ممنون اما تنها سیبمین که گوشی رو نمیسازه پردازنده .. کاترت رافیکی تاچ اسکرین بودن زیبایی .. دوربین ووو مهم نیس ؟ البته الان نرم افزارهای جاوا از سیمبین بیشتر شده ... یک مقایسه کلی کسی نکرده تا حالا؟![]()
ممنون اما تنها سیبمین که گوشی رو نمیسازه پردازنده .. کاترت رافیکی تاچ اسکرین بودن زیبایی .. دوربین ووو مهم نیس ؟ البته الان نرم افزارهای جاوا از سیمبین بیشتر شده ... یک مقایسه کلی کسی نکرده تا حالا؟![]()
اولین کاری که باید انجام بدی اینه که باید گوشیتو هک کنی![]()
این نظر شخصی منه و برای من سیمبین بودن یه گوشی خیلی مهمه
در ضمن گوشی های سیمبین دار هم نرم افزار های سیمبینو ساپورت میکنن هم جاوا رو ساپورت میکنن![]()
البته سیمبین بودن گوشی خیلی مهمه .. تو چند تا سایت که رفتم انگاری کیفیت دوربین s 8300 از innov بهتره .. کیفیت تصویر هم .. اما یک مسئله ی که هس اونم باطری گوشیه نمیشه باطری innov رو برای s8300 استفاده کرد .. منظورم اینه که باطریهاشون به هم نمیخورن؟
1-از نظر کیفیت د.ربین که فکر میکنم کیفیت دوربین INNOV بهتره
2-نه نمیشه باتری INNOV رو با S8300 عوض کرد چون باتری INNOV 1200mah هست ولی باتری S8300 880mah
هست.![]()
مطمئنی بهتره؟ تو سایت که بچه ها امتحان کرده بودن میگفتن s 8300 بهتره
کیفیت تصویر lcd هم s به خاطر بکارگیری تکنولوژی جدید amoled بهتره ..
باطریاش اگه هم اندازه باشه فارق از اینکه چند امپره به هم مخوره فقط مثل اینکه باید هم باطریو عوض کنی هم شارژرو ...
حالا بطریا از لحاظ فیزیکی حجمشون یکی هست یا تفاوت دارن؟
اینجا که بچه ها بیشتر میگن i8510 دوربینش بهتره![]()
اتفاقا همینم پرسیدم پارت جدیدی در کار نیست !!!!! منتظراOMnia جدید باشین![]()
کوشون؟
اینجا هنوز کسی اس8300 نخریده که دوربینشو با 8510 مقایسه کنه ولی apoosh جان میگه دوربینشون خیلی فرقی نداره
باتری 8510 اصلا توی اس 8300 جا نمیشه اگه میشد خود سامی این کارو میکرد شما میتونی یه باتری اضافه واسه اس 8300 بخری در مورد شارژر هم مال 8510
700 میلی آمپره فکر کنم الان همه گوشیا 700 باشن ولی سوکت 8510 به 8300 نمیخوره و باید از شارژ خودش استفاده کنی که اگه به فرض محال باتری 8510 تو 8300 جا بشه اگه از شارژر 8300 استفاده کنی و ضعیف تر باشه مشکلی پیش نمیاد فقط بیشتر طول میکشه که شارژ بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)