دوست عزيز براي دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز براي دانلود
دوستان تا حالا درايور دوربيني به نام JAC v4.6 Final RC6 به گوشتون خورده
This is mod of original camdriver v3.7
- Flash on Auto means ON now, so you must turn it off manually with the Off setting
- If your Flash pictures are overbright, clean the small sensor next to the AF LED
- Use Self Timer for Twilight Landscape mode and put the phone somewhere for best results (Tripod recommended)
- If you want to edit pictures with PhotoDJ in the phone then you should use 5MP Normal mode because Fine mode pictures are too big for the phone
- You can edit sharpness values with any text editor from Sharpness customization section at the start of the driver
براي دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by low 20; 18-01-2009 at 16:55.
دوستان من درایور Rayo_power رو ریختم تو گوشیم. واقعا صداش بلندتر شده با اینکه قبل از هک هم صداش راضی کننده بود.
ولی میخوام بدونم آیا این بلندی صدا به اسپیکر گوشی صدمه نمیزنه ؟
ببین نمیشه گفت صدمه میزنه ولی همیشه سعی کن تا نهایت صدا پیش نری و مدت زمان طولانی رو نهایت نباشی
من خودم از همین استفاده میکنم و زیاد روی نهایت صدا نمیزارم!
من سعي دارم اين درايور را ويرايش كنم اخه تو هندفري اصلا خوب نيست نميدونم ميشه يا يه درايور ديگه مخلوط كرد يا نه من چندتا درايور دارم فقط تو هندفري ميتركونه اگه بشه ديگه عالي ميشه دوستان اون درايور دوربين را امتحان كرديد من تو يه سايت خارج پيدا كردم كه مثل اين تايپيك بود با كلي دردسر معني كردم اخه فينگليش بود همه ازش راضي بودند و فلش هم در اين درايور تقويت وبهتر ميشه من دارم امتحان ميكنم شما نظرات را بگوييد تا به يه نتيجه برسيم
دمت گرم هر دو دایور تهِ شن درایور صدا که خیلی بلند و براحتی می شه بیسه موزیک رو احساس کرد ولی خطر هست
درایور دوربین هم ترکوند مخصوصا اینکه تو حالت فلاش اتو دائما فلاش می زنه فقط زیر نور خورشید فلاش نمی زنه که اصلا مهم نیست یجورایی عکساش خیلی شبیه به دوربین دیجیتال شده مخصوصا تو حالت اتو
بازهم سلام امروز يه درايور صفحه نمايش گذاشتم اميدوارم خوشتون بياد فقط فقط فقط نظر بدهيد
و خصوصيات اون به شرخ زير است
براي دانلود اين درايور
دوستان درايور دوربيني را كه گذاشتم امتحان كنيد اخه بعد از مقايسه اين درايور و Strong به اين نتيجه رسيدم كه اين درايور بهتره
البته هنوز محيط هاي مختلف امتحان نشده اميدوارم شما دوستان هم من را ياري كنيد
تصحيح ميشود نظر من تا حدودي برگشت عكس درايور storag بهتره و از اون دوست خوبمvahidsport ميخواهم دليلش را بيان كند .
عکساش شدیدا زنده شده مخصوصا تو حالت اتو. عکسایی که میندازم زیره 1.5MB حجم ندارن و معملا حدود 2MB هستند و تا 2.62MB هم انداخته در ضمن از عکساش در روز هم من راضی بودم
اگه از Strong بهتر نباشه مطمئن هستم بدتر نیست و به خاطر ویژگی که تو حالت اتو فلاش ، همیشه فلاش می زنه من به Strong ترجیح می دمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)