سلام
من سیم زنم اصلا رو نخت نمیره ( سیم مرد بچه میخواد) فقط میخوابه اصلا رو حالت ریلکسو اینجور چیزا رو تخت نمیره از طریق کیس واینجور چیز ها زدم مرده میره رو تخت ولی زنه نمیره نمیدونم چی کار کنم
ممنون میشم کمک کنید
سلام
من سیم زنم اصلا رو نخت نمیره ( سیم مرد بچه میخواد) فقط میخوابه اصلا رو حالت ریلکسو اینجور چیزا رو تخت نمیره از طریق کیس واینجور چیز ها زدم مرده میره رو تخت ولی زنه نمیره نمیدونم چی کار کنم
ممنون میشم کمک کنید
تختتون دونفرست؟سلام
ممنون میشم کمک کنید
تخت چسپیده به دیوار نیست؟
زنه و مرده هر دو مود(Mood)شون خوبه؟
خوابشون نمیاد؟
این کارا رو بکنین اگه درست نشد دوباره بگین!!![]()
اگه این موضوع ها نباشه مشکل اینه که زنه اصلا اهل بچه داری نیست و اگه به تتریستاش برید(ویژگی های اخلاقیش)این گزینه هست childish با یه زبون که داره تف میکنه اگه اینطوریه بچه بی بچه باید طلاق بدی یکی دیگه بگیری![]()
ممنون دوست من اما مسئله اینه که همونطور که گفتم ، با اینکه نوار سبز کاملا پر شده ، اما First Kiss رو قبول نمی کنه و نمی ذاره .
رو چند نفر هم امتحان کردم .
l
برای من این مشکل تا حالا پیش نیومده!ممنون دوست من اما مسئله اینه که همونطور که گفتم ، با اینکه نوار سبز کاملا پر شده ، اما First Kiss رو قبول نمی کنه و نمی ذاره .
رو چند نفر هم امتحان کردم .
l
Zende شاید بتونه کمکت کنه!!
جالبه!!
در مورد سرعت به نظرم سرعتا اینطوری بود :
اولی : 1 ثانیه ما = 1 دقیقه سیمز
دومی : 1 ثانیه ما = 2 دقیقه سیمز
سومی : 1 ثانیه ما = 5 دقیقه سیمز
چهارمی : 1 ثانیه ما = 10 دقیقه سیمز
چهارمی عالی میشد اگه سیمتون 10 ثانیه بخوابه یک دقیقه تموم میشه . ولی من الان سیمم میخوابه میرم یه چیزی میخورم برمیگیردم میبینم تموم نشده
(با سرعت Ultra)
-------
دختره رو خودت ساختی ؟ شاید خجالتی رو زدی .
اگه خجالتی باشه نمیده
بعضی دخترا کلا نمیدن
فکر بد نکنید منظورم KISS هست
Last edited by HoJJaT_007; 28-06-2009 at 12:52.
مطمئنی؟ یعنی 6ثانیه ما 1ساعت سیمزه؟چهارمی : 1 ثانیه ما = 10 دقیقه سیمز
امکان نداره؟
ماله من که اینطوری نیست!!
نه دیگه حجت جان خیلی اغراق میکنن در سرعت آخر چهارمی اگه بتونید روش نگرش دورید چون برمیگرده سرعت سوم 1 ثانیه=4 یا 3 دقیقه ی سیمز.
درضمن حجت جان دیگه دارید خیلی به مسائل .... .وارد میشید این کلمه هارو نباید در یک تاپیک 200 نفر نگاش میکنند بگید.
حجت جان اشتباه نوشتي
اولا: سرعت معمولي نسبت به سيمز 2 طولاني تر شده تغريبا 1.5 يا 2 ثانيه ي ما ميشه 1 ديقيقه ي سيمز
دوما : سرعت 3 برابر هست با 3 ث ما و 1 دقيقه ي اونا.
سوما" سرعت 4 عجيب غريبه! يعني يه وقتا برابر ميشه با سرعت 2 !
چهارما: بابا يكم اروم تر يه جا پريد سر اصل مطلب اهه!![]()
بابا به خدا منظورم اینه بود کاش اینطوری بود چرا گیر میدید حمله ور میشید
ماشالله چقدر منحرف منظورم KISS بود که نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)