سلام دوستان چه جوری می تونم بیبینم چه قدر دانلود کردم ازکجا ؟
سلام دوستان چه جوری می تونم بیبینم چه قدر دانلود کردم ازکجا ؟
خود سایت داتک که فکر نمیکنم برنامه ایی داشته باشه که شما ببینید اما با استفاده از برنامه هایی که روی کامپیوترتون نصب میشه میشه فهمید.یکی از این برنامه ها Du Meter هست
پورت های تورنت چرا بسته ست؟ الان سرعت دانلود تورنت به روز به یک کیلوبیت میرسه! بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارن؟
با راهاندازی سرویس جدید VoIP، برقراری ارتباط تلفن بینالمللی روی خطوط ADSL شرکت داتک امکان پذیر شد.
به گزارش سازمان خبری موبنا گروه شرکتهای داتک اعلام کرد : مشتریان خدمات ADSL داتک تلکام برای برقراری تماس تلفنی بینالمللی دیگر نیازی به خرید کارت تلفن و یا اشتراک تلفن و ... نخواهند داشت و میتوانند با شارژ حساب تلفن بینالملل روی اشتراک ADSL خود با پرداخت اینترنتی از خدمات این سرویس نوین بهرهمند شوند.
در این روش مشترک خطوط ADSL داتک تلکام، پس از واریز کردن مبلغی تحت عنوان اعتبار مکالمه تلفنی به اشتراک ADSL خود، میتواند با یکی از روشهای متداول ارتباط تلفنی روی شبکه IP در اینترنت، به برقراری ارتباط تلفنی با نقاط مختلف دنیا اقدام کند.
از نمونه روشهای متداول برقراری ارتباط تلفنی توسط شبکههای IP میتوان به استفاده از تلفنهای مخصوص IP یا همان IP-Phone، آداپتورهای مخصوص برای تلفندهی معمولی آنالوگ و یا استفاده از نرمافزارهای مخصوص برقراری ارتباط توسط کامپیوتر نام برد.
در این روش مشترک با استفاده از یک نرمافزار فعالیت یک تلفن IP را شبیه سازی کرده و به راحتی با نقاط مختلف دنیا ارتباط تلفنی برقرار میکند.
1388/10/16 شرکت مخابرات تهران
غلط کرده
اتفاقا خیلی هم صدارو بیخود می رسونه ...
کسی می دونه میزان مصرف حجمی ها چطوری هست ؟
من دوستم سه گیگ خریده ... از صبح تا حالا فقط با یاهو با هم صحبت کردیم و سه میگ دانلود داشته ...
حجمش اینقدر شده : 2.7
یعنی 300 تا مصرف کرده ؟ با عقل جور درنمیاد
تقریبا یه 2 هفته ای هست که ظهر از ساعت 1-2 تا ساعت 8 اینطورا کلا تورنت کاری نمیکنه و قطع میشه ولی بقیه ساعتها من مشکلی ندارم با ADSL 256 از تورنت با 24-25 حتی بعضی وقتها 28-29! میگیرم(البته خوب فایلهایی که seed زیاد دارند و که معمولا با 5-12 تا seed فعال از بین 50-60تا راحت راحت دانلود میکنم )شبها هم که سرعتش ثابت و خوبه. البته فکر کنم ساعت 5-6 صبح هم یه مشکلاتی پیش میاد (من که خواب بودم به چشم ندیدم
)
ما که چند ساله برنامه تورنتمون منظمه (خط 256): هر روزاز 8:30 صبح تا 18:30 تورنت تقریبا تعطیله (سرعت روی 2و 3) از 18:30 تا 8:30 فرداش (یعنی در طول شب) سرعت میره روی 28 . پنجشنبه ها سرعت از ساعت12:30 ظهر میره روی 28 و جمعه ها هم کلا روی 28 . البته گاهی وفتا توی روزهای وسط هفته در طول روز هم رنگ سرعت 20 را می بینیم (کم پیش میاد)
تو برای صفحه باز کردن معمولی ساعتی بین 50 و 10 مگ در نظر بگیر. البته بستگی به سبک وب گردی دوستت هم داره.
Last edited by ChaoticHead; 08-01-2010 at 08:06.
ببین همه سرعت های شاتل پینگشون عالیه البته چون همشون 512 هستولی آرت ها 256 به بعد خوبن
صبانت 1 مگ هم خیلی به صرفه است نسبت به قیمتش
البته به مرکز مخابراتی تون شدیدا بستگی داره !
مثلا تو تاپیک شاتل همه غر میزنن آی سرعت دافونه آی پینگ بالاست ! ولی تو مال ما مشکل نیست یه وقت ها هم من مشکل دارم اونا ندارن
خلاصه که...
این جا ایرانه !
Last edited by Bs_panzer; 08-01-2010 at 10:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)