تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 1004 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام به همه. از دیروز اینترنت مدام قطع و وصل میشه . مثلا" 10 ثانیه هست ولی 15 ثانیه قطعه. کار ما هم جوری هست که نباید قطعی داشته باشیم کلا" اعصاب ما رو خورد کرده . آیا دوستان هم این وضعیت رو دارند؟

آی اس پی هم مکس نت هست. با سپاس
    آقا هادی ببین رنج آی پیت با 46 شروع میشه. چون دقیقا پریروز من همچین مشکلی داشتم. یکی نیست بگه وقتی بلد نیستید کانفیگ کنین برای چی این کارارو انجام میدین
    بله رنج روی همینه الان 1 ماهی هست که رنج تغییر کرده . 2 روزه که اینطوریه و بدون چیز پی ان عملا" نمیشه از نت استفاده کرد . ولی روی DNS های گوگل امتحان نکردم هنوز !
    با سپاس
    والله این طوری هم که نمیشه مال منم با 46 شروع میشه و کلا مشکل داره ولی هر موقع میره روی 109 مشکل برطرف میشه ! مگه ما رایگان این سرویس رو خریدیم که چیزی نمیگیم ! بیایید یه اعتراضی بکنیم والله من فردا باهاشون اتمام حجت میکنم اگر مال منو درست کردن همون قرارداد باقی میمونه واگرنه میرم فسخ میکنم والله برای من اعصاب نمونده الان دو روزه میخوام یه فایل 10 مگی بدون رسیوم رو دانلود کنم به خدا نمیتونم ! یعنی چی هی قطع و وصل میشه . میزنی دانلود اول خیلی خوب شروع میکنه حتی تا 50 هم میره ولی بعد از چند لحظه صفر بایت میشه .

2. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از دیروز اینترنت مدام قطع و وصل میشه مثلا" 10 ثانیه هست ولی 15 ثانیه قطعه
    الان چند شبه كه منم دقيقا همين مشكل رو دارم، به زور ميتونم كانكت بشم ولي چه فايده كه 3 - 2 دقيقه بعد DC ميشم. منم هر وقت ipيم با 46 شروع ميشه بشدت به مشكل ميخورم حتي اگه روز باشه.لوكيشن اين رنج ip هم هميشه اصفهان هستش

یعنی شبا واسه همه اینطوره؟ یعنی واسه منم شبا باید پهنای باندم با چند تا فایل پر بشه؟ و در این حالت (دانلود چند فایل) سرعت هم با دانلود یک فایل فرقی نباید بکنه درسته؟
    من قبلا سرعت دانلودم حدود 38 بود الان یکی دو هفتست خود به خود اومده پایین شده 12 !! واسه همه اینطور شده؟ اگه نه کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟ (سرویسم رو جدیدا عوض یا تمدید نکردم،‌ ثابته)

DU Meter دانلودش تو اینترنت زیاده ولی اکثرا لایسنز ندارن، با لایسنزش رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
    Yaşa
    شما 3 تا فايل با لينك مستقيم از سرورهاي قدرتمند نه از اين سرورهاي آشغال ايراني بذار براي دانلود. اينطوري پهناي باندت كامل پر ميشه

اينو دانلود كن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والله این طوری هم که نمیشه مال منم با 46 شروع میشه و کلا مشکل داره ولی هر موقع میره روی 109 مشکل برطرف میشه ! مگه ما رایگان این سرویس رو خریدیم که چیزی نمیگیم ! بیایید یه اعتراضی بکنیم والله من فردا باهاشون اتمام حجت میکنم اگر مال منو درست کردن همون قرارداد باقی میمونه واگرنه میرم فسخ میکنم والله برای من اعصاب نمونده الان دو روزه میخوام یه فایل 10 مگی بدون رسیوم رو دانلود کنم به خدا نمیتونم ! یعنی چی هی قطع و وصل میشه . میزنی دانلود اول خیلی خوب شروع میکنه حتی تا 50 هم میره ولی بعد از چند لحظه صفر بایت میشه .
    وقتي با 46 شروع ميشه براي شما هم لوكيشن رو در سايت whatismyipaddress.com اصفهان نشون ميده؟ من فكر كنم اين مشكل بخاطر شلوغي و ترافيك زياد در لحظه اتصال به اينترنت باشه كه سرور مخابرات درست نميتونه ip بده

در مورد اعتراض به مكس هم اينو ميتونم بگم همين الان هم دير كردين و بنظر من خيلي وقت پيش بايد ميرفتين واسه اعتراض، ولي اشكالي نداره از هر كجاي ضرر كه برگردي منفعته!
    Last edited by urumchi; 17-09-2011 at 20:30.

4. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

الان چند شبه كه منم دقيقا همين مشكل رو دارم، به زور ميتونم كانكت بشم ولي چه فايده كه 3 - 2 دقيقه بعد DC ميشم. منم هر وقت ipيم با 46 شروع ميشه بشدت به مشكل ميخورم حتي اگه روز باشه.لوكيشن اين رنج ip هم هميشه اصفهان هستش

وقتي با 46 شروع ميشه براي شما هم لوكيشن رو در سايت whatismyipaddress.com اصفهان نشون ميده؟
    این رنجی که ماکس نت استفاده می کنه بنام خود شرکت بزرگ نت آریا هست. محل ip رو State/Region: Hormozgan City: Bozorg نشون میده!

6. 3 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این رنجی که ماکس نت استفاده می کنه بنام خود شرکت بزرگ نت آریا هست. محل ip رو State/Region: Hormozgan City: Bozorg نشون میده!

باز خوبه براي مكس يه شهر و جاي مشخصي رو نشون ميده ولي درباره موقعيت اين رنج آي پي مخابرات چي ميشه گفت! من موندم وسط بيابان و كوير واقعا سرور كار گذاشته شده يا قضيه چيز ديگه ايه! آخه بغل باتلاق گاوخوني هم شد جا

Last edited by urumchi; 17-09-2011 at 20:48.

8. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اينو دانلود كن:

کد:
    پسوردش چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کد:

11. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chaparman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دقیقا مشکل من با مکس نت !

الان ای پی من از 46 هست قبلا آی پی 109 میدادن . از وقتی ای پی 46 میدن قطع و وصل ! مدام ! یعنی یه فایل یه مگی که می خوام دانلود کنم مثلا تا 10 کیلوبایت میره بعد میشه 0 بایت یه دقیقه ای روی همین 0 بایت می مونه بعد دوباره 10 الی 15 کیلوبایت میشه . این وضعیت نت منه می تونم از روند دانلود این فایل یه مگی فیلم بگیرم بزارم تا همه کیفیت افتضاح مکس نت رو ببینید

شما 3 تا فايل با لينك مستقيم از سرورهاي قدرتمند نه از اين سرورهاي آشغال ايراني بذار براي دانلود. اينطوري پهناي باندت كامل پر ميشه

اينو دانلود كن:

کد:
    وقتي با 46 شروع ميشه براي شما هم لوكيشن رو در سايت whatismyipaddress.com اصفهان نشون ميده؟ من فكر كنم اين مشكل بخاطر شلوغي و ترافيك زياد در لحظه اتصال به اينترنت باشه كه سرور مخابرات درست نميتونه ip بده

در مورد اعتراض به مكس هم اينو ميتونم بگم همين الان هم دير كردين و بنظر من خيلي وقت پيش بايد ميرفتين واسه اعتراض، ولي اشكالي نداره از هر كجاي ضرر كه برگردي منفعته!

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بله من چند روز پیش هم گفته بودم که ماکس نت این مشکل رو داره. زنگ بزنید و اعتراض کنید

14. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بله من چند روز پیش هم گفته بودم که ماکس نت این مشکل رو داره. زنگ بزنید و اعتراض کنید
    IVAN جان آی پی شما با 109 شروع میشه ؟ برای من خیلی عجیبه اینا چرا روی آی پی 46 اینقدر مانور میدن شاید اینترنت ملی هست چون الان آی پی مخابرات هم با 46 شروع میشه به نظرم به هم مربوط میشن شرکت های دیگه رو نمیدونم آی پی شون با چی شروع میشه ولی برای من خیلی عجیبه با این کارشون مشتری های بیشتری رو از دست میدن ولی برای چی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بله فعلا یک ip از رنج 109 گرفتم و ناچارا مودم رو خاموش نمی کنم (البته حداکثر مصرف مودمم 5 وات هست و زیاد نیست )
    ارومچی رو بفرستیم صبانت ببینیم وضعش چطوره دوره بعد از ماکس خارج میشم. واقعا مسخره ترین اتفاقی هست که تابحال پیش اومده بود! شبانه که با رنج 46 نمیشه اصلا دانلود کرد. روزها هم که میبینید 3 ثانیه دانلود میکنه 10 ثانیه قطع!!! کاری کردن که بغیر وبگردی نشه هیچ فایلی گرفت

17. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •