تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 210 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دقيقا متوجه منظور من نشدين
    منظور بحث هاي نرم افزاري بود
    راستشو بخوای بازم متوجه نشدم ؛ آخه گفتین که چطوری این هارو باهم شبکه کنیم و به چه چیزهایی نیاز دارم که من هم همون رو گفتم بهتون
    ولی اگه احیانا میخوای روی عملکرد کاربرها کنترل هم داشته باشی باید یک سری نرم افزارهای دیگه هم بهتون معرفی کنم

Take Care

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من یه Usb Wirelles Adaptor خریدم و به پی سی خودم زدم حالا میخوام ما بین گوشی خودم و لپ تاپ ارتباط برقرار کنم و فایل جا به جا کنم چیکار باید بکنم؟؟؟؟ برنامه خاصی هستش مثل مدیریت بلوتوس BlueSoleil که کانکت که میشیم به هر وسیله ای امکانات زیادی داشته باشه از جمله file taransfer که وارد درایورهای اون سیستم بشیم فایل بزاریم و بر داریم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

-------------------------
    در ضمن من دوستم خودش بازار رضا مغازه داره و مخه کلا. بهش گفتم 135 بیاره گفت مدل D-link DWA 131 خیلی خوبه و نویز هم نداره برام آورده زدم یه نیم ساعتی استفاده کردم خوب کار میکرد بعدش الان همش قطع و وصل میشه نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ دیتکت میکنم تا میام برم تو نت دوباره علامت مثلث زرد رنگ تعجب مبادش روی آنتن وایرلس. در ضمن درش آوردم دیدم داغ کرده مشکلی نداره؟؟؟ تو هاب یو اس بی جنس خوب بزنیم مشکل داره؟؟؟؟
    Last edited by mrmostafa; 03-12-2011 at 17:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من یه Usb Wirelles Adaptor خریدم و به پی سی خودم زدم حالا میخوام ما بین گوشی خودم و لپ تاپ ارتباط برقرار کنم و فایل جا به جا کنم چیکار باید بکنم؟؟؟؟ برنامه خاصی هستش مثل مدیریت بلوتوس BlueSoleil که کانکت که میشیم به هر وسیله ای امکانات زیادی داشته باشه از جمله file taransfer که وارد درایورهای اون سیستم بشیم فایل بزاریم و بر داریم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

-------------------------
    در ضمن من دوستم خودش بازار رضا مغازه داره و مخه کلا. بهش گفتم 135 بیاره گفت مدل D-link DWA 131 خیلی خوبه و نویز هم نداره برام آورده زدم یه نیم ساعتی استفاده کردم خوب کار میکرد بعدش الان همش قطع و وصل میشه نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ دیتکت میکنم تا میام برم تو نت دوباره علامت مثلث زرد رنگ تعجب مبادش روی آنتن وایرلس. در ضمن درش آوردم دیدم داغ کرده مشکلی نداره؟؟؟ تو هاب یو اس بی جنس خوب بزنیم مشکل داره؟؟؟؟
    برای سوال اول باید با کامپیوتر یک AD-hoc راه بندازی و با وایرلس گوشی به کامپیوتر وصل بشی .
    داغ شدن تجهیزات شبکه امر عادی هست . هاب یو اس بی ها صرفا برای اتصال چند فلش استفاده میشه . نه تجهیزات شبکه . سرعتشون خیلی پایینه . ممکنه مشکل از همین باشه . برای اتصال وایرلس یو اس بی از پورت خود مادربورد استفاده کن .

4. این کاربر از masood.ashoori789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برای سوال اول باید با کامپیوتر یک AD-hoc راه بندازی و با وایرلس گوشی به کامپیوتر وصل بشی .
    داغ شدن تجهیزات شبکه امر عادی هست . هاب یو اس بی ها صرفا برای اتصال چند فلش استفاده میشه . نه تجهیزات شبکه . سرعتشون خیلی پایینه . ممکنه مشکل از همین باشه . برای اتصال وایرلس یو اس بی از پورت خود مادربورد استفاده کن .
    ممنونم. خاموش روشن کردم درست شد اینترنتم و تا الان مشکلی نداشته. من چطوری میتونم Ad-hoc درست کنم؟؟؟ کجا باید برم درست کنم و روش استفاده چطوریه؟ آموزش داره؟؟؟ برنامه خاصی برای این کار نیستش آماده که به راحتی استفاده کنیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنونم. خاموش روشن کردم درست شد اینترنتم و تا الان مشکلی نداشته. من چطوری میتونم Ad-hoc درست کنم؟؟؟ کجا باید برم درست کنم و روش استفاده چطوریه؟ آموزش داره؟؟؟ برنامه خاصی برای این کار نیستش آماده که به راحتی استفاده کنیم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از masood.ashoori789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14 مشکل انتقال فایل بین دو لپ تاپ

سلام دوستان.

من می خوام بین دو لپ تاپ فایل های حجیم که بعضاً حجمشون به 8،7 گیگ می رسه رو بین دو لپ تاپ انتقال بدم. برای شبکه کردن دو لپ تاپ از روش دوستمون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در تاپیک زیر گفتند استفاده کردم:

کد:
    یه کابل کراس کارخانه ای 3 متری خریدم. دو لپ تاپ راحت همدیگر رو میشناسن و انتقال فایل های کم حجم توشون راحت انجام میشه ولی متأسفانه وقتی فایل های حجیم 5،4 گیگی رو انتقال می دم عملیات کپی تا وسط میره و وایمیسه. و بعدش اروری به صورت زیر می ده:

البته این ارور رو معمولاً (البته ممکنه که دقیقاً به صورت زیر نباشد) به صورت زیر می ده:
    Windows cannot access \\ SYSTEM2\SYSTEM1

به نظر شما راه حلش چیه؟

با تشکر.
    Last edited by NewLaptop; 04-12-2011 at 12:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

13 پاسخ شما

سلام دوستان.

من می خوام بین دو لپ تاپ فایل های حجیم که بعضاً حجمشون به 8،7 گیگ می رسه رو بین دو لپ تاپ انتقال بدم. برای شبکه کردن دو لپ تاپ از روش دوستمون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در تاپیک زیر گفتند استفاده کردم:

کد:
    یه کابل کراس کارخانه ای 3 متری خریدم. دو لپ تاپ راحت همدیگر رو میشناسن و انتقال فایل های کم حجم توشون راحت انجام میشه ولی متأسفانه وقتی فایل های حجیم 5،4 گیگی رو انتقال می دم عملیات کپی تا وسط میره و وایمیسه. و بعدش اروری به صورت زیر می ده:

البته این ارور رو معمولاً (البته ممکنه که دقیقاً به صورت زیر نباشد) به صورت زیر می ده:
    Windows cannot access \\ SYSTEM2\SYSTEM1
    سلام مجدد . طبق چیزی که در این خطا دیده میشه , این خطا نشون مشکل شما از یک اسم ایجاد شده . ممکنه ااسم فایل یا یکی از دو سیستم اشکالی داشته باشه. کارکترهای غیر مجاز در اون استفاده شده یا اینکه تعداد کارکترهای فایل خیلی زیاد باشه. یکی از مسائلی که اکثر دوستان بهش توجه ندارن اینه که پوشه در پوشه کردن فایل ها کار درستی نیست. زمانی که شما فایلی رو تو پوشه های متعدد قرار می دید , خود به خود مسیر دست یابی و کارکتر خوانی سیستم عامل رو با اختلال روبرو می کنید که نتیجه اش ممکنه این ارور باشه. راستش من این ارور و بیشتر جاهایی دیدم که طول کارکترهای نام از حد مجاز بیشتر میشه. راه حل اش هم اینه که شما اسم فایل رو کوتاه کنید . مثلا عدد 123 بزارید که ببینید باز هم این خطا رو می بینید یا نه. اگر تونستید اسم دو تا سیستم رو تغییر بدید. هیچ وقت از اسم های فارسی استفاده نکنید که دردسرهای بیشماری داره . به طور مثال به جای عبارت "خانه " از "khaneh" استفاده کنید. بعضی از دوستان برای راحتی کار خودشون از این نام ها با کارکترهای فارسی استفاده می کنن که اشتباه هست و خیلی وقت ها اشکال ایجاد می کنه. حالا شما مجدد تست کن اگر نشد باز هم من در خدمتم .
    یا علی

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من D-link Usb Wirelles Adaptor رو که به پی سی زدم از داخل سی دی برنامه رو نصب کردم که وصل شد یه خورده کار میکرد بعد قطع میشد زنگ زدم از دوستم پرسیدم گفت نباید برنامه اش رو نصب کنی چون دنبال آی پی میگرده اینجوری میشه فقط Usb Wirelles Adaptor رو وصل کن بعد از طریقه دیوایس منیجر درایورش رو نصب کن. من هم همین کار رو کردم 2 بار و ریست هم کردم ولی حالا آنتن وایرلس اومده روش یه ستاره هست وقتی کانکت میزنم وصل بشه این خطا رو میده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد که میزنم دیتکت میکنه این پیغام میده:

در ضمن لپ تاپ هم که دارم وصل هست به مودم وایمکس بعضی اوقات علامت مثلت زرد میاد و میزنه limited access نمیدونم را اینطوریه یه مودم وایرلس adsl هم داشتم همینطوری بود یعنی نمیشه گفت مشکل مودم هست.
    الان من باید چیکار کنم؟؟؟ به هیچ عنوان وصل نمیشه ولی هیچ مشکلی هم نداره.
    Last edited by mrmostafa; 05-12-2011 at 12:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed_2007r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    توی دل

پيش فرض

از مدیر محترم این خواهش را دارم که اندکی پست رو جمع وجورتر کنن...ممنون

12. این کاربر از saeed_2007r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من دوتا کامپیوتر که هر دو ویندوز 7 دارند رو از طریق کابل کراس شبکه کردم فقط یه مشکلی دارم اینکه من هر پوشه یا درایو رو در هر دو سیتم share میکنم تو سیستم دیگه او پوشه یا درایو نمایش داده میشه اما وقتی open میکنم ارور زیر را میده اما در هر دوسیستم وقتی پوشه user موجود در drive c که خود ویندوز آن را share کرده را open میکنم به راحتی باز میشه و انتقال فایل انجام میگیره
    حتی در قسمت permission اجازه ها را در بالاترین حالت گذاشتم یعنی تیک همرو زدم
    برای حل مشکل باید چیکار کنم؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید من الان چند روزه درگیر این قضیه هستم

برای بازی شبکه بین دو سیستم باید چیکار کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •