تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 183 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه bache pooldar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

سلام به بروبچ... حال شما چطوره؟ منم نسخه 360 رو خريدم ؛ نظر شخصيمه اما بازي از نظر گيم پلي و گرافيك چيزي كم نداره و فوق العاده ست . داستان بازي رو لو نمي دم ( هر چند كه تا حالا لو رفته ) اما چاپتر 1 منو ياد brother in arms ميندازه اما از ديد سوم شخص . توصيه مي كنم دوستان بازي رو بخرند تا ما هم مشكلاتي كه تو مراحل داريم رو مطرح كنيم تا به لو دادن مراحل متهم نشيم!ممنون از همه موفق باشيد.

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان،اگه این بازی فقط 14 chapter هست،و این قدر زودمثلا به chapter 5 یا 8 میرسیم،یکمی زود تموم نمیشه؟!

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من به امتياز ها توجهي نميكنم...امروز خريدم و نظر من در مورد بازي :

1- گرافيك فوق العاده (ار gta كلي بهتره)
    2- زمستونش خسته كننده هست (دلگيره)
    3- تعداد راديو هاش فقط 3 تاس (كمه)
    4 داستانش عاليه
    5-رانندگيش هم طبيعي تره نسبت به gta (استارت زدن دست خوده ادم نيست... چون يكي در چند پست قبل نوشته بود بايد خودت ماشين رو روشن كني)
    6- دزديدن ماشين هم دقيقا مثل gta‌ هست (شيشه رو ميشكنه)
    7- پليسش سريع تر از Gta بيخيالت ميشه

ولي تا حالا تو هيچ بازي مثل gta و... نديدم بچه تو بازي بزارن !!! بلاخره تو شهر بايد يه بچه باشه ديگه ! ( ' _ ' )

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

دوستان،اگه این بازی فقط 14 chapter هست،و این قدر زودمثلا به chapter 5 یا 8 میرسیم،یکمی زود تموم نمیشه؟!
    قبول دارم خيلي سريع دارم به اخرش ميرسم (اگه 14 تا باشه )

4. این کاربر از Jeff hardy M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه P_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

بلاخره این بازی گیرم اوردم و دارم تازه سی دی رو وارد دستگاه میکنم که بازی کنم

دوستانی هنوز بازی رو برای xbox گیر نیوردن پیشنهاد میکنم برن از نکسجن تهیه کنن که تازه امروز آورده

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقا میگم این بازی کانلا حال هوای GTA داره ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان یعنی بازی از شمار یکش کمتره؟
    چقدر؟
    خیلی کوتاهه؟
    مثل پرینس اف پرشیا؟

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام به دوستان
    از مدتها پیش منتظر این روز بودم...24 August یا همون 2 شهریور
    تا دیروز بخاطر اینکه اکثر سایتها امتیازات جالبی به این بازی نداده بودن کمی نا امید شدم اما چیزی که برام خیلی جالب بود امتیازی بود که سایت معروف گیم اسپات که همه به عنوان سختگیر ترین سایت میشناسند و همیشه کمترین امتیازات رو نسبت به سایتهای دیگه به بازیها میده, ایندفعه خلاف همیشه عمل کرده و نسبت به همه سایتهای دیگه امتیازی در حد عالی یعنی 8.5 داده
    **
    بلاخره امروز رفتم و بازی رو گرفتم...الان هم یک ساعتی بیشتر نیست که بازیش کردم
    باید بگم بازی هم خوبیهایی داره و هم بدیهایی....خوب به نظر شما اول کدوم یکی رو بگم؟!
    راستش اولین چیزی که آدم توی بازی میبینه و سریع میتونه راجع بهش قضاوت کنه گرافیک بازیه
    چیزی که دیدم کمی باعث نا امیدیم شد....گرافیک بازی (البته راجع به نسخه 360 میگم و از ps3 یا PC خبری ندارم) اصلا چیزی نبود که انتظارشو میکشیدم
    چهره ی آدمهای داخل بازی تغییر زیادی نسبت به بازی 8 سال پیش نکرده
    سایه های داخل بازی بسیار بد,شطرنجی, کمرنگ و از هم گسسته هستند...تقریبا چیزی توی مایه های GTA
    کلا تصویر کمی نقطه نقطه ای هست و با اینکه تنظیمات کنسول رو روی حداکثر رزولوشن گذاشتم ولی به نظر میرسه رزولوشن داخل بازی مقدار بسیار پایینی در حد 1024*768 یا توی این حدودا هست (برعکس بازیهای دیگه)
    برای اولین بار توی این بازی متوجه شدم که بسیاری از اوقات هنگام نمایش دموی بازی, تصویر دچار افت فریم میشه
    حتی زمانی که وارد بازی شدم متوجه خطهای افقی شدم که با حرکت دوربین تصویر رو میلرزونن و کمی تصویر بالا و پایین میره
    یکی دیگه از چیزهایی که چشمم رو خیلی آزار میداد عدم وجود Anti-aliasing filtering توی بازی بود به طوری که خطهای داخل بازی به صورت دنده دنده ای و غیر صاف به طور واضح دیده میشد
    (ممکنه بسیاری از دوستان بگن که اینها فقط به خاطر نداشتن کیفیت تلویزیون یا اشکال مانیتور خودمه...اما لازمه که بگم این تنها بازی هست که به این شکل دیدم)
    حالا متوجه میشم که چرا اکثر سایتها به نسخه کامپیوتری امتیاز بیشتری دادن چون بسیاری از مولفه های گرافیکی توی نسخه کنسولیش (حداقل 360اش) فاکتور گرفته شده
    و اینکه سایت سختگیری مثل گیم اسپات امتیاز بالایی به این بازی داده اونهم به صورت ناشیانه ای به هر سه نسخه دقیقا یک امتیاز رو داده, دلیلش این باشه که یا اصلا مولفه مهم گرافیک رو در نظر نگرفتن یا این وسط شرکت سازنده بازی به خاطر اینکه زیادی آبروش نره یه پولی چیزی به این سایت که خیلیا روش حساب میکنن داده و گیم اسپات هم اینچنین ناشیانه امتیاز بندی کرده و چشم بسته امتیاز داده
    **
    البته در کل بازی خوبی هست, یکمی هم از خوبیهاش بگیم!
    شک نکنید این بازی دارای یک خط داستانی خوب و قوی هست...به جرئت میتونم بگم که داستان خوبی داره و از این نظر از رقبای خودش مثل GTA بهتر هست
    دیگه کنترل ماشین هاش مثل قبلیش عذاب آور و سخت نیست...هرچی باشه از اونموقع 8 سال میگذره!
    یکی از چیزهای خوب دیگه ای که توی این بازی دیده بودم و الان هم بعد از 8 سال میبینم وجود عقربه های کیلومتر شمار و دور موتور هنگام سوار شدن بر اتوموبیل هست...چیزی که توی هیچ بازی سبک Open World دیگه ای که زیاد سوار ماشین و اینچیزها میشین ندیده بودم و واقعا لازمه که بقیه بازیها هم یاد بگیرن
    وقتی میخواین یک ماشین رو از سر خیابون بدزدین 2تا انتخاب دارین...1- شیشه اتوموبیل رو بشکنین 2- با دسته کلیدی که همراهتونه سعی کنین در رو باز کنین....در این حالت نحوه بازکردن قفلها مثل بازی اسپلینترسل هست و شما باید یکی یکی شیار های قفل و خارهاشو حرکت بدین تا سر انجام قفل باز شه
    نکته جالب دیگه ای که متوجهش شدم اینه که وقتی ماشین پلیس در حالی که داخل ماشین نشسته این دنبالتون میکنه و شما به اصطلاح Wanted قرار میگیرین, بعد از اینکه از دستش فرار میکنین اگه دوباره ماشین شما رو ببینه به سراغتون میاد چون ماشین و پلاک ماشین رو دیگه میشناسه و مثل GTA نیست که فرار کنین برین توی یه کوچه و دوباره جلوی همون ماشین پلیس سبز شین و اون هم یابو آب بده انگار نه انگار همین 10 ثانیه پیش دنبالتون بوده
    برای اینکه از شر پلیسها خلاص شین باید یه سر برین گاراژ و یا پلاک ماشین رو عوض کنین یا رنگش کنین
    در ضمن میتونین چرخهای ماشین هم عوض کنین
    وقتی توی دنیای مافیا 2 هستین دقت کردن به جزئیات و حرکات مردم داخل بازی براتون لذت بخش خواهد بود
    آدمها هرکدوم کار خاصی انجام میدن و از طرز راه رفتنشون میشه احساس کرد هرکدوم شخصیت متفاوتی دارند
    یه بار داشتم توی خیابون رد میشدم دیدم یه خانوم کنار یه ماشین و یه مرد ایستاده که کاپوت ماشین رو بالازده بود ظاهرا میخواست ماشین رو تعمیر کنه اما زنه مدام داشت بهش غر میزد...من ایستادم و تماشاشون کردم بعد از حدود 1 دقیقه مکالمه بینشون زنه گفت اگه شوهرم اینجا بود تاحالا صد دفعه تعمیرش کرده بود, مرده هم عصبانی شد و گفت "پس به شوهرت بگو بیاد برات تعمیرش کنه" ...واقعا جالب بود بعد رفتم جلوتر نزدیک ماشین دیدم یه علامت اومد که دکمه A رو بزنم تا ماشین رو تعمیر کنه
    بعد از اینکه یکم با ماشین ور رفتم و مثلا تعمیرش کردم!....کلی خانومه تحویلم گرفت و رفت سوار ماشین شد و استارت زد و رفت
    درصورتی که ممکن بود من اصلا توجهی نکنم و از کنارشون رد بشم چون اصلا علامتی هم توی نقشه نیومده بود
    وقتی سوار ماشین میشین چندتا ایستگاه رادیویی مثل GTA وجود داره که براتون یه سری آهنگهای معروف مال اون دهه رو بخش میکنه
    ولی یه چیزی که بعد از بازی کردن GTA IV و شاهکار Red dead Redemption بهش عادت کرده بودم و توی این بازی ندیدم این بود که توی دموهای بازی وقتی شخصیتها باهم صحبت میکنن برعکس دو بازی که ذکر شد اصلا صحبتهایی که انجام میشه با حرکات دهان تطابق نداره و الکی دهنشونو فقط بازو بسته میکنن
    ضمنا صدا گذاری بازی اصلا خوب نیست...فرقی نمیکنه توی چه محیطی دارین صحبت میکنین و یا فاصلتون از طرف چه اندازست...صدایی که میشنوین به صورت یکنواخت و از فاصله نزدیکه...درست انگار دو نفر آدم نشستن توی اتاق و دارن با خیال راحت صحبت میکنن و مثل فیلم دوبله شده میمونه (نمیدونم آیا متوجه منظورم شدین)
    در ضمن از ساعت خبری نیست! شب و روز گردش ندارن و همه چیز بستگی به ماموریتی داره که دارین انجامش میدین
    البته من همونطور که گفتم 1ساعتی بیشتر پاش ننشستم و حتما بیشتر از اینها خوبیها و اشکالاتی داره که من بهش اشاره نکردم
    در کل نمیشه گفت بعد از 8 سال انتظار ها رو اونطور که باید برآورده کرده
    موفق باشید
    Last edited by underworld; 24-08-2010 at 23:36.

9. 8 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

دوستان یعنی بازی از شمار یکش کمتره؟
    چقدر؟
    خیلی کوتاهه؟
    مثل پرینس اف پرشیا؟
    محمد جان من يك ساعت و نيم بازي كردم و تا Chapter 4 رفتم و ديدم 14 درصد بازي رفته .. 

رياضيت كه خوبه :دي خودت حساب كن كل بازي چقدر ميشه ... 
    البته فك نكنم بيش از 60 - 70 درصد قسمت داستاني بازي بيشتر باشه ... 

11. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

درجه بندي بنياد ملي بازيهاي رايانه اي در مورد محتواي بازي : مناسب براي تمامي افراد بالاي 12 سال .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از محمد ه ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

آهنگ های این بازی هم مثل نسخه ی اولش قشنگ هست؟؟

15. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •