با خانواده اوچيها ها نسبت داره؟
گنده ی اوچیها همین ماداراست.
سلام :
خوشحالم از اینکه بعد از مدتهای مدید تونستم بیام اینجا و پست بدم :
توی این مدت که بنده در غیبت کبری به سر میبردم مثل اینکه همون بحث دیرینه که میگفت ساسکه قویتره یا ناروتو اینجا جریان داشته برای همین دیدم ضرری نداره که من هم نظرم رو اینجا بگم شاید به حل مسئله کمک کنه و بشه به یک نتیجه کلی رسید برای شروع اول توانائیهای ناروتو و ساسکه رو با هم مقایسه میکنیم.
قبل از هر جیز لازمه بگم که من نه طرفداره ساسکه هستم ونه طرفداره ناروتو برای همین سعی میکنم از روی عقل ناقص و اطلاعات کمی که دارم منصفانه نتیجه گیری کنم .
ناروتو : انواع رازنگان - کنترل نیمی از چاکرای کیوبی - استفاده از حالت حکیمانه
ساسکه : کنترل دوتا مانگکیو شارینگان - تکنیکهای ایتاچی - حالتهای مختلف چیدوری . البته در مورد تکنیکهای ایتاچی جای بحث بیشتری وجود داره.
حالا اگر بدون اینکه در نظر بگیریم ناروتو شخصییت اصلیه داستانه بخواهیم نتیجه گیری کنیم میتونیم بگیم که احتمالا ساسکه باید قویتر باشه چون هم تنوع تکنیکهای ساسکه بیشتره و هم در طول داستان تکنیکهائی که الان ساسکه از اونا استفاده میکنه بسیار قویتر نشون داده شدن مثل تکنیکهای ایتاچی ولی این نتیجه گیریه درستی نیست چون روند داستان هم خیلی مهمه و باید در نظر گرفته بشه
حالا بریم سراغ داستان : در ابتدای داستان ناروتو همیشه از ساسکه ضعیفتر بوداین وضع ادامه داشت تا وقتی که ناروتو طریقه استفاده از حالت حکیمانه یاد گرفت و زد هر 6 تا پین رو آشو لاش
کرد در اون زمان همونجور که زتسو گفت ناروتو از ساسکه قویتر شده بود ولی به نظر من حالا قضیه فرق کرده و ساسکه قویتر شده چون ساسکه الان شارینگان ایتاجی رو به شارینگان خودش پیوند زده که من فکر میکنم در نتیجه همین کار هم تونست تکنیک سوسانو رو به صورت پیشرفته تر اجرا کنه همونجور که ساسکه خودش گفت فقط کسائی میتونن ار این تکنیک استفاده کنن که صاحب دوتا مانگکیو باشن زمانی که ایتاچی کشته شد توبی یا همون مادارا به ساسکه گفت که شارینگان ایتاچی رو به چشمهای خودت پیوند بزن ولی ساسکه قبول نکرد ولی حالا این کارو کرده و تونسته از تکنیکه سوسانو استفاذه کنه .
اینجور که از شواهد پیداست در حاله خاضر ساسکه از ناروتو قویتره ولی نمیشه گفت که این وضعییت به همین شکل خواهد ماندفقط زمانی میشه این حرف رو زد که آحرین قسمت این انیمه پخش بشه در حالی که ناروتو هیچ پیشرفتی نکرده باشه
که البته احتمالش خیلی کمه شاید هم زمانی که ناروتو و ساسکه در مقابل هم قرار گرفتن ناروتو به خاطره تیروهادی که ایتاجی بهش داده از ساسکه قویتر بشه و این چندان دور از انتظار نیست
در پایان یک استنباط کلی هم وجود داره : به هر حال ناروتو کرکنره اصلیه این داستانه و این مطلب اصلا نباید دور از انتظار باشه که در پایان ناروتو از همه یا بطور خواص از ساسکه قویتر بشه به هر حال هیچ چیز قابل پیشبینی نیست چون افکاره این کیشیموتو قابل یپشبینی نیست به هر حال یه روزی ناروتو و ساسکه در مقابل هم قرار میگیرن و معلوم میشه کدومشون قویتر هستن پس بهتره تا اون روز صبر کنیم البته اگه عمری باشه:21:
به نظر من احتمالش زياده كه دانزو همون مادارا باشه احتمالا اون ايتاچي رو مجبور كرد تا قبيله اوچيها رو قتل عام كنه و فقط برادره كوچيكش رو زنده بزاره چون مادارا ميدونست همونجور كه سرنوشت مقدر كرده يه روزي ساسكه در مقابل سنجوها قرار ميگيره براي همين اين نقشه ها رو طرح كرد تا ساسكه با حس انتقام جوئي و نفرت نسبت به عوامل قتل عام خانوادش بزرگ بشه تا بتونه روزي با تحريك همين احساس ساسكه رو در مقابل كنوها قرار بده كه تا اينجا هم كاملا موفق بوده البته گواه من براي اين مطلب يكي حرفهائي هسته كه مادارا به ناروتو در مورده اجتناب ناپذير بودن دشمني ساسكه با كنوها زد و دوم حرفهائي كه ايتاچي به ناروتو در مورده حمله ساسكه به كنوها زد كه اين نشون ميده احتمالا ايتاچي از نقشه مادارا كاملا با خبر بوده براي همينيم بعضي از توانائيهاي خودش رو به ناروتو داد تا شايد ناروتو بتونه جلوي ساسكه رو بگيره
سوم اينه كه دانزو هم در طول داستان كاملا مشخص بود كه داره توتعه ميكنه ولي معلوم نميشد دقيقا ميخواد چيكار كنه وا حالا كه ديديم دانزو شارينگان داره اونم در چشم چپ ميشه تا حدودي گفت كه احتمالا دانزو همون مادارا هسته
البته در مورده شخصييت خود مادارا هم جاي بحث بسيار وجود داره كه آيا اين همون مادارا هسته يا اتفاق ديگه اي افتاده
اه . . . . . . . .
چرا هيچكس اينجا پست نميده![]()
هميچين كه من بعد از قرنها سر و كلم اينجا پيدا شد همه غيبشون زد
الان 3 روزه كه كسي غير از من اينجا پست نداده![]()
چرا من بودم از بس تنها بودم حوصله ام سر رفته بود.....
دانزو.....مادورا.....اگر اینجوری باشه چرا موقعی که هوکاگه چهارم مرد سریع برای هوکاگه شدن داوطلب نشد؟؟؟؟چرا پس اگر مادورا است برای اکاتسکی نامه نوشت .....اگر فرض کنیم این دو تا یکی باشن پس احتمالا یک قضیه دیگر هم وجود داره که چنین کاری رو می کنه.
در مورد زیر نویس ها گروه db هم عجب جواب کوبنده ای به کاربرا در مورد کیفیت ها داده و گفته که هنوز انیمه ها روی کیفیکت sd است و hd ها الکی است ( نمی دونم چرا احساس می کردم که قبلا از نوشتن مطلب با کسی دعواش شده بود ).... یک جا هم رفته با گروه تاکا برای ناروتو همکاری کرده و یک قسمت از زیرنویس انیمه رو مشترک ارائه دادن.
بچه ها این کارتون رو شما از ماهواره میبینید؟
اگه نه پس چه جوری؟؟
نصف بیشتر دانلود می کنیم می بینیم نصف کمتر از چند تا از کانال های پولی هم که پخش میشه که کسایی که کد هاشو دارن می تونن ببینن و رو چند تا از کانال های غیر اینگلیسی زبان هم پخش میشه ولی از بس زد سیگنال شدیده که فکر نکنم کسی بتونه شبکه هارو بگیره( خبری از این مورد ندارم )
البته انیمه اینطوره و مانگارو همه از اینترنت می گیرن تا انجایی که خبر دارم
Last edited by zed2; 06-10-2009 at 21:10.
خوب زمانی که هوکاگه چهارم مرد هکاگه سوم زنده بود و دوباره خودش هوکاگه شداگر هم منظورت همون هوکاگه سوم هسته که بعدش هم سوناده هوکاگه شد : خوب برای اینکه دانزو فرصت اینو پیدا نکرد تا خودش رو یشنهاد کنه
چون بلافاصله بعد از مرگ هوکاگه سوم سران کونوها جیرایا رو انتخاب کردن و جیرایا قبول نکرد و پیشنهاد کرد که سوناده هوکاگه بشه در نتیجه دانزو موقعییت رو مناسب ندید تا خودش رو پیشنهاد کنه
در مورد نامه مادارا به گروه اکاتسوکی هم باید بگم که دقیقا یادم نیست که قضیه نامه چی بودولی یه چیزو میدونم اونم اینه که گروه اکاتسوکی رو یوگیتو درست کرد و مادارا هم برای برای رسیدن به هدفش از اونا استفده کرد
در ضمن یه چیزه دیگه هم وجود داره که شک منو بیشتر میکنه که دانزو همون مادارا هستهاونم اینه که چرا دانزو باید اینهمه مواظب ناروتو باشه
چرا بایذ سای رو بفرسته توی گروه هفت تا جاسوسی ناروتو رو بکنه ؟ ؟ ؟
![]()
دلیلش کاملا روشنهفقط واسه اینکه کیوبی در درون ناروتو زندانی هسته از طرفی یه زمانی کیوبی تحت کنترل مادارا بوده برای همین اگر فرض کنیم دانزو همون مادارا هسته دیگه چندان عجیب نیست که این همه مواظب ناروتو باشه چون میتونه امیدوار باشه که با شکستن طلسم و آزاذ کردن کیوبی باز هم اونو کنترلش کنه یا شایذ هم نقشه ذیگه ای داره که به همون جمع کردن بیجو ها مربوط میشه
![]()
شما چی فکر میکنید ؟ ؟ ؟![]()
اشتباه شماره هوکاگه شد .........
از نامه که چیزی نگفتن....ولی برای انتخاب هوکاگه داستان ایراد داره ...برای سوناده بدون جلسه هوکاگه انتخاب شد ولی برای دانزو جلسه دیدیم.....
پس چجوری دو تاشون رو هم در یک مکان میشه دید ( مثلا جایی که هم پیش ناروتو هست هم تو جلسه داره با رئیس گروه های دیگر بود)
یا باید یکیشون کلون باشه یا یک قدرت دیگر از شارینگان باید باشه...............
در مورد کنترل کیوبی ....خوب در اینده به چه دردش می خوره کنترل کیوبی در حالی که اگر هم مادورا باشه چاکرای کیوبی رو برای کارش تو گروه اکاتسکی هم می خواد و باید کیوبی رو از بین ببره که.........
یک تیکه از پازل کمه .....یا باید از رو عمد کیوبی های دیگر رو از بین می بره که فقط کیوبی 9 دم رو نگه داره تا در این صورت بالاخره یکی مثل هوکاگه اول پیدا میشه شکستش بده یا دونبال یک چیز دیگر باشه که اکاتسکی با جمع کردن چاکرای کیوبی ها دونبالشن حالا چی می خواد باشه معلوم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)