گوشیتو از طریق pc suite به pc وصل کن ... بعد رو فایل تم کلیک کن .... بعد yes بزن ( علامت تیک سبز زنگ ) ..... بعد از رو گوشی تم رو نصب کن . بدون اینکه کابل رو جدا کنی ...
گوشیتو از طریق pc suite به pc وصل کن ... بعد رو فایل تم کلیک کن .... بعد yes بزن ( علامت تیک سبز زنگ ) ..... بعد از رو گوشی تم رو نصب کن . بدون اینکه کابل رو جدا کنی ...
مقایسه ی دوربین گوشی های زیر:
Nokia N82
Nokia N95 8GB
Sony Ericsson K850
Samsung G800
Samsung G600
LG Viewty
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چند تا تم ریختم ولی هر یه دقیقه یه بار یه instal میومد بعد می رفت مجبور شدم تم هارو پاک کنم دلیلش چی بوده؟
*ساین کردن مشکلی واسه گوشی درست نمی کنه؟*
نمي دونم والا--------------------------------------------------------------------------------
من چند تا تم ریختم ولی هر یه دقیقه یه بار یه instal میومد بعد می رفت مجبور شدم تم هارو پاک کنم دلیلش چی بوده؟
*ساین کردن مشکلی واسه گوشی درست نمی کنه؟*
ولي سعي كن تم هايي استاندارد و آنهايي كه قبلا استفاده شدند( مثل اونايي كه تو سايت هست ) رو تو گوشيد بريزي
سوال:
بدون اينكه از تم استفاده كني اينجوري ميشه (يعني رو تم اصلي گوشي هم اينجوري ميشد)؟
به طور مختصر بگم كه ساين رو خود نوكيا گذاشته براي امنيت بيشتر
و در ضمن بيشتر برنامه ها بدون ساين نمي توني بريزي تو گوشيد
در ضمن فقط برنامه هايي كه در جاهاي مطمن (مثل همين جا ) هستند رو دان كن و بعد ساين وگرنه دچار مشكل
ميشي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودمم از اين استفاده ميكنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
امروز من اين ان 82 چيني هارو ديدم
اگه نديد بگيد تا عكس هاشو بزارم
Last edited by dimah2005; 09-08-2008 at 23:27.
عکسشو بذار عزیز
تمهایی که ریختم اینجوری میشد.
ممنون
![]()
رم 8 گیگ سفارش دادم، دوشنبه سه شنبه باید برسه!
مبارکه ....
چه مارکی سفارش دادی ؟؟؟ از کجا ؟؟؟ علاالدین ؟؟؟ با چه قیمتی ؟؟؟
من تو مازندران - آمل زندگی میکنم!
قیمتش معلوم نیست، و مارکش هم معلوم نیست. چون فروشنده آشنامه، میدونه اگه چیز بد بهم بده بد میبینه!
سلام بچه ها
من ان 82 دارم... اگه ديده باشين رو صفحه دسكتاپش سه تا لينك داره(زير آيكونها)؛ من چطور مي تونم اين
سه تا لينك رو بردارم؟
متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)