ميگم يك چند نفري بيان با هم فيفا بزنيم ، من امروز با يكي از دوستان گل روزگار بازي كردم اينقدر حال داد ...
بيان چند نفري بزنيم.
ميگم يك چند نفري بيان با هم فيفا بزنيم ، من امروز با يكي از دوستان گل روزگار بازي كردم اينقدر حال داد ...
بيان چند نفري بزنيم.
من هر دو تا رو نصب کردم. فرقشون بین زبان بازی هاست که 2دی وی دی 5.6 تا زبان بیشتر داره.
یعنی فقط زبان اضافی دارن؟؟؟!!!!
هیچ چیز اضافی دیگه ای نداره؟؟؟مثل پچ مچ
سلام
من وقتی که یه دور یه لیگ فیفا رو بازی می کنم ، برای لیگ بعدی این ارور رو می بینم که می گه oops ورزن فیفای شما جوریه که نمی زاره شما یه بار دیگه لیگ رو بازی کنید و از این حرف ها.
برای رفع آن چه باید بکنم؟
اين پست رو خيليا نديدن واسه همين دوباره نقل قول ميكنمش
بعد از ساعتها تلاش پيگير و ممتد موفق شدم به طور كامل بازي رو هك كنم بازي فيفا 09 توي ايران و تمام كشور هايي كه معمول هست كپي خريد و فروش بشه يك ورژن هست اونم ورژن اروپاي مركزي يعني ورژن مال همه شما ها همينه البته مال وست گيم احتمالا همون نورديك هست. يادتونه هميشه آرزو داشتم فيفا رو تك زبانه گير بيارم تا هم حجمش كم باشه هم زود نصب بشه و هم ايراداتش به حداقل برسه. خوب من الان كه نصب فيفا رو ويرايش كردم بازي دقيقا شرايط ورژن تك زبانه انگليسي رو داره و كل اينستاليشن 3.8 گيگ هست كه راحت روي تك دي وي دي 5 جا ميگيره و بعد نصب هم مشكلي نداره اين دي وي دي شامل فايل هاي اورجينال . فايل كرك . كيجن براي سريال نامبر و DEVDATA براي رفع ايرادات دسته بازي. از طرفي صفحه هاي انتخاب زبان در شروع بازي و ويديوي اينترو برداشته شده و شما موقعي كه روي آيكن بازي كلي ميكنيد 2 ثانيه بعد توي منو بازي هستيد و بدون معطلي مي تونيد بازي كنيد.اين دي وي دي شامل فايل آپديت پچ رسمي فيفا هست و به راحتي توسط فايل اورجينالي كه در بازي هست قابل ريختن بر روي GUI بازي هست. مشكلات تورنومنت ليگ و مود مربيگري به طور كامل حل شده و يك فيفا 09 در حد اورجينال هست. باكمترين حجم ممكن. خوشحالم كه يه بار ديگه تونستم در اين راه موفق بشم و بتونم بازي رو هك كنم. به زودي مشغول به كار ميشم تا داخل بازي رو هم هك كنم و تيم هاي ايراني و لي برتر ايران و تيم ملي فوتبال ايران رو به بازي اضافه كنم. و يه فيفا 09 كاملا ورژن فارسي ارائه بدم ولي بعد خدا اميدم به شما دوستان هست كه كمك هاي اطلاعاتي بهم بكنيد تا اين كار هر چه سريعتر انجام بگيره و به اسم P30World اين نسخه رو ارائه بديم. به اميد موفقيت همه برا بچه هاي ناب ايروني. تا دنيا دنياست ما ايرونيا حاكم دنيا هستيم.![]()
سلام؛
مال من که به دستم رسیده.از فروشگاه P30World گرفتم.
بازی عالی شده ولی بعضی چهره ها به شدت کریه هستند.
چرا چند وقت نبودی؟نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا تو چقدر طول کشید تا رسید؟![]()
خوب كم كم داره جنس مون جور ميشه انگار اين فايل ها دارن من رو مجبور مي كنن كه يواش يواش دست به كار شم و بازي رو ويرايش كنم. البته واقعا براي من كه به كريشن مستر عادت كردم خيلي سخته بيام با اين نرم افزار ها تيكه تيكه ويرايش كنم بازي رو
Kit Tool
Addboard Toolکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 09-10-2008 at 09:18.
یعنی باید یک فیفای دیگه بخرم؟ از کجا؟
من در عجبم شما براي به دست آوردن جواب سوالتون چرا منتظريد نامه بفرستيم در خونتون بارها حل مشكل تو تاپيك نوشته شده ولي شما اصلا توجهي نميكني بابا يه كرك بايد بزني والسلام. 100 نفر غير از شما اين سوال رو پرسيدن همين به پستي كه خودت نقل قول كردي جواب هم دادم چند صفحه قبل. ولي شما انتظار داري بيايم در خونت برات توضيح بديم چيكار بايد بكني. در واقع همون كار رو هم كرديم شما اهميت نميدي. شرمنده اين جوري گفتم ولي واقعا آدم شوكه ميشه مي بينه كاربرا براي حل مشكل خودشون حاضر نيستن كوچكترين زحمتي رو متحمل بشن اين جا تو تاپيك همه چي حي و حاضر لقمه آماده ميگيريم عزيزاني مثله شما كه به اينا نياز دارن از كنارش رد ميشن بعدش ميگن چي كار بايد بكنم. خودت قضاوت كن ببين اگه نا حق مي گم حرفي نيست
اينم لينكي كه توي صفحه 153 گذاشته بودم اونم براي چندمين بار اينم براي چندمين بار ديگه. فقط واسه اينكه از ما راضي باشي عزيز دل.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 09-10-2008 at 10:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)