از دیروز اینترنت مدام قطع و وصل میشه مثلا" 10 ثانیه هست ولی 15 ثانیه قطعه
الان چند شبه كه منم دقيقا همين مشكل رو دارم، به زور ميتونم كانكت بشم ولي چه فايده كه 3 - 2 دقيقه بعد DC ميشم. منم هر وقت ipيم با 46 شروع ميشه بشدت به مشكل ميخورم حتي اگه روز باشه.لوكيشن اين رنج ip هم هميشه اصفهان هستش
یعنی شبا واسه همه اینطوره؟ یعنی واسه منم شبا باید پهنای باندم با چند تا فایل پر بشه؟ و در این حالت (دانلود چند فایل) سرعت هم با دانلود یک فایل فرقی نباید بکنه درسته؟
من قبلا سرعت دانلودم حدود 38 بود الان یکی دو هفتست خود به خود اومده پایین شده 12 !! واسه همه اینطور شده؟ اگه نه کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟ (سرویسم رو جدیدا عوض یا تمدید نکردم، ثابته)
DU Meter دانلودش تو اینترنت زیاده ولی اکثرا لایسنز ندارن، با لایسنزش رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
Yaşa
شما 3 تا فايل با لينك مستقيم از سرورهاي قدرتمند نه از اين سرورهاي آشغال ايراني بذار براي دانلود. اينطوري پهناي باندت كامل پر ميشه
اينو دانلود كن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والله این طوری هم که نمیشه مال منم با 46 شروع میشه و کلا مشکل داره ولی هر موقع میره روی 109 مشکل برطرف میشه ! مگه ما رایگان این سرویس رو خریدیم که چیزی نمیگیم ! بیایید یه اعتراضی بکنیم والله من فردا باهاشون اتمام حجت میکنم اگر مال منو درست کردن همون قرارداد باقی میمونه واگرنه میرم فسخ میکنم والله برای من اعصاب نمونده الان دو روزه میخوام یه فایل 10 مگی بدون رسیوم رو دانلود کنم به خدا نمیتونم ! یعنی چی هی قطع و وصل میشه . میزنی دانلود اول خیلی خوب شروع میکنه حتی تا 50 هم میره ولی بعد از چند لحظه صفر بایت میشه .
وقتي با 46 شروع ميشه براي شما هم لوكيشن رو در سايت whatismyipaddress.com اصفهان نشون ميده؟ من فكر كنم اين مشكل بخاطر شلوغي و ترافيك زياد در لحظه اتصال به اينترنت باشه كه سرور مخابرات درست نميتونه ip بده
در مورد اعتراض به مكس هم اينو ميتونم بگم همين الان هم دير كردين و بنظر من خيلي وقت پيش بايد ميرفتين واسه اعتراض، ولي اشكالي نداره از هر كجاي ضرر كه برگردي منفعته!