دوست عزیز این برندها فرق چندانی در خروجی عکسشان وجود ندارد غیر از قابلیت های جانبی که بسته به علایقتون هر کدومو انتخاب کنی ,انتخاب درستی انجام دادی.
دوست عزیز این برندها فرق چندانی در خروجی عکسشان وجود ندارد غیر از قابلیت های جانبی که بسته به علایقتون هر کدومو انتخاب کنی ,انتخاب درستی انجام دادی.
ای خدا من فردا میخوام برم دوربین بگیرم هنوز نتونستم از بین سونی اچ 50 و كانن پاورشات اس ايکس 10 آي اس یکیو انتخاب کنم![]()
من هم بین اینها و canon g9 مانده ام که در گروه حرفه ای تر قرار می گیرد ولی به خاطر مدل g10 افت قیمت داشته و هم قیمت بقیه است و درست است superzoom نیست . من علاقمند به هنر عکاسی هستم وگرنه الان سه سالی است که یک sony s60 دارم و حدود 10000 عکس دارم ولی می خواهم عوضش کنم
به این مقایسه بین این چهار دوربین توجه کنید و منتظر نظراتتان هستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مطلب زیاد بحث شده و به نظر من sx10 بهتر است ولی متاسفانه به علت استقبال زیاد از این محصول با اینکه هردو هم قیمت بودند ولی این مدل 70 تومان افزایش قیمت داشته و کمیاب شده
دو لینک زیر نیز مطالعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگر به عکاسی علاقمند هستید و دوست دارید یکم حرفه ای تر آنرا دنبال کنید پس بهتر است مدلهای دیگه ای رو مثل فوجی s100fs مد نظر قرار ئهید یکم در باره اش تحقیق کنید تا با این اعجوبه هنر عکاسی هم بیشتر آشنا شید
باور کنید بغیر از کانن سونی و پانا سونیک برندهای دیگه ای هم هستند که دوربینهای عالی می سازند
با سپاس
دوست عزیز من یه سونی h5 دارم خیلی وقته دارم استفاده میکنم کیفیت عکس هاش خیلی عالیه. ولی بعد از h5 سونی نتونست یه دوربین درست و حسابی بزنه و همه ی دوربینای سری h یه جاشون می لنگه. من جای تو بودم sx10 می گرفتم. البته نمی دونم sx1 قیمتش چنده ولی اگه اونو بگیری خیلی بهتره.
خیلی ممنون از نظر لطفتون.حق با شماست من هیچی نمیدونم
بنده منظورم حذف توسط preflash نبود بلکه حذف نرم افزاری و اصلاح سرخود نرم افزاری اون بودش.
از لحن تندتون خوشم نیومد.من هیچوقت از خودم حرفی نمی زنم.با هیچ شرکتی یا شخصی چه حقیقی چه حقوقی مشکلی ندارم که بخوام دوربین خاصی رو خرابش کنم.
ولی همونطور که گفتم،مود اتوماتیک حداقل در دوربینی در حد و اندازه این دوربین ها کاربرد نداره.و فقط و فقط به درد کسی میخوره که حوصله عکاسی حرفه ای نداره و از دوربینی به این قدرت فقط استفاده ای در حد یک دوربین کمپکت 150 تومنی می کنه.فقط نشانه گیری و فشردن دگمه شاتر و بعد چاپ عکس.
منبع موثق تر از این هم بخواین در خدمت هستم.
فکر کنم یه مود در دوربینهای پانا سونیک که شش کار ذیل رو انجام می ده مطالب به نقل از سایت پانا سونیک
كافيست به سادگيرا انتخاب نموده و بدين وسيله لوميكس شش عملكرد تشيخص واصلاح را فعال كرده و عكسهايي زيبا را در جا و هر زمان به شما ارائه خواهد نمود.
]
تشخيص لرزش
MEGA O.I.S. - بدون لرزش دست!
حسگر هاي ژيرو لرزش دست را تشخيص داده و يك لنز O.I.S. جهت جبران لرزش و جلوگيري از تاري ناشي از لرزش دست جابجا مي شود. اين سيم كاملاً نوري بوده و بر روي CCD يا پردازش تصويري تأثيري نمي گذارد و بدين ترتيب شما خواهيد توانست تصاوير واضح و دقيق و بدون افت كيفيت برداريد . از بين دو حالت انتخاب نماييد . حالت 1 در تمامي زمانها جهت جبران پيوسته روشن مي ماند.حالت 2 به محض رها كردن شاتر و جهت به دست آوردن كيفيتي برتر شروع به كار مي كند .مدلهاي جديد لوميكس همچنين داراي تعيين موقعيت خودكار مي باشند كه بسته به سطح زوم حالتها را تغيير مي دهند
تشخيص حركت
كنترل هوشمندISO - بدون تاري ناشي از حركت !
به كمك كنترل ISO هوشمند، دوربين مي تواند تشخيص دهد كه آيا سوژه در حال حركت مي باشد يا خيز اگر سوژه در حال حركت باشد كنترل ISO هوشمند، ميزان حساسيت ISO و سرعت شاتر را متناسب با آن تغيير خواهد داد.بدين وسيله شما مي توانيد عكسهايي زيبا و واضح برداريد ،حتي زمانيكه از كودكان كه ثابت نمي ايستند ،عكس بر مي داريد.
تشخيص چهره
تشخيص چهره AF/AE* - بدون پرتره هاي خارج از تنظيم فاصله كانوني صحيح!
عملكرد تشخيص چهره ، چهره ها را در هر جا ي فريم كه قرار داشته باشند شناسايي نموده و بهترين تنظيم فاصله كانوني و ميزان نور دهي را انجام خواهد داد. بدين وسيله خواهيد توانست عكسهاي پرتره زيبا و واضحي را به آساني برداريد .اين عملكرد تا 15 چهره را در يك فريم شناسايي مي نمايد وبه طور خودكار با تغيير موقعيت آنها تنظيمات را تغيير مي دهد. در مدل هاي جديد ، تشخيص چهره حتي در صورتي كه چهره در حالت نيمرخ قرار گيرد نيز فعال مي ماند و به شما اجازه برداشتن پرتره هايي زيبا از نيمرخ را نيز مي دهد.
*Not offered on all models
تشخيص صحنه
انتخاب كنده صحنه هوشمند* - بدون تنظيمات پيچيده !
هنگامي كه دوربين در حالتهر بار كه عكس بر مي داريد اطمينان خواهيد يافت فرقي نمي كند كه صحنه چيست يا سوژه كدام است.به كمك انتخاب كننده صحنه هوشمند ، كه تمامي كارهاي پيچيده را براي شما انجام خواهد داد ، شما از عكاسي به آساني بيشتر از هر زمان ديگري لذت خواهيد برد.
* در حالت iA هنگامي كه فلاش خاموش است حالت پرتره در شب تشخيص داده نخواهد شد ، در حالت منظره شبانه نيز ، در صورتي كه فلاش در حالت خودكار قرار داشته باشد ، تشخيص داده نخواهد شد.
تشخيص نور
نور دهي هوشمند - بدون ميزان نور دهي بیش از حد يا كمتر از حد لازم!
دوربين به سرعت تصوير درون فريم را تحليل نموده و ميزان روشنايي را در نواحي اي كه به دليل نور كم، نور پس زمينه يا استفاده از فلاش بسيار تاريك هستند ، تنظيم مي نمايد. با تنظيم ميزان روشنايي در نواحي تاريك، اين عملكرد تصاويري طبيعي ارائه خواهد داد تصاويري كه بسيار نزديك آن چيزي هستند كه چشم انسان به طور طبيعي مشاهده مي كند. برخي مدلهاي جديد به شما اجازه تنظيم اين جلوه در حالت پايين استاندارد و يا بالا را مي دهند.
Adjusting the brightness of dark areas this function produces natural images that are close to the way they actually look to the human eye.تشخيص سوژه
AF ردياب* - بدون فرصتهاي عكاسي از دست داده شده !
به محض اينكه بر روي سوژه خود فاصله كانوني را تنظيم نماييد ، AF ردياب به صورت خودكار تا زماني كه دكمه شاتر را فشار دهيد آن را دنبال مي نمايد . هنگامي كه شما درحال گرفتن عكس از يك سوژه فعال باشيد مانند كودكان و حيوانات خانگي، اين عملكرد شما را از نيمه فشار دادن دكمه شاتر به صورت
پي در پي جهت تنظيم دوباره فاصله كانوني بي نياز مي گرداند.
قابليت AF ردياب به شما اطمينان مي دهد كه آن فرصتهاي عكاسي كه يك بار در زندگي اتفاق مي افتند را از دست ندهيد
.
* جهت استفاده در حالت iA ، AF ردياب را مي بايست از پيش در منوي تنظيم انتخاب نمود.
اصلاح قرمزي چشم ديجيتال
حالت iA همچنين به شما كمك مي كند كه مشكل قرمزي چشم را زمان استفاده ار فلاش در عكسهاي نداشته باشيد
كاهش قرمزي چشم براي فلاش داخلي بدين ترتيب عمل مي كند كه پيش از فلاش اصلي يك فلاش كوچك اوليه ساطع مي نمايد.علاوه بر اين به كمك قابليت اصلاح قرمزي چشم، مشكل قرمزي چشم به صورت خودكارتشخيص داده شده و به صورت ديجيتال اصلاح مي شود.
Last edited by Senator_F; 17-02-2009 at 00:45.
یک نکته ای که در این مقایسه واقعا جلب نظر می کرد باتری قلمی sx10 بود که فکر می کنم یک ضعف خیلی بزرگه چون باتری شارژی نداره ولی هر 3 مدل دیگر باتری شارژی دارند
نکته دوم هم وزن بالای sx10 هست که تازه بدون باتری حساب شده ولی از این 2 مورد که بگذریم فکر می کنم sx10 از اون دو تا بهتره نمی دونم شاید چون من یه جورایی ته دلم کنون رو در تولید دوربین بالاتر از پاناسونیک می دونم واقعا خوشحال می شم اگر کسی بتونه دلیلی برام بیاره و بهم ثابت کنه که پاناسونیک این مدلش از کنون بهتره و آیا وجود باتری قلمی خیلی ضعفه ؟؟؟؟؟
دوست عزیز باید قیمت و پاره ای موارد دیگر از جمله وزن انرا در نظر گرفت 150 گرانتر و 3 برابر سنگینتر
مقایسه :از دوستان کسی هست که g9 داشته باشد و اطلاعات بیشتر بدهد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از هر چیز خدمت آریان عزیز باید بگم که sx10 باتری های NiMH میخوره که قابلیت شارژ شدن رو داره.
من به چند دلیل fz28 رو ترجیح میدم:
1. سرعت 2.5 عکس در ثانیه
2. فیلمبرداری HD
3. فرمت RAW
4. وزن کمتر
5. کیفیت بهتر عکس در حساسیت بالا
6. حداقل سرعت شاتر
البته در مقابل sx10 هم این ویژگی ها رو داره:
1. زوم بیشتر
2. حداکثر سرعت شاتر
3. امکان نصب فلاش
4. سنسور چرخش
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)