منظور از مکان همون مسیر هست. ولی ای کاش کد نمی دادی. شهر به شهر می زدی یا اسم فرودگاه رو می گفتی.
من امشب پایه ام......
من قبلا دیده بودم عکس شاتل رو توی شبیه ساز . حالا نمی دونم همین شبیه ساز بود یا نه برنامه خاص دیگه ای بود.
منظور از مکان همون مسیر هست. ولی ای کاش کد نمی دادی. شهر به شهر می زدی یا اسم فرودگاه رو می گفتی.
من امشب پایه ام......
من قبلا دیده بودم عکس شاتل رو توی شبیه ساز . حالا نمی دونم همین شبیه ساز بود یا نه برنامه خاص دیگه ای بود.
خوب ساعت بگو تا بپريم ديگه؟
مرسي..
فکر کنم دیگه کسی نمیاد. دو نفری هم که لذت چندانی نداره . خسته و خواب آلود هم که هستم. با وجود تعطیلی فردا ساعت 6 صبح هم باید بیدار شم.
من می گم بخوابیم و خواب پرواز ببینیم باحال تر باشه.
ولی جدا دوستان نمی خوان پرواز کنن؟ فردا ساعت 9:30 تا 10:30 شروع پرواز خوبه؟
اگر منظورتون 9:30 يا 10:30 شبه بنده هستم. سرور رو اعلام بفرمائيد. بهتره يكم كوتاه تر باشه اوضا زياد جالب نيست !
در ضمن منظور بنده مسير بود نه فرودگاه مبدا و مقصد
پاينده باشيد
از جاده شمال می ریم. سرسبز تره.. نمی دونم منظورتون از مسیر چیه. Vor رو می فرمایید؟
من می گم از فرودگاه بندرعباس به سمت فرودگاه ابوظبی بریم چطوره؟ فکر نکنم بیشتر از 45 دقیقه پرواز باشه.
پسوردش چیه؟
مثل همیشه دیگه. کلا هر فایلی که آقا بهرام آپلود می کنه پسوردش اسم یوزرش هست.
رو فايل پسورد نذاشتم! ولي انگار اين پوشه از قديم پسورد داره گشتم ببينم چطور بايد برش دارم چيزي پيدا نكردم.
همين يوزر خودمه
ازدوستان کسی هست که پرواز مولتی پلیر درfs2004 رووارد باشه چکاربایدکرد تا راه بیفته
سلام دوستان ببخشید اگه سوال تکراری می پزسم...من fspassenger رو برای flight simulator x دانلود کردم از طریق تورنت ولی رجیستر نشد..کسی هست بتونه کمکم کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)