تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 209 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقايون موتور سوارا من فردا ميخام برم شهرك واسه گواهي نامه فعلا موتور خودم پاركينگه واسه اينكه كار به شورايه حل اختلاف نكشه تصميم گرفتم گواهي ناممو بگيرم حالا مشكل كجاست مشكل اين جاست كه فعلا موتور درست و حسابي دستم نيست يه 125 تو خونمون هست كه نه كارت موتور داره نه مدارك منم حال اتوبوسو ماشينو اين صحبتا رو ندارم ميخام با همين برم خونمونم تو خيابون 17 شهريور هستش حالا يه جوون مرد پيدا شه بگه دقيقا من از كدوم مسير برم كه نه به كفي بخورم نه به كلانتري :دي

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

والا به نظر من بنداز او امام علی از اونجا همت خروجی شهرک این بهترین راهی بود که به نظر من رسید از تو همت بری بهتره

3. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت atms87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه پولسار قدیمی هم گیرت بیاد بد نیست

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا به نظر من بنداز او امام علی از اونجا همت خروجی شهرک این بهترین راهی بود که به نظر من رسید از تو همت بری بهتره
    تشكر ولي اين جوري رام دور ميشه
    بي خيال دلو ميزنم به دريا اول كفي زير اهنگو رد ميكنم بعد ميندازم امام حسين اگه از گشت هاي پليس امام حسين جون سالم به در ببرم ميندازم فردوسي بچه هايه اطلاعاتم ميپيچونم بعدشم انقلاب كارگر شمالي جلال آل احمد بعدشم شهرك ديگه
    فقط اميدوارم بتونم تو امتحان شهرش قبول شم اين طور كه ميگن هم سطحش شيب داره هم افسراش سخت گيرن

6. 2 کاربر از MAHDIAGENT47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

تشكر ولي اين جوري رام دور ميشه
    بي خيال دلو ميزنم به دريا اول كفي زير اهنگو رد ميكنم بعد ميندازم امام حسين اگه از گشت هاي پليس امام حسين جون سالم به در ببرم ميندازم فردوسي بچه هايه اطلاعاتم ميپيچونم بعدشم انقلاب كارگر شمالي جلال آل احمد بعدشم شهرك ديگه
    فقط اميدوارم بتونم تو امتحان شهرش قبول شم اين طور كه ميگن هم سطحش شيب داره هم افسراش سخت گيرن
    فک کنم بیرزه راهتو دور کنی تا اینکه موتور رو تقدیم کنی وشر درست کنی
    اره تهران خیلی سخت میگیرن من خودم تو برنامم هست برم شهرستان بگیرم

8. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقايون موتور سوارا من فردا ميخام برم شهرك واسه گواهي نامه فعلا موتور خودم پاركينگه واسه اينكه كار به شورايه حل اختلاف نكشه تصميم گرفتم گواهي ناممو بگيرم حالا مشكل كجاست مشكل اين جاست كه فعلا موتور درست و حسابي دستم نيست يه 125 تو خونمون هست كه نه كارت موتور داره نه مدارك منم حال اتوبوسو ماشينو اين صحبتا رو ندارم ميخام با همين برم خونمونم تو خيابون 17 شهريور هستش حالا يه جوون مرد پيدا شه بگه دقيقا من از كدوم مسير برم كه نه به كفي بخورم نه به كلانتري :دي
    برو غمت نباشه ! من تو این 5 ، 6 سالی که دارم با موتور تو شهر (اونم تو پر ازدحامترین نقاط) تردد می کنم تا حالا نشده افسر جلومو بگیره . البته گواهی نامه دارم ولی در کل واقعاً هیچ انگیره ای واسه اینجور کارا ندارن ! در هر صورت اگر هم جایی افسر یا کفی دیدی گازشو بگیر برو و توقف نکن !! نهایتش اینه که جریمت کنن ! بهتر از اینکه که موتورتو بخوابونن
    فقط کلاه ایمنی فراموش نشه ! (این خودش خیلی تاثیر داره تو گیر ندادن!)
    در مورد شهرک هم نمی خوام بترسونمت ولی خودم چون اونجا امتحان دادم به هیچکی توصیه نمی کنم. افسراش واقعاً سخت گیرن و خود امتحان شرایط محیطی اونجا (زمین-جمعیت و...) کار رو خیلی سخت میکنه. اگه میتونی سعی کن جایی بری که کفی باشه. یکی از دوستان خودم مجبور شد بره اسلام شهر امتحان بده !!
    Last edited by AVB; 08-09-2010 at 21:51.

10. 2 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

17 شهوریور رو بیا پایین بنداز تو بعثت ... بعثت رو برو تا بعد از میدون بهمن برو داخل نواب ... نوابم یکه بیا تا بعد از توحید و چمران ... تقاطع جلال آل احمد بدو داخل جلال آل احمد . یراست می ری جلوی خروجی شهرک آزمایش

اگر بخوای از خیابون بری جدا از مشکل پلیس ، ترافیک و اعصاب خرد رو هم داری . از بزرگراه استرست برای امتحان کمتره
    مضافا اینکه ممکنه اینبار قبول نشی . پس ریسک اینکه با پلیس برخورد کنی کمتره

12. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ای بابا مگه میخوای با 1000 بیایی بیرون که تا اومدی تو اولین خیابون پلیس دنبالت کنه هرجا دیدی موتور میگیرن بنداز کوچه پس کوچه برو

14. 2 کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستانیکه علاقمند موتورسیکلت و ماجراجویی هستند این سریال رو ببینید . داستان سفر دور دنیای دو موتورسوار از لندن هست .
    اونا از انواع جاده ها و کشورها رد می شند و کلی خاطره و مشکلات .
    وقتی به پلهای مخروبه می رسند با موتور می زنند رودخونه ... تو باتلاق گیر می کنند ....
    نوع موتورهاشون BMW GS1200 هست که با بار حدود 280 کیلوگرم وزن دارند . می تونید تصور کنید که با چنین موتورای سنگینی آف-رود رفتن چقدر سخته :

در تمام طول سفر روی کلاهاشون دوربین نصب شده ضمن اینکه یه فیلمبردارم با موتور و دو تا هم با ماشین با فاصله تعقیبشون می کنند . خوده ماشین ها هم میتسو بیشی های آف-رودی هستند که اونا هم ماجرایی دارند .

اسم مجموعه : Long Way Round

البته از ایران رد نمی شند . می رند از روسیه دریای خزر رو دور می زنند تا دریای آرال برسند .

16. 4 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

با موتور رفته بودیم ماسوله یکی از این موتور ها رو دیدیم راندش یه ایتالیایی بود یا گرخیده بود مناظر رو میدید باهاش تا یه جایی رفتیم
    ولی خدایی عجب موتوری داشت تو کف موتور بودم

18. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •