تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 299 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

ميگم يك چند نفري بيان با هم فيفا بزنيم ، من امروز با يكي از دوستان گل روزگار بازي كردم اينقدر حال داد ...
    بيان چند نفري بزنيم.

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

این فیفای 2 dvd کامله یا تک dvd ؟؟؟؟؟
    من خواستم بگیرم هر دو نوعش بود و شک کردم
    اگه میشه فرقش رو بگین
    من هر دو تا رو نصب کردم. فرقشون بین زبان بازی هاست که 2دی وی دی 5.6 تا زبان بیشتر داره.

3. این کاربر از sajjad_setam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی فقط زبان اضافی دارن؟؟؟!!!!
    هیچ چیز اضافی دیگه ای نداره؟؟؟مثل پچ مچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من وقتی که یه دور یه لیگ فیفا رو بازی می کنم ، برای لیگ بعدی این ارور رو می بینم که می گه oops ورزن فیفای شما جوریه که نمی زاره شما یه بار دیگه لیگ رو بازی کنید و از این حرف ها.

برای رفع آن چه باید بکنم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اين پست رو خيليا نديدن واسه همين دوباره نقل قول ميكنمش

بعد از ساعتها تلاش پيگير و ممتد موفق شدم به طور كامل بازي رو هك كنم بازي فيفا 09 توي ايران و تمام كشور هايي كه معمول هست كپي خريد و فروش بشه يك ورژن هست اونم ورژن اروپاي مركزي يعني ورژن مال همه شما ها همينه البته مال وست گيم احتمالا همون نورديك هست. يادتونه هميشه آرزو داشتم فيفا رو تك زبانه گير بيارم تا هم حجمش كم باشه هم زود نصب بشه و هم ايراداتش به حداقل برسه. خوب من الان كه نصب فيفا رو ويرايش كردم بازي دقيقا شرايط ورژن تك زبانه انگليسي رو داره و كل اينستاليشن 3.8 گيگ هست كه راحت روي تك دي وي دي 5 جا ميگيره و بعد نصب هم مشكلي نداره اين دي وي دي شامل فايل هاي اورجينال . فايل كرك . كيجن براي سريال نامبر و DEVDATA براي رفع ايرادات دسته بازي. از طرفي صفحه هاي انتخاب زبان در شروع بازي و ويديوي اينترو برداشته شده و شما موقعي كه روي آيكن بازي كلي ميكنيد 2 ثانيه بعد توي منو بازي هستيد و بدون معطلي مي تونيد بازي كنيد.اين دي وي دي شامل فايل آپديت پچ رسمي فيفا هست و به راحتي توسط فايل اورجينالي كه در بازي هست قابل ريختن بر روي GUI بازي هست. مشكلات تورنومنت ليگ و مود مربيگري به طور كامل حل شده و يك فيفا 09 در حد اورجينال هست. باكمترين حجم ممكن. خوشحالم كه يه بار ديگه تونستم در اين راه موفق بشم و بتونم بازي رو هك كنم. به زودي مشغول به كار ميشم تا داخل بازي رو هم هك كنم و تيم هاي ايراني و لي برتر ايران و تيم ملي فوتبال ايران رو به بازي اضافه كنم. و يه فيفا 09 كاملا ورژن فارسي ارائه بدم ولي بعد خدا اميدم به شما دوستان هست كه كمك هاي اطلاعاتي بهم بكنيد تا اين كار هر چه سريعتر انجام بگيره و به اسم P30World اين نسخه رو ارائه بديم. به اميد موفقيت همه برا بچه هاي ناب ايروني. تا دنيا دنياست ما ايرونيا حاكم دنيا هستيم.

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

سلام؛

مال من که به دستم رسیده.از فروشگاه P30World گرفتم.
    بازی عالی شده ولی بعضی چهره ها به شدت کریه هستند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام؛

مال من که به دستم رسیده.از فروشگاه P30World گرفتم.
    بازی عالی شده ولی بعضی چهره ها به شدت کریه هستند.
    چرا چند وقت نبودی؟
    برا تو چقدر طول کشید تا رسید؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض كيت تول و آدبورد تول هم منتشر شد

خوب كم كم داره جنس مون جور ميشه انگار اين فايل ها دارن من رو مجبور مي كنن كه يواش يواش دست به كار شم و بازي رو ويرايش كنم. البته واقعا براي من كه به كريشن مستر عادت كردم خيلي سخته بيام با اين نرم افزار ها تيكه تيكه ويرايش كنم بازي رو

Kit Tool

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Addboard Tool

کد:
    Last edited by Spaniuly; 09-10-2008 at 09:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من وقتی که یه دور یه لیگ فیفا رو بازی می کنم ، برای لیگ بعدی این ارور رو می بینم که می گه oops ورزن فیفای شما جوریه که نمی زاره شما یه بار دیگه لیگ رو بازی کنید و از این حرف ها.

برای رفع آن چه باید بکنم؟
    یعنی باید یک فیفای دیگه بخرم؟ از کجا؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی باید یک فیفای دیگه بخرم؟ از کجا؟
    من در عجبم شما براي به دست آوردن جواب سوالتون چرا منتظريد نامه بفرستيم در خونتون بارها حل مشكل تو تاپيك نوشته شده ولي شما اصلا توجهي نميكني بابا يه كرك بايد بزني والسلام. 100 نفر غير از شما اين سوال رو پرسيدن همين به پستي كه خودت نقل قول كردي جواب هم دادم چند صفحه قبل. ولي شما انتظار داري بيايم در خونت برات توضيح بديم چيكار بايد بكني. در واقع همون كار رو هم كرديم شما اهميت نميدي. شرمنده اين جوري گفتم ولي واقعا آدم شوكه ميشه مي بينه كاربرا براي حل مشكل خودشون حاضر نيستن كوچكترين زحمتي رو متحمل بشن اين جا تو تاپيك همه چي حي و حاضر لقمه آماده ميگيريم عزيزاني مثله شما كه به اينا نياز دارن از كنارش رد ميشن بعدش ميگن چي كار بايد بكنم. خودت قضاوت كن ببين اگه نا حق مي گم حرفي نيست

اينم لينكي كه توي صفحه 153 گذاشته بودم اونم براي چندمين بار اينم براي چندمين بار ديگه. فقط واسه اينكه از ما راضي باشي عزيز دل.
    کد:
    Last edited by Spaniuly; 09-10-2008 at 10:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •