زیر لیبل من که فقط برد گوشی بود
زیر لیبل من که فقط برد گوشی بود
آخرین ورژنش 5 هستش
البته واسه چند تا شهر مثل تهران و اصفهان و سمنان و.. نقشه کاملترش اومده
تو بخش برنامه های کاربردی موبایل همین فروم
اگه بازم پیدا نکردی بگو تا لینک بدم
سلام
از دوستان کسایی که گوشیشون را آپدیت کردن از آپدیت راضی هستن ؟ مثلا بعد از آپدیت مشکلی با حک کردن گوشی یا بازی های n-gage براشون پیش نیومده ؟ آخه شندیم گوشی های فریمور جدید حک نمیشن و همچنین تو همین تاپیک دیدم یکی از دوستان که اپدیت کرده بود به مشکل خورده بود
با سلامي دوباره.كسي اينجا پيدا نشد جوابمو بده؟من یادمه تو یکی از page ها جواب این سوالمو دیدم ولی اصلا نه یادمه و نه بیداش کردم.لطفا یکی بگه که این حالت sleep mode این گوشی رو از کجا فعال کنم؟همون حالت که گوشی وقتی استفاده نمی شه یه نوار باریک تو صفحه دیده میشه و تاریخ و رویدادهای جدید رو نشون میده؟ اگه سريع جواب بديد و دقيق ممنونم
عزیز من اگه با گوشیت مشکلی نداری
احتیاجی نیست که آپ دیتش کنی
همه ورژن ها الان هک شدن
من وقتی 78 ام رو خریدم یه بار از 10 آپ کردم 12
حالا ازش راضی ام مشکلی هم نداره
لزومی هم نداره
اگه مشکلی نداری گوشیتو آپ کنی (تجربه شخصی )
سلام به همگی
دوستان دکمه سبز و قرمز نسبت به دیگر دکمه ها سفت تر هست و در کل یکطوریه انچنان عادی نیست مال شما هم همینطوره؟
متاسفانه ورژن جدید سیمبین این خصوصیت رو از بین برده البته یه حالت برای اینکار وجود داره که متاسفانه اون هم فقط و فقط موسیقی در حال پخش رو نشون میده و البته باز هم به اون شکل گوشی های دیگه نیست بلکه در حالتی که نورصفحه نمایش خاموش میشه میاد و اصلا دیده نمیشه و به محض اینکه دکمه ای رو هم فشار بدید از بین میره.
نمیدونم میشه اسمش را گذاشت مشکل یا نه ولی وقتی می خوام گوشی را به روش HelloOX هک کنم installing rootCerts را رد نمیکنه ! ( نمیدونم شاید نصبش بیشتر از 5-6 ساعت طول بکشه ) تو تاپیک هک که پرسیدم گفتن برو آپدیت کن ! به نظر شما چه کار کنم ؟
کدوم خصوصیت را ورژن جدید سیمبین از بین برده ؟ لطفا بیشتر توضیح بدید .
كمك....كمك....كمك...بابا كسي اينجا پيدا نشد جواب بده؟حالت sleep mode اين گوشي از كجا فعال ميشه؟
سلام
بله عزیزم به خاطر نزدیک بودن دکمه ها اینجوریه و احساس سفتی میکنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)