکان داره یکم توضیح بدی خیلی ممنون میشم

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نظرتون درباره

HP Pavilion DV5-1250

چیه ؟ ویندوز 7 میشه روی لپ تاپ ها بدون دردسر ریخت ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مبارکه خیلی آقا
    حالا انقدر ازت سوال میکنیم میگی عجب اشتباهی کردم گرفتم

آقا در مورد

1-کیفیت ساخت
    2-کیفیت ال سی دی
    3-گرم شدن
    4-کارایی
    5-اینکه آیا رایگان به ویندوز 7 آپگرید میشه یا نه
    6-راحت بودن یا نبودن حمل و نقل
    7-کند شدن یا نشدن بعد از مثلا سه چهارساعت استفاده .....
    8-و کلا هرچی فکر میکنی باید بگی

اگه برات امکان داره یکم توضیح بدی خیلی ممنون میشم
    1-کیفیت ساخت خیلی خوبه یعنی چیزی لق بزنه یا درست سر جاش نباشه نیست ولی کلید های تاچ پد می تونست بهتر باشه

2-کیفیت ال سی دی خوبه (مخصوصا با روشنایی حداکثر) ولی خب بازتاب نور داره

3-تو کار ها معمولی زیاد داغ نمیشه ولی وقتی GTA IVرو رو تنظیمات high اجرا کردم داشت منفجر می شد البته بدون خنک کننده

4- منظورتون از کارایی چیه؟ اگه منظور سرعته سرعتش خوبه یعنی با اینکه ویندوزش باید کلی برنامه رو لود کنه وقتی روشن می کنی در کمتر از 45 ثانیه همه چیز لود میشه

5-نمیدونم؟؟؟

6- خیلی سنگینه میشه حملش کرد ولی اگه بخوای پیاده حملش کنی به درد جابهجایی متعدد نمی خوره

7- من دیروز 8 ساعت روشنش گذاشتم برای ریکاوری و پارتیشن و ... ندیدم کند بشه

8- همه چیزو پرسیدین دیگه . کیفیت صدای خوب- کم نمیاره- امتیاز ویستا 5.6 - باقی موندن رد انگشت روی بدنه(البته برای تمیز کردن بدنه تو جعبه یه پارچه مخصوص هست)- جعبه ی مزخرف (برای 1600 احتمالا جعبه رو از مواد بازیافتی درست کردن!!!)

باز هم اگه سوالی بود بگین

5. این کاربر از BBNHFAK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه james_hetfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran,Velenjak

پيش فرض

1-کیفیت ساخت خیلی خوبه یعنی چیزی لق بزنه یا درست سر جاش نباشه نیست ولی کلید های تاچ پد می تونست بهتر باشه

2-کیفیت ال سی دی خوبه (مخصوصا با روشنایی حداکثر) ولی خب بازتاب نور داره

3-تو کار ها معمولی زیاد داغ نمیشه ولی وقتی GTA IVرو رو تنظیمات high اجرا کردم داشت منفجر می شد البته بدون خنک کننده

4- منظورتون از کارایی چیه؟ اگه منظور سرعته سرعتش خوبه یعنی با اینکه ویندوزش باید کلی برنامه رو لود کنه وقتی روشن می کنی در کمتر از 45 ثانیه همه چیز لود میشه

5-نمیدونم؟؟؟

6- خیلی سنگینه میشه حملش کرد ولی اگه بخوای پیاده حملش کنی به درد جابهجایی متعدد نمی خوره

7- من دیروز 8 ساعت روشنش گذاشتم برای ریکاوری و پارتیشن و ... ندیدم کند بشه

8- همه چیزو پرسیدین دیگه . کیفیت صدای خوب- کم نمیاره- امتیاز ویستا 5.6 - باقی موندن رد انگشت روی بدنه(البته برای تمیز کردن بدنه تو جعبه یه پارچه مخصوص هست)- جعبه ی مزخرف (برای 1600 احتمالا جعبه رو از مواد بازیافتی درست کردن!!!)

باز هم اگه سوالی بود بگین
    خیلی ممنون بابت تمام جوابها آقا
    من در شک شدیدم برای خرید، تمام گزینه های DELL و SONY و... رو رد کردم , دل که کلا قیافش بدرد نمیخوره و 1340 هم انقدر ریوویو بد ازش خوندم پشیمون شدم, سونی هم که کانفیگ های معمولیش قیمتش تخیلیه.
    گزینه هایی که برام موند 3655 و 1225 هستن. از طرفی این 1225 آدم رو شدید وسوسه میکنه بخاطر بلوری و 2.8 ولی حمل و نقلش برام مشکله با توجه به تجربه شما. از طرفی 3655 ال ای دی داره و 1.8 کیلو بیشتر نیست. سی پی یو هم درسته تفاوت داره ولی خوب فکر نکنم اونقدر چشمگیر باشه تفاوت.
    بازی هم که من نمیکنم اگه بخوام بکنم هم دسکتاپ با 4870 و چهار هسته ای دارم.

در مورد جعبه هم خوب همه اچ پی ها بازیافتیه.
    در مورد صدا هم که اچ پی با Altec Lansing و توشیبا با Harman Kardon جای هیچ ادعایی رو برای برند های دیگه نذاشتن.

یه مسئله دیگه اینه که نمی دونم دیسکانتینیو شدن 3655 فرقی برای ما ایرانی ها میکنه یا نه!!!! من فهمیدم اچ پی هر 4 تا 6 ماه مدلهاش رو دیسکانتینیو میکنه نه بخاطر مشکلات که بخاطر دیزاین و کانفیگ جدید.

حالا بنظر شما چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by james_hetfield; 18-08-2009 at 12:58.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خیلی ممنون بابت تمام جوابها آقا
    من در شک شدیدم برای خرید، تمام گزینه های DELL و SONY و... رو رد کردم , دل که کلا قیافش بدرد نمیخوره و 1340 هم انقدر ریوویو بد ازش خوندم پشیمون شدم, سونی هم که کانفیگ های معمولیش قیمتش تخیلیه.
    گزینه هایی که برام موند 3655 و 1225 هستن. از طرفی این 1225 آدم رو شدید وسوسه میکنه بخاطر بلوری و 2.8 ولی حمل و نقلش برام مشکله با توجه به تجربه شما. از طرفی 3655 ال ای دی داره و 1.8 کیلو بیشتر نیست. سی پی یو هم درسته تفاوت داره ولی خوب فکر نکنم اونقدر چشمگیر باشه تفاوت.
    بازی هم که من نمیکنم اگه بخوام بکنم هم دسکتاپ با 4870 و چهار هسته ای دارم.

در مورد جعبه هم خوب همه اچ پی ها بازیافتیه.
    در مورد صدا هم که اچ پی با Altec Lansing و توشیبا با Harman Kardon جای هیچ ادعایی رو برای برند های دیگه نذاشتن.

یه مسئله دیگه اینه که نمی دونم دیسکانتینیو شدن 3655 فرقی برای ما ایرانی ها میکنه یا نه!!!! من فهمیدم اچ پی هر 4 تا 6 ماه مدلهاش رو دیسکانتینیو میکنه نه بخاطر مشکلات که بخاطر دیزاین و کانفیگ جدید.

خب شما که دسکتاپ قدرتمندی داری و می خوای لپتاپو حمل کنی به نظر من 3655 مناسبتره

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

1225 من بعد از سه روز دار فانی را وداع گفت اگه کسی میدونه راه حلش چیه اینجا بگه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این پست رو حذف نکنین مربوطه دیگه اینجا تاپیک اچپیه من هم اچپی دارم

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ه و 1340 هم انقدر ریوویو بد ازش خوندم پشیمون شدم,

میشه دلا یلتا و لینک ریویو ها را بذاری بی زحمت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

1225 من بعد از سه روز دار فانی را وداع گفت اگه کسی میدونه راه حلش چیه اینجا بگه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این پست رو حذف نکنین مربوطه دیگه اینجا تاپیک اچپیه من هم اچپی دارم
    درود.لینک صفحه ای که سوال پرسیدید را بگذارید نه لینک تاپیک.اول این سوال را جواب بدهید:هارد فوجیتسوی لپ تاپ شما چه ظرفیت و دور آن چقدر است؟
    در قدم نخست بروید و ویندوز را ریکاوری کنید تا معلوم کند که ایراد ویندوزی است یا سخت افزاری است.ریکاوری کردن را هم همان ابتدای روشن کردن کامپیوترتان با رفتن به بخش ریکاوری سنتر باید انجام دهید
    اگر بعد از انجام ریکاوری باز هم مشکل پابرجا بود به احتمال زیاد هارد فوجیتسوی لپ تاپ مورد دار است.ببرید گارانتی.
    Last edited by Gesher; 19-08-2009 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درود.لینک صفحه ای که سوال پرسیدید را بگذارید نه لینک تاپیک.اول این سوال را جواب بدهید:هارد فوجیتسوی لپ تاپ شما چه ظرفیت و دور آن چقدر است؟
    در قدم نخست بروید و ویندوز را ریکاوری کنید تا معلوم کند که ایراد ویندوزی است یا سخت افزاری است.ریکاوری کردن را هم همان ابتدای روشن کردن کامپیوترتان با رفتن به بخش ریکاوری سنتر باید انجام دهید
    اگر بعد از انجام ریکاوری باز هم مشکل پابرجا بود به احتمال زیاد هارد فوجیتسوی لپ تاپ مورد دار است.ببرید گارانتی.
    هارد فوجیستوی 500 -5400rpm
    ویندوز نمیاد نه سیف مد نه معمولی سوالشو تو همون تاپیک مطرح کردم این هم کپیش

"دو سه روز پیش من یه 1225 گرفتم روز اول همه چیز خوب بود ولی روز دوم (دیروز) رفته بودم تو یه بازی که یه دفعه بلواسکرین داد و ری استارت شد دوباره ویندوز اومد ولی 1 دقیقه نگذشته بود که یه دفعه همه آیکن ها رفت شروع به فکر کردن کرد (همون دایره آبیه تو ویستا رو می گم) بعد صفحه خاموش شد و ری استارت شد و روی صفحه موقع بالا اومدن سیستم ( نوشته اچپی و برای ورود به ستاپ منو باید Esc رو زد) 1 دقیقه گیر کرد و بعد یه صفحه به نام system diagnostic اسمش تو همین مایه ها بود باز کرد و نوشته بود هارد وجود نداره ( Hard disk not exist) بعد ریست کردم و یه لود دیفالت کردم دوباره درست شد ولی تو ویندوز نمی رفت از حالت سیف مد رفتم ویندوز اصلی هم درست شد ولی توی ویندوز همش سی پی یوش درگیر بود و برای بستن یه صفحه هم نات ریسپاندینگ می شد بالاخره دستگاه رو خاموش کردم گفتم شاید خوب بشه. امروز که روشنش کردم ویندوز اومد یه کم باهاش کار کردم و به توصیه یه نفر چک دیسک رو از پروپرتایس درایو ویندوز زدم و ریست کردم بعد چک شد و ویندوز اومد ولی از اون به بعد هر دفعه روشن می کنم یا می گه هارد وجود نداره یا همین می رم تو ویندوز یه دقیقه نگذشته بلواسکرین می ده و باز ریست می شه می گه هارد وجود نداره ولی تو سیف مد تا جایی که امتحان کردم این مشکل نبود.
    مشکل از چیه؟؟هاردش فوجیستو ولی من خونده بودم که اچپی وسترن می ذاره از این نیست
    لطفا سریع تر کمک کنین"

ریکاوری سنتر کجاست ؟؟؟ تو ویندوزه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •