من که لیست قیمتهای آسیاتک رو در تهران ندارم نمیدونم.در ضمن با پشتیبانی صحبت کردم گفت از ساعت 1 تا 7 ترافیک رایگانه.آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین و فن آوا و داتک در اهواز نمایندگی دارند ولی متاسفانه صبانت نداره!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من که لیست قیمتهای آسیاتک رو در تهران ندارم نمیدونم.در ضمن با پشتیبانی صحبت کردم گفت از ساعت 1 تا 7 ترافیک رایگانه.آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین و فن آوا و داتک در اهواز نمایندگی دارند ولی متاسفانه صبانت نداره!
سلام
جدا؟؟؟
1 تا 7 رایگانه؟؟؟
از کی تا حالا؟![]()
واس تو که نا محدوده چه فرقی میکنه![]()
آسیاتک رایگان نداره
به مظر شما من شاتل رو ول کنم آسیا تک بگیرم؟؟؟؟ آخه احساس میکنم شاتل داره دانلود منو میخوره نت لیمیتر داریم پسورد رو هم عوض کردم ولی از وقتی که ترافیک رو 3 گیگ کردن نت من بعد نهایتا 2 هفته 2.6 گیگ دانلود میزنه کردم در صورتی که اسلا اینطور نیست....
شاتل اهل دزدی نیست!من از شاتل استفاده نمیکنم ولی فکر کنم ریز کارکرد حسابت از طریق پورتال سایتشون مشخص باشه.اینجوری بهتر میتونی رو حسابت مدیریت داشته باشی.به نظر من حالا که تهران هستی اگه میخوای سرویس دهنده رو عوض کنی صبانت رو انتخاب کن
درویش حسودی نکن!آدرس سایتشون رو توی پستهای قبلی گذاشتم.این شرکت میگه نماینده آسیاتک هست(بالای فرم قرارداد هم اسم آسیاتک نوشته شده بود)که البته قیمت سرویسهاش به قول یکی از دوستان از خود آسیاتک تهران هم در مواردی ارزونتره...!!!
آخه به جز ارزونتر بودن سرویس رایگان شبانه هم داره که این یکم مسئله رو عجیب میکنه !
این جور مواقع یا سرعت اونی نیست که باید باشه یا چیز دیگه !
اگه بتونی با کسانی که اونجا از این سرویس گرفتن صحبت کنی هم خوب میشه.
به هر حال امیدوارم خوب باشه و موفق باشی![]()
ای خدا ! آقا من باند کم آوردم . اگر 6 ماهه کنم adsl رو کسی میدونه چه طوریه ؟! چه قدر حجم میدن و .... قیمت رو هم اگر بگید ممنونم.
واسه 6 ماهه باید قرارداد جدید ببندی. مثلا اگه الان حجمت تموم شده ولی از قراردادت باقی مونده و میخای قرارداد قبلی رو لغو کنی و یه 6 ماهه ببندی باید به شرکت زنگ بزنی و بگی . اونا هم برات ردیف میکنن.
6 ماهه حجمی 13 گیگ میشه حدود 60 تومن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)