تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 506 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خلاصه برات می گم که چه چیزایی رو چک کنی
    در حالت کلی برای اینکه بفهمی یه بخشی از ماشین تعویضی هست یا نه بیشتر باید به رنگش دقت کنی که با بقیه ماشین همخونی داشته باشه
    همچنین بخش هایی که حس می کنی ممکنه تعویض بشن رو محل پیچهاشون رو نگاه کن رنگ رفتگی نداشته باشه.
    اینایی رو که نوشتم مشکلاتیه که ممکنه موقع تحویل مشاهده کنی.

بدنه و رنگ ماشین (حتما هر 4 در ماشین و در باک برچسب دارند)
    آثار صافکاری قلم گیری رنگ شده گی، دو رنگی ، قر شده گی ، فرو رفتگی ، خوردگی ، زبری رنگ ، پرز پرز بودن – دونه دونه بودن رنگ ، گرد رنگ ، خط و خش ، قر بودن گلگیر ها ، چک کردن زیر ضربه گیر ها چک کردن ستون های داخل و خارج ، آینه ها)
    زبر بودن رنگ هارو حتما با دستت چک کن.
    شیشه ها (گرد رنگ ، خط و خش ، لق بودن ، تست هر 4 شیشه هم زمان برای بالا یا پایین رفتن )
    در ها (گرد رنگ لاستیک ، بد بسته شدن در این صورت رگلاژ، تو رفتگی در خصوصا راننده)
    باک (باید تقریبا پر باشد ، در زیر در باک موجود باشد ، رنگ در باک با بدنه کاملا یکی باشد ، خط و خش نداشته باشد)
    کاپوت (سقف سالم باشد ، رنگ داخل و خارج کاپوت با بدنه یکی باشد ، کاپوت تعویضی نباشد ، رنگ جای پیچ های کاپوت نرفته باشد آچار نخورده باشد ، جایی از موتور روغن ریختگی نداشته باشد ، درب محل ریختن روغن موتور و رادیاتور سر جاش باشد )
    سپر (ورم کردن رنگ ، خط و خش ، تو رفتگی ،) سپر ها تو معرض تصادفات هستن حتما چک کن.
    باتری ظاهرش سالم باشد

داخل کابین (چراغ اضافه روشن نباشد ، آثار سوختگی و کثیفی صندلی ، کفی جلو و عقب ، پشت و روی فرمون و... کیلومتر شمار چک بشه که چقدر حرکت کرده کف پوش عقب و جلو کامل چک بشه ، تمام صندلی ها حتما نایلون دارند)
    تست : قفل مرکزی ،همه چراغ های داخل و خارج ، راهنما ، ترمز ، دنده عقب ، کنترل روی فرمون مربوط به ضبط ، تنظیم بودن چراغ های بیرون ، بالا و پایین کردن نور چراغ ها ، برف پاک کن ، استفاده از آب پاش بصورت ممتد و چک کردن داخل کاپوت ، بوق )
    دستگاه پخش سی دی MP3 خوان و USB خور بطور کامل چک شود گاهی ریموت هم دارند ، رادیو
    تهویه ، بخاری ، کولر روشن باشه موقع چک کردن ماشین و صدا نده و سرماش باید مناسب باشه ، تست هر دو آینه برقی
    کلاج و تمام دنده ها چک بشه سفت نباشه ، ترمز دستی و ترمز چک بشه ، دنده عقب راحت جا بره
    چک کردن تزئینات ( دکمه های کولر
    موقع حرکت:
    صدا دادن ستون سمت راننده ، صدا دادن شیشه ها ، صدا دادن تسمه اصلی ، مشکل صدای زیاد موتور

فرم کامل خوانده و چک شود ، تطبیق شماره شاسی و موتور با مدارک ، دریافت کارت مخصوصی سیستم صوتی و گارانتی (مال من تو داشبورد بود)، پلاک چند روز بعد از خودرو داده می شود (مال من رو همون روز پیچ کرد) ،
    مراجعه به صافکار برای چک کردن رنگ خوردگی و آثار صاف کاری ماشین و همچنین کارشناس زنگ (خیلی ها از جمله خودم این کار رو نکردم ولی بدید ستون هارو چک کنن چون یکی از بچه ها بعد یه ماه فهمید ماشین چپی بود)
    چک کردن محل پیچ قطعاتی که احتمال تعویض می دید.
    اگر ماشین مشکلی داشت و نیاز به تعویض ماشین بود شماره موتور یا شماره شاسی رو یادداشت کنید که دوباره همون رو بهتون ندن.

چراغ های کنار کیلومتر شمار رو چک کن هر چراغی روشن بود بپرس برای چیه.در هارو هم چند بار ببند ببین راحت بسته میشن یا نه.
    داخل چراغ های جلو رو هم چک کن ببین نو باشن و گاهی اوقت پیش اومده یک لایه ی پوسته ای داخل چراغ ور اومده.

چند مورد رو هم بگم موقع تحویل حواست باشه لد نیست
    موقع تحویل کارشناس باید همه قسمت هارو چک کنه و همه قسمت های اصلی رو آموزش بده
    اگر دیدی داره تند می گه بهش بگو آروم بگه.
    ماشین صد درصد باید تمیز تحویل داده بشه موقعی که ماشین رو گرفتی اگر کثیف بود و خواستی اون برگه آخر رو امضا کنی اون قسمت آخر که مربوط به کارواش هست رو میتونی بگی ضربدر بزنه(اگر تیک زده بود هم بازم میتونی بگی ضربدر بزنه) اگر هم خواستی میتونی بگذری خودت بیای ماشین رو تمیز کنی چون اصولا اینا که دلشون برای ماشین نمیسوزه.
    کارشناس باید کاپوت رو بالا بزنه و تمامی قسمت های اصلی زیر کاپوت رو بهت بگه چی به چیه
    مثلا باتری ، مخزن روغن هیدرولیک که چک کن درش سر جاش باشه! و همچنین بهش بگو روغنش رو چک کنه تنظیم باشه.
    اگر تیپ 5 می گیری کلاجش باید فوق العاده نرم باشه.

2. 5 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میخوام ماشین رو بشورم
    اول اینکه ماشین تو کوچه است و نمیتونم شلنگ بگیرم
    کارواش خونگی هم اگر برقی باشه نمیتونم سیم بکشم (چون قصد خرید داشتم البته الان نه ، بعدا ، اونم اگه برقی نباشه و شارژی باشه)
    دوم اینکه اگر امکانش باشه دوست دارم دستی بشورم ولی اگر کارواش مناسب باشه میبرم کارواش.
    از لحاظ وقتی هم مشکلی ندارم میتونم دستی بشورم.

فقط مهم اینه که از چه وسایلی باید استفاده کنم.
    ماشین مشکیه میخوام لک روش نیفته موقع شستن یکی از دوستان پیشنهاد کرد ست پارچه ای نانو رو تهیه کنم.
    همچنین مایه که قرار استفاده بشه چی باید باشه.
    من امروز دوباره میرم خ ملت اگر چیزی نیازه بگید بخرم.

کلا در مورد وسایل لازم و نحوه تمیز کردن بدنه ، آینه ها ، شیشه ها چراغ ها و.... لطفا توضیحی بدید.
    اگر نیازه بعد شستن واکس زده بشه واکس پیشنهادیتون رو بگید (اگر هم برای ماشین صفر نیاز نیست که خوب راهنمایی کنید)

مرسی

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان میخوام ماشین رو بشورم
    اول اینکه ماشین تو کوچه است و نمیتونم شلنگ بگیرم
    کارواش خونگی هم اگر برقی باشه نمیتونم سیم بکشم (چون قصد خرید داشتم البته الان نه ، بعدا ، اونم اگه برقی نباشه و شارژی باشه)
    دوم اینکه اگر امکانش باشه دوست دارم دستی بشورم ولی اگر کارواش مناسب باشه میبرم کارواش.
    از لحاظ وقتی هم مشکلی ندارم میتونم دستی بشورم.

فقط مهم اینه که از چه وسایلی باید استفاده کنم.
    ماشین مشکیه میخوام لک روش نیفته موقع شستن یکی از دوستان پیشنهاد کرد ست پارچه ای نانو رو تهیه کنم.
    همچنین مایه که قرار استفاده بشه چی باید باشه.
    من امروز دوباره میرم خ ملت اگر چیزی نیازه بگید بخرم.

کلا در مورد وسایل لازم و نحوه تمیز کردن بدنه ، آینه ها ، شیشه ها چراغ ها و.... لطفا توضیحی بدید.
    اگر نیازه بعد شستن واکس زده بشه واکس پیشنهادیتون رو بگید (اگر هم برای ماشین صفر نیاز نیست که خوب راهنمایی کنید)

مرسی

ببخشید سوال تو سوال شد منظورت از کارواش خونگی چیه؟
    اون ست پارچه نانو خوبه من دارم ازش راضیم مخصوصا برا جمع کردن آب از رو شیشه و بدنه و جلوگیری از لک شدن میکنه

یه بار لنگ عموم رو گرفتم شیشه دره عقب سمت راننده رو آبش رو بگیرم خشک کنم زد شیشه رو خش خشی کرد از لنگ استفاده نکن اگر میکنی یه لنگ تمیز و نرم باشه لنگ بدنه رو هم خش خشی میکنه.

یه اسفنج یا همون ابر بگیر خیلی نرم و راحت بد از اینکه یه آب خالی گرفتی به ماشین بکش رو بدنه البته از قبل ابر رو با مایع و آب قاطی کن کف میکنه برات ناناز بعد برا جلو گیری از خشک شدن محلی که کف مال کردی سری آپ بگیر روش که کف و گند کثافت رو بشوره از بدنه بعد با همون نانو لایه آبی که میمونه رو جمع کن خیلی آروم . واکس هم خوبه هم برا دور لاستیک هم داشبرد مطمعنا داشبردت باید خاک گرفته باشه بزنی خوبه من واکس stp رو پیشنهاد میدم خلاصه مارم یاده روزایه اولی انداختی که ماشین رو تخویل گرفته بودیم ای چه حال و عشقی داشتم از اینکه ماشینم رو خودم بشورم دمت گرم
    راستی برا شیشه و آینه هم بهترین راه همینه که برا بدنه گفتم اول کف مال بعد سریع آب بگیر سپس سریع آب باقی مونده رو شیشه رو با یه دستمال خشک حالا یا همین دستمال اسفنجی هایه مخصوص شیشه یا نانویی جمع کن .
    Last edited by isbn; 17-05-2011 at 13:31.

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

سلام
    خوب ماشین رو امروز گرفتم! 206 تیپ 5 مشکی متالیک دقیقا 20 روز. من 4 ام واریز کردم هزینه رو و 24 ام تحویل گرفتم.
    اول بگم تو نماندگی 9 تا 206 بود! 1 دونه مشکی 6 تا سفید یدونه نقره ای و یه خاکستری
    مشکی ما اون وسط داشت می درخشید : دی کلا تک بود بین اونا
    .
    .
    .
    .
    مبارکتون باشه!!
    انشالله یه چند وقت دیگه مال ما هم رو میدن (یک هفتهش گذشته)
    و وضعیت قرار داد رو نوشته: آماده تخصيص
    منم تیپ 5 اسم نوشتم اما سفید
    خوبه مال شما رو 20 روزه دادن اما مال ما رو 45 روزه نوشتن تحویلشو!!
    راستی خیلی ممنون ازتون که موارد در رابطه با زمان تحویل خودرو رو هم نوشتید واقعا لازم بود که یک وقت به آدم یه ماشینی رو نندازن.
    Last edited by m.behnam; 17-05-2011 at 15:05.

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورت از کارواش خونگی چیه؟
    یه دستگاهی مثل جارو برقی که کارش اینه که آب رو با فشار میپاشه واحد فشارش هم "بار" و معمولش تو بازار 100 بار.
    کارواش های بیرون 200 بار هستن.
    اکثریت مخزن دارن و بعضی هاشون شلنگ هم بهشون وصل میشهتقریبا با 12 تا 16 لیتر میشه ماشین رو شست در 15 دقیقه.
    بعضی هاشون ماده شوینده هم داخلشون ریخته میشه.
    قیمتش هم بصورت معمول حدود 120 _ 150 تومن.
    اون ست پارچه نانو خوبه من دارم ازش راضیم مخصوصا برا جمع کردن آب از رو شیشه و بدنه و جلوگیری از لک شدن میکنه
    همراه با این ست فقط پارچه هاش هست؟ این پارچه ها رو میشه برای بدنه چراغ ها و شیشه استفاده کرد؟ اون ابر باید جدا تهیه بشه؟
    مبارکتون باشه!!
    مرسی عزیز
    سعی کن زیاد پی باشی از طریق 82277 زنگ بزن بگو میخوام وضعیت ماشین ثبت نامیم رو چک کنم.اونجا دقیق تر از سایت بهت میگه.
    امیدوارم موقعی که دلت می خواد تحویل بگیری.

7. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه دستگاهی مثل جارو برقی که کارش اینه که آب رو با فشار میپاشه واحد فشارش هم "بار" و معمولش تو بازار 100 بار.
    کارواش های بیرون 200 بار هستن.
    اکثریت مخزن دارن و بعضی هاشون شلنگ هم بهشون وصل میشهتقریبا با 12 تا 16 لیتر میشه ماشین رو شست در 15 دقیقه.
    بعضی هاشون ماده شوینده هم داخلشون ریخته میشه.
    قیمتش هم بصورت معمول حدود 120 _ 150 تومن.

همراه با این ست فقط پارچه هاش هست؟ این پارچه ها رو میشه برای بدنه چراغ ها و شیشه استفاده کرد؟ اون ابر باید جدا تهیه بشه؟

مرسی عزیز
    سعی کن زیاد پی باشی از طریق 82277 زنگ بزن بگو میخوام وضعیت ماشین ثبت نامیم رو چک کنم.اونجا دقیق تر از سایت بهت میگه.
    امیدوارم موقعی که دلت می خواد تحویل بگیری.
    بله این پارچه ها مخصوص همینه دیگه
    بله ابر جداست کلا با جمع اینا میتونی خوب تمیز کنی منم همینجوری تمیز میکنم با این ست کامل پارچه ابر و اسفنج آب و مایع کلا یه دستمال خشک کنار دستت باشه برا خشک کردن لحظه به لحظه و جلو گیری از لک شدن
    برا شهشه هام حالا یه دستمال مخصوص دارم فردا عکس و اسمش رو برات میذارم ببینی چیزه خوبیه

9. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

مهم:
    فرض کنید من الان یه 206 تیپ 3 یا بهتر 5 رو گرفتم
    چه نکاتی رو پیشنهاد میدید جهت تعویض بهتر بای بالابردن راندومان بهتر؟کلا کاستوم بشه و یه جورایی روی ایرادات و خرابکاری های ایرانخودرو لاپوشونی بشه
    مثلا یه مورد فرمودن پدال گاز 5 سیمه بشه
    بقیش:

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه لیستی قدیم آماده کرده بودم برای خرید ولی خوب حساب کتاب کردم دیدم 10 تاش رو هم بزور میتونم بگیرم چون مایه اش نیست.
    لیست رو اینجا میذارم از رو این لیست ممکنه خیلی هاش کاربردی نباشن و جنبه تزئینی داشته باشن. (ممکنه یه سری چیزا تکرار شده باشه)

1 – چراغ داشبورد (+ کلید = 15 تومن)
    2 – عایق درب موتور (21 تومن)
    3 – سنسور دما (تیپ 5 داره تا اونجا که میدونم)
    4 – سنسور نور و باران
    5 – سنسور دوم اکسیژن
    6 – اخطار باز بودن درب صندوق عقب
    7 – اخطار نبستن کمربند ایمنی
    8 – قالپاق دسته برف پاک کن SD
    9 – فنر برگردان کلاج تیپ 5
    10 – کلید دوکاره فلاشر (فلاشر + قفل مركزي اتوماتيك) (33 تومن)
    11 – کروز کنترل (لیمیتر دار) Cruise Control
    12 – آینه تاشو برقی با کلید فابریک
    13 - Electro chrome interior mirror
    14 – شیشه شور چراغ جلو
    15 – گرمکن صندلی ( +کلید های صندلی های جلو = 150 تومن)
    16 – Side Airbag
    17 – دزدگیر فابریک text on
    18 – بک سنسور Delphi Texalarm
    19 – ایربگهای پرده ائی سمت چپ و راست
    20 – تور صندوق
    21 – کمربند سوکتدار
    22 – چراغ سقفی عقب (نیاز به برشکاری) (قاب =10 تومن ، چراغ = 10 تومن)
    23 – آینه برقی LED دار
    24 – آمپر ۵عقربه
    25 – پاور ویندوز (50 تومن) :
    شيشه هاي خودرو ،با دريافت فرمان از كليد بصورت اتوماتيك بالا رفته و چنانچه مانعي در سر راه يكي از شيشه ها قرار گيرد ،فرمان توقف توسط يونيت الكترونيكي صادر گشته و شيشه ها در همان نقطه متوقف شده و از آسيب هاي احتمالي به سر نشينان خودرو جلوگيري مي گردد.مزایای سيستم پاور ويندوز: توقف كامل شيشه ها در هنگام قرار گرفتن مانع در مسير حركت، بسته شدن كامل شيشه ها پس از خاموش شدن خودرو
    26 – چراغ زیر دربهای جلو
    27 – GPS Mega Force T50
    28 – ست روکش آلمینیومی پدال گاز، ترمز و کلاج مدل 206RC جهت گیربکس دستی (60 تومن)
    29 – قاب و چراغ نقشه خوانی (قاب چراغ نقشه خوانی و چراغ سقفی = 35 تومن ، چراغ نقشه = 20 تومن ، سوکت چ نقشه = 5 تومن)
    30 – پدال گار 5 سیمه جهت رفع تاخیر گاز لیمیت ساپورت
    31 – راهنمای کریستالی روی گلگیر ها (جفتی 25 تومن)
    32 – فوت رست (40 تومن)
    33 – پروژکتور لنزی
    34 – زنون بوش
    35 – چراغهای لنزی نؤن دار
    36 – اسرام نایت برکر
    37 – موکت فرانسوی
    38 – سردنده 206cc e (22 تومن)
    39 – دستگیره و آمپرRC
    40 – کارکیت بلوتوث (فقط به چنجر USB وصل میشه و چنجر USB هم فقط با پخش فابریک 206 مدل کلاریون یا موج نیکان (CD خور Audio مدل RD3) یا VDO-زیمنس (کاست خور مدل RB3)، پخش فابریک مگان و پخش فابریک مزدا 3 کار میکنه.)
    41 – Parking sensor
    42 – LCD Type B
    43 – PIONEER6250BT
    44 – سنسور برای آینه (که وقتی خواستیم تو آینه وسط ماشین عقبی رو ببینیم و نورش زیاد بود ، آینه کدر بشه)
    45 – چراغ LED برای کیلموتر شمار
    46 – پرده عقب
    47 – کامپیوتر سفر
    48 – چادر ماشین (25 تومن)
    49– چراغ پشت کاپوت
    50 – قفل زاپاس بند (17 تومن)
    51 – زیر آرنجی صندلی ها فابریک 206 (البته این زیر دستی ها فقط برای تیپ2 ها بسته میشه چون شیشه عقب برقی ندارند و بجای اون بسته میشه ولی برای برقی ها نمیشه)
    52 – کفی صندوق عقب (20 تومن)
    53 – کف پوش داخل - چرمی (مهم)
    54 – گل پخش کن جلو (17 تومن)
    55 –
    56 – آویز آینه
    57 – نئون برای ماشین
    58 – سنسور پارک (45 – 55 – 165 - 30 تومن)
    59 – منبع اگزوز
    60 – چراغ جلو مدل روستر یا نئون داخلی (زمینه مشکی یا گریستالی)
    61 – کوئیک شیفتر
    62 – نمد کاپوت
    63 – چراغ شهری
    64 – چراغ صندوق عقب (وقتی صندوق باز میشه چراغ هم روشن بشه)
    65 – محافظ گلگیر
    66 – تور نگه دارنده صندوق عقب

1 – دودی کردن 30 درصدی شیشه ها
    2 – چراغ های عقب اسپورت LED دودی و مه شکن عقب هم ال ای دی یا نئون
    حتما مارک و جنس خوب و درجه یک بذار که زود نسوزه ال ئی دی هاش
    راغ های جلو داخل مشکی همراه با زنون 5000 یا 6000 در اینصورت چراغاتو باید لنزی بگیری (ایگل دار و شفاف)
    4 – چراغ های stop بالا و پایید هم به همین صورت
    5 – بادی کیت
    6 – فیلتر هوای مخروطی مارک k&n یا jr به هیچ عنوان دنبال چینیش نرو چون تاثیر معکوس داره.
    7 – بک فایر و اسموک هم سلیقه ای هر کدومش حدود 30 تا 35 تومان
    8 – یه ست چسبی طرح فیبر کربن یا قهوه ای برای داشبرد بگیر
    9 – روکش صندلی
    11 – رنگ چراغ های پشت امپر و پخش و ساعت اینارو ست کن مثلا ابی
    12 – پارکابی (10 تا 20 تومن)
    14 –برای موتور شمع هارو عوض کن به نوع 4 پلاتینه یا 4 الکترود از 20000 تا 80000 قیمتشه
    15 – روکش فرمان ، رنگ روکش صندلی هات 8 تا 12 تومان
    16 – برو تو کار روشنایی کابین
    18 – چراغ راهنما های روی گلگیر رو با نمونه ی کریستالی عوض کن ازینا که روی 206 پلاس هست.

12. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله ابر جداست کلا با جمع اینا میتونی خوب تمیز کنی منم همینجوری تمیز میکنم با این ست کامل پارچه ابر و اسفنج آب و مایع
    از چه مایعی استفاده می کنی و اون ابر رو جنس خوبش رو کجا میشه تهیه کرد
    یجا یکی بهم شامپو سوناکس رو پیشنهاد کرد.
    برا شهشه هام حالا یه دستمال مخصوص دارم فردا عکس و اسمش رو برات میذارم ببینی چیزه خوبیه
    اگه خش نندازه خیلی خوبه.

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان 206 دار جمیعا یه سوال دارم . آیا 206 شما چراغ داشبورد داره؟
    آخه مال من نداره و میخوام ببینم اگه باید داشته باشه برم بزنم تو سرشون ، چون نمد کاپوت رو هم نداره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •