تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 155 از 482 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام دوستان چه جوری می تونم بیبینم چه قدر دانلود کردم ازکجا ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خود سایت داتک که فکر نمیکنم برنامه ایی داشته باشه که شما ببینید اما با استفاده از برنامه هایی که روی کامپیوترتون نصب میشه میشه فهمید.یکی از این برنامه ها Du Meter هست

داره خودمونی میشه shervin83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پورت های تورنت چرا بسته ست؟ الان سرعت دانلود تورنت به روز به یک کیلوبیت میرسه! بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارن؟

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض برقراری ارتباط VoIP برای کاربران ADSL داتک.

با راه‌اندازی سرویس جدید VoIP، برقراری ارتباط تلفن بین‌المللی روی خطوط ADSL شرکت داتک امکان پذیر شد.

به گزارش سازمان خبری موبنا گروه شرکت‌های داتک اعلام کرد : مشتریان خدمات ADSL داتک تلکام برای برقراری تماس تلفنی بین‌المللی دیگر نیازی به خرید کارت تلفن و یا اشتراک تلفن و ... نخواهند داشت و می‌توانند با شارژ حساب تلفن‌ بین‌الملل روی اشتراک ADSL خود با پرداخت اینترنتی از خدمات این سرویس نوین بهره‌مند شوند.
    در این روش مشترک خطوط ADSL داتک تلکام، پس از واریز کردن مبلغی تحت عنوان اعتبار مکالمه تلفنی به اشتراک ADSL خود، می‌تواند با یکی از روش‌های متداول ارتباط تلفنی روی شبکه IP در اینترنت، به برقراری ارتباط تلفنی با نقاط مختلف دنیا اقدام کند.
    از نمونه روش‌های متداول برقراری ارتباط تلفنی توسط شبکه‌های IP می‌توان به استفاده از تلفن‌های مخصوص IP یا همان IP-Phone، آداپتورهای مخصوص برای تلفن‌دهی معمولی آنالوگ و یا استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص برقراری ارتباط توسط کامپیوتر نام برد.
    در این روش مشترک با استفاده از یک نرم‌افزار فعالیت یک تلفن IP را شبیه سازی کرده و به راحتی با نقاط مختلف دنیا ارتباط تلفنی برقرار می‌کند.

1388/10/16 شرکت مخابرات تهران

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

با راه‌اندازی سرویس جدید VoIP، برقراری ارتباط تلفن بین‌المللی روی خطوط ADSL شرکت داتک امکان پذیر شد.

به گزارش سازمان خبری موبنا گروه شرکت‌های داتک اعلام کرد : مشتریان خدمات ADSL داتک تلکام برای برقراری تماس تلفنی بین‌المللی دیگر نیازی به خرید کارت تلفن و یا اشتراک تلفن و ... نخواهند داشت و می‌توانند با شارژ حساب تلفن‌ بین‌الملل روی اشتراک ADSL خود با پرداخت اینترنتی از خدمات این سرویس نوین بهره‌مند شوند.
    در این روش مشترک خطوط ADSL داتک تلکام، پس از واریز کردن مبلغی تحت عنوان اعتبار مکالمه تلفنی به اشتراک ADSL خود، می‌تواند با یکی از روش‌های متداول ارتباط تلفنی روی شبکه IP در اینترنت، به برقراری ارتباط تلفنی با نقاط مختلف دنیا اقدام کند.
    از نمونه روش‌های متداول برقراری ارتباط تلفنی توسط شبکه‌های IP می‌توان به استفاده از تلفن‌های مخصوص IP یا همان IP-Phone، آداپتورهای مخصوص برای تلفن‌دهی معمولی آنالوگ و یا استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص برقراری ارتباط توسط کامپیوتر نام برد.
    در این روش مشترک با استفاده از یک نرم‌افزار فعالیت یک تلفن IP را شبیه سازی کرده و به راحتی با نقاط مختلف دنیا ارتباط تلفنی برقرار می‌کند.

1388/10/16 شرکت مخابرات تهران
    غلط کرده
    اتفاقا خیلی هم صدارو بیخود می رسونه ...

داره خودمونی میشه shervin83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کسی با تورنت در بعضی از ساعات مشکل نداره؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

کسی می دونه میزان مصرف حجمی ها چطوری هست ؟
    من دوستم سه گیگ خریده ... از صبح تا حالا فقط با یاهو با هم صحبت کردیم و سه میگ دانلود داشته ...
    حجمش اینقدر شده : 2.7
    یعنی 300 تا مصرف کرده ؟ با عقل جور درنمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

4

کسی با تورنت در بعضی از ساعات مشکل نداره؟
    تقریبا یه 2 هفته ای هست که ظهر از ساعت 1-2 تا ساعت 8 اینطورا کلا تورنت کاری نمیکنه و قطع میشه ولی بقیه ساعتها من مشکلی ندارم با ADSL 256 از تورنت با 24-25 حتی بعضی وقتها 28-29! میگیرم(البته خوب فایلهایی که seed زیاد دارند و که معمولا با 5-12 تا seed فعال از بین 50-60تا راحت راحت دانلود میکنم )شبها هم که سرعتش ثابت و خوبه. البته فکر کنم ساعت 5-6 صبح هم یه مشکلاتی پیش میاد (من که خواب بودم به چشم ندیدم)

9. این کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تقریبا یه 2 هفته ای هست که ظهر از ساعت 1-2 تا ساعت 8 اینطورا کلا تورنت کاری نمیکنه و قطع میشه ولی بقیه ساعتها من مشکلی ندارم با ADSL 256 از تورنت با 24-25 حتی بعضی وقتها 28-29! میگیرم(البته خوب فایلهایی که seed زیاد دارند و که معمولا با 5-12 تا seed فعال از بین 50-60تا راحت راحت دانلود میکنم )شبها هم که سرعتش ثابت و خوبه. البته فکر کنم ساعت 5-6 صبح هم یه مشکلاتی پیش میاد (من که خواب بودم به چشم ندیدم)
    ما که چند ساله برنامه تورنتمون منظمه (خط 256): هر روزاز 8:30 صبح تا 18:30 تورنت تقریبا تعطیله (سرعت روی 2و 3) از 18:30 تا 8:30 فرداش (یعنی در طول شب) سرعت میره روی 28 . پنجشنبه ها سرعت از ساعت12:30 ظهر میره روی 28 و جمعه ها هم کلا روی 28 . البته گاهی وفتا توی روزهای وسط هفته در طول روز هم رنگ سرعت 20 را می بینیم (کم پیش میاد)

کسی می دونه میزان مصرف حجمی ها چطوری هست ؟
    من دوستم سه گیگ خریده ... از صبح تا حالا فقط با یاهو با هم صحبت کردیم و سه میگ دانلود داشته ...
    حجمش اینقدر شده : 2.7
    یعنی 300 تا مصرف کرده ؟ با عقل جور درنمیاد
    تو برای صفحه باز کردن معمولی ساعتی بین 50 و 10 مگ در نظر بگیر. البته بستگی به سبک وب گردی دوستت هم داره.
    Last edited by ChaoticHead; 08-01-2010 at 08:06.

11. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

من یک isp میخوام یرای آنلاین بازی کردن .
    مرد ومردونه داتک خوبه یا نه؟
    ببین همه سرعت های شاتل پینگشون عالیه البته چون همشون 512 هست ولی آرت ها 256 به بعد خوبن

صبانت 1 مگ هم خیلی به صرفه است نسبت به قیمتش

البته به مرکز مخابراتی تون شدیدا بستگی داره !

مثلا تو تاپیک شاتل همه غر میزنن آی سرعت دافونه آی پینگ بالاست ! ولی تو مال ما مشکل نیست یه وقت ها هم من مشکل دارم اونا ندارن

خلاصه که...

این جا ایرانه !
    Last edited by Bs_panzer; 08-01-2010 at 10:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •