شما هم بین چی و چی دودلی ها...
هرچند که مشخصه اما من فرقاشون رو می گم...هم به نفع و هم به ضرر هر دوشون!
5700:
115 گرم وزن.
8GB:
128 گرم وزن.
5700 بهتره.
صفحه نمایش هر 2 که 16 میلیون رنگه و فرقی ندارن اما...2/2 اینچ 5700 کجا و 2/8 اینچ 8گیگ کجا!!!پس 100% کیفیت ال سی دی 8گیگ به خاطر اندازش یه چیزدیگه س!
قابلیت پخش آهنگ در 5700:
پلی فونیک 64 کاناله ، mp3 و acc.
حالا 8گیگ:
پلی فونیک 64 کاناله و مونوفونیک ، True Tones و mp3 و یه سری فرمت های جانبی دیگه که نمی دونم...
حافظشون(گفتی نگیم ولی می گم تا سایر دوستان هم بهتر بدونن):
5700:
35مگ حافظه ی داخلی به اضافه ی درگاه رم برای اضافه کردن رم که فک کنم تا 2گیگو خوب بکشه...
8گیگو که ولش ؛ معلومه!
دوربین رو هم گفتی نگیم ولی می گم:
5700:
2مگا پیکسل که فک کنم فوکوس هم نداشته باشه با سایز 1200*1600.
8گیگ:
5مگا پیکسل با فوکوس خودکار و ماکرو و... - سایز عکس:.2592*1944به همراه لنز کارل زایس و دوربین دوم برای مکالمه ی تصویری!همینطور 30فریم در ثانیه برای فیلم برداری...دیگه از دوربین چیزی مونده که نگفته باشم؟!
البته با 5700 هم فک کنم بشه مکالمه ی تصویری کرد(حالا خیلی هم مهم نیست ، توو ایران که کار نمی کنه).
این یه قسمت کلا از جی اس ام آریا کپی کردم:
5700:
جاوا MIDP 2.0
Push to Talk
راديو FM استريو
پخش MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA
ضبط خبرنگاری
فرماندهی صوتی
T9
تقويم
ماشين حساب
هندس فری داخلی.
ان 85 8گیگ:
مکان يابی جغرافيايی
نرم افزار از پيش نصب شده Maps با پوشش بيش از ۱۰۰ کشور
طراحی کشويی دو طرفه
جاوا MIDP 2.0
پخش MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA
سوکت صوتی ۳.۵ میلیمتری
خروجی تلويزيون
راديو FM استريو
سازمان دهنده
Office مرورگر متنی
T9
Push to talk
ضبط خبرنگاری/ فرماندهی صوتی
هندس فری داخلی.
خب...حالا جی پی اس داخلی و سوکت 3و5 میلی متری برای هدفون و خروجی تلویزیون و مرور گر داخلی آفیس رو می خوای با کجای 5700 مقایسه کنی؟؟؟
ضمن اینکه 8گیگ وایرلس داره و 5700 نداره...
از همه مهم تر:
باتری 5700 = Standard battery, Li-Ion 900 mAh
باتری 8گیگ = Standard battery, Li-Ion 1200mAH - BL-6F
زمان مکالمه ی مداوم با 5700 : حداکثر ۳ ساعت و ۳۰ دقيقه.
زمان مکالمه ی مداوم با 8گیگ : حداکثر ۶ ساعت.
اصلا طراحی هاشون با هم زمین تا آسمون فرق دارن...نمی گم کدوم بهتره چون طراحی گوشی برای انتخاب توسط مشتری یه چیز کاملا سلیقه ای ولی من طراحی 8گیگو بیشتر دوست دارم چون جم و جور تره!
----------------------------------------------------------------------
دیگه از این واضح تر می خوای؟؟؟فک کنم بازم خیلی چیزا مونده که نگفتم ولی همینا اصل کارین(تا اونجا که من می دونم).
اصلا این دوتا گوشی توو کلاس هم نیستن که بخوایم مقایسه شون کنیم ، به قول احسان جان : مثل مقایسه ی پراید با زانتیا و بالاتر از اون...
امیدوارم بدرد خورده باشه حرفام و نشون داده باشه که 8گیگ واقعا ارزش قیمتش رو داره(هرچند که باز هم یه خورده قیمتش به صورت کاذب بالاست البته اونم بی شک میاد پایین تر)!
تمام!