تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 155 از 2550 اولاول ... 551051451511521531541551561571581591652052556551155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بذاريد ببينيم اين حضرت Bizimt كي مياد؟
    من هم باهاش كار دارم.
    راستي، مسعود جون مصرف وب من خيلي بيشتر از دانلودمه.
    گفتي براي اين مورد 512 يك ماهه خوبه؟

2. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یک ماهه چون 2 گیگ هست بهتر از 3 ماهه ( 5گیگ تقسیم بر3 ) هست 

شاتل 2.5 گیگ 512 میده 19000 تومن حیف که راه اندازیش بالاست 

طبیعتا کسی که مصرف وبش بیشتر از دانلودش هست  براش محذدود سرعت بالا بهتره ، دلیل : 

مثلا قراره 100 تا صفحه رو هر روز نگاه کنی که هر کدوم 1 دقیقه با 128 طول بکشه تا لود بشه ، این میشه 100 دقیقه 

ولی با فرض اینکه همین صفحات با 512 لودش 20 ثانیه طول بکشه ( حداکث رو حساب کردما )  زمانی که باید صرف کنی میشه 33 دقیقه !
    Last edited by MaSoOd; 17-10-2008 at 12:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شرکت میگه 5 تومن بده کابلتو بیارم / یکی دیگه هم تو شرکت میگه که آخر ماه خودمون اینکارو میکنیم
    کدوم یک از این بالایی ها درسته ؟
    خب یه حالتی هست که شرکت سرعت رو میفروشه ( سرعت 128 با دانلود16 KB/s قیمت فلان )
    یه حالتی هم هست که پهنا رو میفرووشه ( Dedicate ) ( پهنای 128 دانلود128 KB /s )
    الان اگه قرار باشه من مشترک پهنای باند Dedicate 128 بگیرم قیمت چنده ؟
    و اگه قرار باشه سرعت 1Mb/s share بگیرم قیمت چنده ؟
    منظورم اینه که تو همون بازه که دانلود میکنی گرافت رو برای اون بازه بزار !
    شرکت خودش برای جابجایی از طریق مخابرات اقام می کنه . هزینشم به هزینه اضافه میشه.البته اگر مخابرات ضرر و زیان نخواهد رایگان یا کمتر خواهد بود. موقع انجام با شما تماس گرفته خواهد شد.
    پهنا عزیزم به کاربرای معمولی داده نمیشه . به شرکتها داده میشه و یا سازمان با هزینه خیلی بیشتر.
    برای کاربران همان سرویسهایی در شرکتها معین شده که ارائه میدهند.
    MaSoOd حون قیمتها معلوم هست. می توانید از خود شرکتها که برای کاربران مخصوص میدهند بپرسید.
    نمونش همین شاتل و صبا . شما اگر بخواهید پهنای اختصاصی داشته باشید هزینش فوق العاده زیاد میشه.
    حداقل 500 تومان را در نظر داشته باش.
    سلام.
    بچه ها اشتراک من از همارا هنوز تموم نشده. ولی حجم ام تموم شده. (الان با دایل آپ هستم.)
    نمیدونم 128 نامحدود بگیرم یک ماهه (18500 تومن). یا 512 با 5 گیگ بگیرم سه ماهه (30000 تومن).
    البته به یه نقطه مهم اشاره کنم که متوسط مصرف من در هر روز (منهای شبانه) 100 مگ هست. یعنی سرویس 512 با 5 گیگ فضا برای سه ماه، 50 روز یا کمتر از اون دوام میاره تو دست من . . .
    BIZIMT جون، مسعود جون، منتظر راهنمایی هاتون هستم. همچنین منتظر راهنمایی ها و نظرات بقیه برو بچه های خوب این تاپیک.
    راستی! اینو هم بگم که بعضی شبها دانلودم خیلی زیاد میشه. در سرویس 512 محدود، شبها 800 مگ میشه دانلود کرد. و در سرویس 128 نامحدود در عرض 24 ساعت، 1200 مگ میشه دانلودید.
    با تشکر
    موفق باشید
    128 نامحدود : من game باز نیستم -tv online ندارم -رادیو گوش می کنم - وبگردی هم دارم - دانلود هم برایم مهم است . (2 تا سیستم داشته باشم) 12 ساعت سیستم 1 را برای دانلود میزارم و 12 ساعت سیستم 2 رو برای دانلود میزارم. در هر یک از 12 ساعت هم نیازی به وبگردی داشته باشم میتونم انجام بدم. وقت مهم است و باید سریع همه کارها را انحام دهم.
    من از همه 24 ساعت برای دانلود استفاده نمی کنم.در 24ساعت (13 ساعت کار ) وبگردیم را راحت انجام می دهم و 5 گیگ هم دانلود دارم.
    در اخر ماه هم 150 گیگ دانلود داشتم. اگر زیاد کار کنم 24 ساعت ، می تونم تقریبا تا دوبرابر افزایش بدم.

512 3 ماه 5 گیگ : رادیو گوش نمیدم - tvonline نمیبینم - وبگردی مخصوصا سرعت وب باز کردن برا من مهم است. دانلود روزانه نمیتونم انجام بدهم چون از اعتبار مثل باد کاسته میش. دانلودهایم را تنظیم می کنم برای شبها سرویس رایگان دانلودهایمان را انجام می دهم و هر شب در 4 ساعت 900 مگ دانلود دارم .
    در پایان ماه دانلود هایم 27 گیگ بوده و تقریبا 1.5گیگ هم از کل اعتبارم کم شده و 2 ماه دیگر فرصت دارم و با 3.5 گیگ اضافه .
    در پایان 3 ماه کلا 80 گیگ دانلود داشتم. و از اعتبارم برای وبگردی استفاده نمودم.

این یک تصمیم بندی نمونه بود که هر کاربر میتونه بر طبق نیازش بهترین سرویس رو انجام بده .

quote=tohidkh;3080074]الان بله.
    ولی اگه یکی دو هفته صبر کنید که تصویبات جدید در شرکتها اعمال بشه، قانونا باید هزینه راه اندازی نگیرن.
    البته نمیدونم آیا شاتل این تغییرات رو اعمال کرده یا نه؟
    چون دیروز تو آگهی نامه پرنیان آگهی داده بود. 128 دو گیگ 7300 و 512 دو گیگ 9500 (یا 9800 . دقیقا یادم نیست)
    موفق باشید [/quote]

شاتل فعلا مانند سایرین هزینه سابق هست که با ترفندهای فروش ارائه داده و مربوط به بخشنامه جدید نیست.
    اعتماد به این بخشنامه جدید خیلی ضعیف هست. بهتر هست باری این چیزها معطل نشوید و سرویسهایتان را با گذشته شارژ نمایید. مطمئن باشید اگر تغییری شد شما در نوبه بعد طبق آن پرداخت خواهید داشت.

100%
    هزینه ی راه اندازی سرویسای اکو هم که ماشالله 25 تومنه
    فکر نکنم با یکی دو هفته روبراه بشه
    اینا قیمتای قبلیشوونه
    اتفاقا این چند رووزه متوسط سرعت دانلود من هم 4 کیلوبایت اضافه شده
    تستو ببینید
    256 نا محدود

BizimT بیاد دلیل اختلاف بالایی با این پایینی رو ازش میپرسیم :

عزیزم MaSoOd جان این برای 2 مین بار هست که اشاره می کنم که راه اندازی شاتل 15 تومن هست که می تونید تا 10000 تومان تخفیف بگیرید.
    راه اندازی شرکتها گران می باشد.
    خوب بهتر شده دیگه.اما در نظر داشته باشید در ping شما از کدام سرورها دارید استفاده می کنید ؟ مطمئن باشید ممکن است امروز همه چیز مانند این تست عالی باشه ولی فردا خیلی بد.
    ping از سرورها تفاوت های چشم گیری را در هر زمان خواهد داشت.
    در این خصوص هم نظر خاصی ندارم.
    این چند روزه حال خوشی ندارم. همه آیندم همه کارهام همه فکرهام لو رفته و خودم که نقطه آغاز بودم همین الان نقطه آخر هستم. خیلی بد هست که این حالت به ادم روبرو بشه . مدرک تحصیلی من هم تو هوا و زمین سرگردان مونده.
    بی خیال.
    بای.

5. 3 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت tarane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

salam
    میخواستم adsl بگیرم از همارا سیستم
    64 Kbps
    نامحدود خانگی
    ! با توجه به اینکه فقط چهار تومان فرق دارن کدوم مناسب تره !
    و سرویس دهی همارا خوبه یا بده؟
    سرعت دایل اپم متوسط 40 هست این 64 متوسط سرعته یا حدااکثر ؟؟؟

من نفهمدیم بلاخره صبر کنیم تعرفه ها بیشتر میشه یا کمتر میشه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سرویس 64 سرعتی در حد 8 در بهترین شرایط خواهید داشت.
    یعنی برابر یا کمی بهتر از همین dialup .
    از انجایی که شما dialup را در بهترین حد معمول دریافت می کنید سرعت وب بازکردن تقریبا خوب هست در 64 adsl.
    ببینید با این سرعت کارتان راه میافته عالیه.
    ولی از نظر من شما که می خواین خرج کنید 128 بگیرید. البته هزینه اولیه مودم و راه اندازی رو هم در نظر داشته باشید.

من نفهمدیم بلاخره صبر کنیم تعرفه ها بیشتر میشه یا کمتر میشه ؟
    صبر که باید بکنید اما اگر صبر ایوب دارید.
    چون به این زودی ها خبری نیست لااقل تا 20 روز دیگه .
    یا جنجنال میشه یا انگار نه انگار و ... فعلا کاری کردند (این کار رو بکنی من هم فلان کار می کنم من لو می دمت و ...) از همین بازیهای بچه گانه که مخابرات ارائه adsl رو به عقب انداخت .
    متشکرم و سپاس از همه .

8. 3 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت tarane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم از شما موفق باشید دوست عزیز !
    صبر ایوب ندارممم !

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

منظورم اینه که تو همون بازه که دانلود میکنی گرافت رو برای اون بازه بزار !
    با سلام...

آقا مسعود بفرما اينم گراف براي بازه زماني موقع دانلود در ساعات متفاوت.
    ولي چرا سرعت دانلود با وب گردي متفاوت هستش؟

||سپاس**

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

بذاريد ببينيم اين حضرت Bizimt كي مياد؟
    من هم باهاش كار دارم.
    راستي، مسعود جون مصرف وب من خيلي بيشتر از دانلودمه.
    گفتي براي اين مورد 512 يك ماهه خوبه؟
    سلام 512 چی میخوای بگیری ؟
    شاتل یا صبا ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان بازهم یه سوال دارم. ببخشید دیگه . . . همفکری در هر کاری لازمه . . .
    همونطوری که میدونید هزینه ای که پرداخت میشه تا یک سرویس راه اندازی بشه، شامل چند قسمت هست.
    من میخوام این هزینه ها رو یکی از در سرویس های حجمی هماراسیستم بررسی کنم و یکی دو تا سوال بپرسم.
    مثلا سرویس +128. (512 با 5 گیگ محدودیت حجمی برای 3 ماه)
    هزینه کل این سرویس 30200 تومن میباشد.
    همونطور که در سایت هماراسیستم هم مشاهده میکنید نوشته هر 5 گیگ فضا، 20 هزار تومن.
    خب پس مشخص میشه که 20000 تومن از کل هزینه، مربوط به حجم 5 گیگ هست.
    حالا میمونه 10200 تومان. خب این مبلغ هم به عنوان هزینه آبونمان مخابرات و عوارض و مالیات (6 درصد آبنومان، 3 در صد مالیات و . . . ) این مبالغ برای هر ماه، 3500 تومان هستند. که برای اشتراک سه ماهه، میشه 10500 .
    پس کل هزینه های این سرویس تفکیک شد: 20000 تومن = 5 گیگابایت فضا ؛ 10000 تومن = هزینه های دولتی برای 3 ماه.
    حالا سوال من:
    من یه اشتراک سه ماهه دارم.
    در طی دو ماه (دقیقا 56 روز) فضای 5 گیگم تموم شده. یعنی هزینه های مخابراتی ماه بعدی رو در اول اشتراک پرداخت کردم.
    پس اگه من برای این یک ماه باقیمانده متقاضی سرویس دیگه ای باشم، قانونا نباید از من هزینه مالیات و غیره گرفته بشه. چون طبق قرار داد پرداخت کردم.
    حالا آیا این مورد در ISP های این سرزمین پهناور رعایت میشه یا نه؟ اگه نمیشه، من چطور میتونم قانعشون کنم؟
    دوستان؛ نظر بدین لطفا. که آیا حرف غیر منطقی میزنم؟
    داداش
    BIZIMT ، پاسخگو باش.
    لطفا یه کم زودتر. چون فردا صبح اول وقتی (ساعت 11 به محض اینکه از خواب بیدار بشم) اقدام به خرید سرویس خواهم کرد . . .

سلام 512 چی میخوای بگیری ؟
    شاتل یا صبا ؟
    نه بابا؛ هیچ کدوم. همارا میگیرم. فقط نمیدونم سرعت وب 128 نامحدود چقدره؟ چون تا حالا از این سرویس استفاده نکردم. ولی با راهنمایی یکی از دوستان گلم () میخوام 128 نامحدود بگیرم. (ولی یه کم عشق به سرعت دارم هاااااا. این عشقم پایمال خواهد شد )

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

tohidkh جان :
    نه عزیزم صاحبهای شرکتها به این صورت بریدن ودوختن :
    سرویسی که شما خرید می کنید برای ان مدت تعیین شده است مثلا اگر سرویس 3 ماهه خرید کرده اید شما موظف هستید این سرویس را در مدت 3 ماه و در طولاین مدت استفاده نمایید .
    اگر زودتر تمام کنید می توانید ل اضافه خریداری نمایید وگرنه برای شارژ از نو سرویس بایستی کلا از ریشه پرداخت نمایید.
    من خودم چندین بار به این نوع محاسبه اعتراض نموده ام اما خوب تنها دلیل قانع کننده ، رفع ضرر و زیان و خرجی مخابرات و نیاز هاست.

14. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •