با سپاس.آقا یک مشکل دیگه .ما از این trainer هایی که دوستان دادن استفاده کردیم.نه تنها کاری نکرد تازههههههههههههه پولهای خودمم صفر کرد.
آخه چرا حالا من چکار کنم.
نمیشه یک trainer درست و حسابی که تست شده بدین؟
با سپاس.آقا یک مشکل دیگه .ما از این trainer هایی که دوستان دادن استفاده کردیم.نه تنها کاری نکرد تازههههههههههههه پولهای خودمم صفر کرد.
آخه چرا حالا من چکار کنم.
نمیشه یک trainer درست و حسابی که تست شده بدین؟
دوست عزیز شما از این ترینر استفاده کردید؟
دوستان این رو استفاده کردند و هیچ مشکلی نداشتند...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توصیه می کنم پچ رو دانلود نکنید
من دانلود کردم اصلا معلوم نیست چیه چون نصب نمیشه و فقط بازش می کنی و میری تو بازی و چندتا ----- اعمال می کنه که اونم هیچ تاثیری نداره به نظر من
سلام ، من چند تا سوال داشتم
1 _ وسط بازی اون گوشه سمت چپ هی میادش Seeding 250$ یا مثلا توی خیابون تمام تیر برق ها و اون کلاهکارو درو کردم تا نیم ساعت مینوشت فلان فلان 50$ ...
قضیه اینا چیه ؟
2 _ یه سوال دیگه ، من برای توی بازی بعضی موقع گیر میکنه یا مثلا تیکه تیکه حرکت میکنه ... جایی توی بازی هست که روون ترش کنم ؟
3 _ چرا اینقدر بازی اسونه ؟!!!
می دونم اگه این حرفارو بزنم ممکنه خیلی ها بدشون بیاد اما اگه نگم ته دلم می مونه!!
آخه این EA چجوری روش شده بعد از بازیهایی مثل grid یا drift این افتضاح گرافیکی رو که در حد بازیهای رده 2005-2004 هستش رو داده بیرون بابا اگه از طرفداراش خجالت نکشیده حداقل از code master خجالت میکشید
من همزمان با این بازی grid رو هم روی کامپیوترم داشتم اصلا این دوتا نه از نظر هیجان و نه از نظر گرافیک با هم قابل مقایسه نیستند.
واقعا از EA چنین انتظاری نمی رفت...
من تازه نصب كردم
در سيستم من اصلا خوب باز نميكنه
حتي گرافيك بازي را كداقل گداشتم ولي بارم خيلي كند باز ميشه
خودم حدس ميزنم ايراد از گيمي كه خريدم باشه
گرافيك : 8600 gt 1 gig ddr2
رم : 3*1 gig
سي پي يو : 3 اينتل فول سلرون
دوست من !
این فقط حرف شما نیست !!
حرف من و 100 نفر دیگه هم هست .
چون واقعا EA و BlackBox خیلی خراب کردن .
گرافیک بازی که اصلا با بازی های الآن مخصوصا GRID قابل مقایسه نیست .
درکل یه افتضاح دیگه واسه NFS به شما میاد .
دوست من سیستمت خوبه ولی CPU ؟!!!!من تازه نصب كردم
در سيستم من اصلا خوب باز نميكنه
حتي گرافيك بازي را كداقل گداشتم ولي بارم خيلي كند باز ميشه
خودم حدس ميزنم ايراد از گيمي كه خريدم باشه
گرافيك : 8600 gt 1 gig ddr2
رم : 3*1 gig
سي پي يو : 3 اينتل فول سلرون
3 اینتل سلرون ؟!!!
نمیشه که
یا فول ، یا سلرون !
بعدشم شما آخرین آپدیت کارت گرافیکتو نصب کن درست میشه .![]()
Last edited by Oracle_Eldorado; 10-12-2008 at 22:58.
سلام،
دلیل زرد بودن این بازیها یا به اصطلاح reduced color pallette (تعداد رنگ کم) بهتره از زبان "حبیب زرگرپور" که کارگردانی هنری most wanted رو داشته بشنویم،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین صحبتهاش میگه که من احساس کردم که بهتره تعداد رنگها رو کاهش بدیم (مثلا طیف قرمز رو تقلیل بدیم به سرخابی فقط و بقیه طیف رو حذف کنیم) تا به فضای بازی یه حالت تهاجمی و اکشن بده (کلمه ای که استفاده میکنه greedy هست که تحت اللفظیش میشه حریصانه) یعنی محیط یه جورایی حالت رقابتی به خودش بگیره. حالا کلا فیلمش جالبه ببینین.تدوینشم خیلی قشنگه و همینطور محیط کارشون چه دوستانه و راحته.
اینم ببینین، زرگرپور از کارهای 3D شروع میکنه و دوبار نامزد دریافت حایزه برای طراحیهاش در بازیها میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - اون فکر کنم خسارت زدن به شهره
2 - نمیدونم چون ماله منم گیر میکنه فکر میکنم از سیستم من نباشه ماله شما رو نمیدونم
3 - فقط بعضی از مراحل سخت میشن که به نظر من اونا هم سخت نیستند اونایی که از اون پلیس وحشی ها دارن!
با 300 کیلومتر میری تو پیچ 90 درجه انگار نه انگار!!!
ماشینهای فرمول 1 هم نمیتونن اینطور کاری بکنن!!!
آخ که یه مرحله داشت نور آفتاب تو چشم بود چقدر اذیت شدم!!!
والا من این trainer رو اجرا میکنم بعدش وارده بازی میشم. وقتی رو f1 f2 کلیک میکنم بیب بیب هم میکنه :-) اما هیچ اتفاق خاصی نمی افته و بازم ماشین ها لوک هستند و پولم صفره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)