برای منم گاهی اینطور میشده!
یعنی شما میخواستی تبلیغ کنی که ممنوع است!فکر کنم نباید لینک فعال بذاری حالا اگه کسی چیزی میدونه بگه؟
برای منم گاهی اینطور میشده!
یعنی شما میخواستی تبلیغ کنی که ممنوع است!فکر کنم نباید لینک فعال بذاری حالا اگه کسی چیزی میدونه بگه؟
حالا کي خواست تبليغ کنه. يه سري اخبار در بعضي تاپيک ها دوستان از سايت ما گذاشته بودند و در قسمتي که مربوط به منبع خبر بود اسم سايت رو نوشته بودند ولي بصورت **** اومده بود.
همونطور که گفتم تبليغ سايتي در کار نبوده.
سلام
من توی این قسمت یعنی زیر انجمن پیشنهادات و انتقادات، یا تاپیک درباره بحث در مورد دکمه تشکر زدم. ولی توی این قسمت اصلاً ظاهر نشد.
البته اون وقت که این تاپیک رو زدم یه پیغام بهم به انگلیسی داد که چون سریع رد شد، نتونستم درست بخونم. ولی انگار میگفت که باید به تایید مدیر برسه!!!!
حالا اگه این جوریه، باید کی تایید کنه؟ اگه هم اینجور نیست، بگید که بر سر تاپیک من چی اومده؟![]()
هيچ بلايي به سر تاپيكتون نيومده
ايشالا تاپيكتون به تاييد مدير اين بخش ميرسه و مرئي ميشه
تا مرئي شدن تاپيك ايجادشدتون
صبر بايد نمود
این بخش که تا الان که من دارم پست میدم، مدیر نداره.
در ضمن چند روزی هست که من این تاپیک رو ایجاد کردم. و تاپیک تقریباً فوری هست. نمیشه که تا ابد صبر کرد!!!!
تايپيك شما مجوز انتشار نگرفته است.در مورد دكمه تشكر همه چيز به اتمام رسيده
بابا بحث در مورد دکمه تشکر مگه با کدوم قانون مخالفه که مجوز انتشار نگرفته؟
در ضمن در مورد دکمه تشکر کجا بحث اساسی صورت گرفته؟ اگه میشه آدرس اون تاپیک رو اینجا بزارید.
كلا مديران تصميم گرفتند در اين مورد صحبت نشه.پس پافشاري بي فايده است.صلاح مملكت خويش،خسروان دانند
مدیران تصمیم گرفتند که دیگه در این مورد صحبت نشه چون معلوم میشود که ادعای اونها مبنی بر اینکه دکمه تشکر سرعت سایت رو پایین میاره، بیپایه و اساس هست! و اون وقت ....![]()
Last edited by SuB; 10-08-2007 at 08:41.
سلام
تاپیک های زیادی هست کلا که هی مدیران جواب می دن باز یکی دیگه یه تاپیک دیگه رو راه می ندازه که مدیران مجبور به قفل کردنشون می شن :
مثل این :
ضمنا اینها چیزایی هست که من تونستم با سیستم پیشرفته ی جستجوی سایت (کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) پیدا کنم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو جواب قاطع مدیریت سایت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته شده توسط Meisam
Last edited by chovalier; 10-08-2007 at 11:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)