تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 155 از 2403 اولاول ... 551051451511521531541551561571581591652052556551155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

متاسفانه حجم باقیمونده فعلی با شارژ بعدی میسوزه
    البته این در صورتیه که 1 ماه 1 ماه شارژ کنی ... اگه مثلا اشتراک 3 ماهه بگیری و ماه اول همه حجم رو استفاده نکنی بقیش می مونه واسه 2 ماه بعدی ... یعنی مجموع حجم 3 ماه رو در طول 3 ماه می تونی استفاده کنی .... پس مقدار حجمی رو بگیر که برای استفاده 1 ماه شما نه زیاد باشه و نه کم ! و اگه پول داری به صرفه هست که 3 ماهه یا 6 ماهه بگیری. این نکته رو هم در نظر داشته باش که تو پارس وی اگه حجم ماهیانت همون روز اول تموم شه باید کل مبلغ اشتراک رو واسه شارژ مجدد بدی و نمی تونی حجم بخری ! ( البته تا ماه پیش که اینطوری بود . الان رو نمی دونم ! ) یکی از دوستان از پارس اشتراک 128 با حجم 5 گیگ 1 ساله داشت ... اما تو ماه 10 ام حجمش تموم شد و ناچار شد از اول شارژ کنه ... یعنی اون 2 ماه باقیمونده سوخت !

2. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته این در صورتیه که 1 ماه 1 ماه شارژ کنی ... اگه مثلا اشتراک 3 ماهه بگیری و ماه اول همه حجم رو استفاده نکنی بقیش می مونه واسه 2 ماه بعدی ... یعنی مجموع حجم 3 ماه رو در طول 3 ماه می تونی استفاده کنی .... پس مقدار حجمی رو بگیر که برای استفاده 1 ماه شما نه زیاد باشه و نه کم ! و اگه پول داری به صرفه هست که 3 ماهه یا 6 ماهه بگیری. این نکته رو هم در نظر داشته باش که تو پارس وی اگه حجم ماهیانت همون روز اول تموم شه باید کل مبلغ اشتراک رو واسه شارژ مجدد بدی و نمی تونی حجم بخری ! ( البته تا ماه پیش که اینطوری بود . الان رو نمی دونم ! ) یکی از دوستان از پارس اشتراک 128 با حجم 5 گیگ 1 ساله داشت ... اما تو ماه 10 ام حجمش تموم شد و ناچار شد از اول شارژ کنه ... یعنی اون 2 ماه باقیمونده سوخت !
    بله دوستمون درست میگن، اما همونطور که گفتم حجم باقیمونده فعلی با شارژ بعدی میسوزه
    یعنی اشتراک 3 ماهه شما هم آخرش اگه حجمی مونده باشه به شارژ بعدی منتقل نمیشه
    در کل به نظر منم شارژ بلند مدت بهتره، هم تخفیف داره و هم بهتر میشه حجم رو مدیریت کرد

4. این کاربر از reza_3722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام عزیزان
    من تو مبحث adsl تازه کارم. دیروز از اندیشه اکانت گرفتم. یه مودم tp-link 8811 رو هم از لاکانی 30 تومن خریدم. درایور usb رو هم نصب کردم یه اکانت broadband هم ساختم .

الان می خوام بدونم چه چیزی باید config بشه؟ تو بعضی آموزش ها دیدم ip میدن. اگه تنظیم خواستی باید انجام بشه خواهشن منو کمک کنید.

در ضمن چراغ adsl مودمم هم خاموشه. این منعیش اینه که هنوز از طرف مخابرات adsl برای خطم فعال نشده؟

اگه لطف کنید جوابم رو بدید ممنونتون میشم.

داره خودمونی میشه hassan_c2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا دستتون درد نکنه دو تا سوال دیگه هم داشتم:
    1-زمان تمدید با توجه به روزیه که تو قرار داد نوشته یا اونکه تو سایت نوشته واسه من سه روز فرق دارن.
    2-شما واسه تمدید هر ماه میرین اندیشه یا انلاین تمدید میکنین.آنلاین چجوریه با عابربانک میشه؟یا مثلا به شماره حساب شرکت واریزکنیم؟یه چیزایی تو سایتش نوشته ولی میخوام ببینم شما چجوری واریزمیکنید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا دستتون درد نکنه دو تا سوال دیگه هم داشتم:
    1-زمان تمدید با توجه به روزیه که تو قرار داد نوشته یا اونکه تو سایت نوشته واسه من سه روز فرق دارن.
    2-شما واسه تمدید هر ماه میرین اندیشه یا انلاین تمدید میکنین.آنلاین چجوریه با عابربانک میشه؟یا مثلا به شماره حساب شرکت واریزکنیم؟یه چیزایی تو سایتش نوشته ولی میخوام ببینم شما چجوری واریزمیکنید؟
    1: دفعه اول فقط ممکنه این اختلاف زمانی باشه، چون تا قبل اینکه خطتون رانژه بشه و بهشون اعلام کنید اعتبارتون رو فعال نمیکنن و فاصله میفته، در این مورد اونی که تو سایت نوشه معیاره
    2: درباره تمدید هم من به شخصه آنلاین پرداخت میکنم، شما توی اکانتتون به بخشی برید که مدت زمان و حجم باقیمونده رو بهتون میده، بعد گزینه هایی مثل تغيير سرعت و تمدید سرویس و ... قابل انتخاب میشن، به تمدید سرویس برید و سفارشتون رو ثبت کنید. بعد برگردید به صفحه اصلی، بخش سفارشات و پرداختها، کد سفارشتون اینجا بصورت تایید نشده موجوده توی اون سطر لینکی می بینید که نوشته آنلاین
    با کلیک روی اون به سامانه پرداخت بانک سامان منتقل میشید که با همه ی عابر کارت های عضو شتاب سازگاره
    برای پرداخت احتیاج به شماره کارت، پسورد اینترنتی، کد cvv2 و تاریخ انتقضا که معمولا روی خود کارت نوشته شده دارید
    موفق باشید

8. این کاربر از reza_3722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسایی که اندیشه دارن دیشب مشکلی نداشتن ؟ سرعت پایین نیومده بود؟
    منظورم بعد از ساعت 2 شب هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دیشب از ساعت 1 الی 3 بامداد با سرعت 210 کیلو بایت بر ثانیه ظرف 2 ساعت 1 و نیم گیگا بایت فایل با برنامه تورنت دانلود شد . ( با اشتراک 128 و مرکز 3 ) سرعت مشکلی نداشت ! حتی فراتر از ایده آل بود !!! ( البته ایده آل واژه درستی نیست .. منظور از ایده آل برای کاربران ایرانی مثل ما بود ! وگرنه تو کره جنوبی چندی پیش یه عده به سرعت 70 مگا بیت بر ثانیه هم اعتراض داشتن و می گفتن باید بالاتر از 100 مگا بیت شه تا فیلمای بلو ری رو راحت تر دانلود کنن ! یا یکی از دوستان تو یه فروم دیگه می گفت من اشتراک 30 مگا بیت بر ثانیه ماهی 150 دلار تو دبی گرفتم حالا بیکارم بلوری دانلود کنم یا اچ دی دی وی دی ! )
    Last edited by birak; 22-11-2009 at 18:11.

11. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب از ساعت 1 الی 3 بامداد با سرعت 210 کیلو بایت بر ثانیه ظرف 2 ساعت 1 و نیم گیگا بایت فایل با برنامه تورنت دانلود شد . ( با اشتراک 128 و مرکز 3 ) سرعت مشکلی نداشت ! حتی فراتر از ایده آل بود !!! ( البته ایده آل واژه درستی نیست .. منظور از ایده آل برای کاربران ایرانی مثل ما بود ! وگرنه تو کره جنوبی چندی پیش یه عده به سرعت 70 مگا بیت بر ثانیه هم اعتراض داشتن و می گفتن باید بالاتر از 100 مگا بیت شه تا فیلمای بلو ری رو راحت تر دانلود کنن ! یا یکی از دوستان تو یه فروم دیگه می گفت من اشتراک 30 مگا بیت بر ثانیه ماهی 150 دلار تو دبی گرفتم حالا بیکارم بلوری دانلود کنم یا اچ دی دی وی دی ! )
    من مرکز 2 هستم
    برای من دانلود رو 80 بود بعدشم مثل این که قطع شد
    حالا خواب بودم متوجه نشدم درست

شاید مشکل از سایتی که دانلود میکردم بود!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من مرکز 2 هستم
    برای من دانلود رو 80 بود بعدشم مثل این که قطع شد
    حالا خواب بودم متوجه نشدم درست

شاید مشکل از سایتی که دانلود میکردم بود!
    درسته
    منم اول صبح که چک کردم دیدم قطع شده بود

14. این کاربر از reza_3722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آره.منم دیشب که برای اولین بار تو اندیشه خواستم شب دانلود کنم مشکل داشتم.سرعت کم بود و خیلی هم نوسان داشت
    256 مرکز 5

16. این کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •