آره یه سر به این سایت بزن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره یه سر به این سایت بزن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز
سوكت 3.5 چيزي نيست كه بشه به گوشي اضافه كرد
بايد سوكت مادگي در گوشي باشه
اگه نباشه هيچ كاري نميشه كرد
مگر اينكه با يك تبديل اينكارو كرد
مشكلي هم نداره فقط راحتيش كمتره و همه جا هم شايد سراغ نباشه
پس مهم نيست كه خود هندز فري داشته باشه يا نه
در اكثر گوشيهاي جديد كابل اصلي هندزفري سوكت 3.5 هم داره
حتي xperia x1 هم داره (منظورم همون تبديل ميشه كه نيازي به تهيه نيست در اين گوشيها)
جناب گل محمدي منظور ايشون همون تبديل هست
ولي من منظورم تبديل نبود.بلكه يه هندزفري بود مثل هندزفري هاي سوني كه دو تكه هستند و تكه دوم(هدفون) با يه سوكت 3.5 ميليمتري استاندارد به تيكه اول وصل ميشه و ظاهرا نيست.يعني هم بايد يه تبديل خريد و هم يه هندزفري كه فيش 3.5 داشته باشه.يعني حدود 40 تومن هزينه اضافي
اگه نباشه که بد میشه
x1 خودش داشت
سلام
دوستان من حدود حداکثر 450 تومن بودجه دارم .لطفن به من کمک کنید که با این بودجه و انتظاراتم از گوشی کلن پاکت پی سی به کارم میاد یا نه.
مهم ترین چیزی که لازم دارم برنامه های دیکشنریه. فارسی به انگلیسی و بر عکس و از اون مهم تر انگلیسی به انگلیسی. گوشی قبلیم که ان81 بود (دزدیدن) یه دیکشنریه فارسی * انگلیسی داشت که تو کامپوترم چیز به اون خوبی نداشتم.( unidic)
Cambridge adv learners و Webster unabridged هم تو انگیلیسی به انگلیسی ها خیلی به کارم میومدند.
بلندیه صدا(فکر کنم این یک رو بیشتر پاکت پی سی ها ندارن ولی مهمه واسم).نرم افزار و بازی زیاد. دوربین نسبتا به درد بخور. کی بورد. زیبایی ظاهری. آنتن دهی و خوب بودن واسه اس ام اس هم انتظارات بعدیم از گوشی ایه که میخوام داشته باشم.
حالا میشه بگید کلن با این پول میتونم پاکت پی سی ای پیدا کنم که همه ی این مشخصه ها رو داشته باشه؟ یا دوباره برم سراغ همون سیمبین؟
با توجه به اینکه کیبرد براتون اهمیت داره بهترین گزینه اکسپریا هست برای شما!سلام
دوستان من حدود حداکثر 450 تومن بودجه دارم .لطفن به من کمک کنید که با این بودجه و انتظاراتم از گوشی کلن پاکت پی سی به کارم میاد یا نه.
مهم ترین چیزی که لازم دارم برنامه های دیکشنریه. فارسی به انگلیسی و بر عکس و از اون مهم تر انگلیسی به انگلیسی. گوشی قبلیم که ان81 بود (دزدیدن) یه دیکشنریه فارسی * انگلیسی داشت که تو کامپوترم چیز به اون خوبی نداشتم.( unidic)
Cambridge adv learners و Webster unabridged هم تو انگیلیسی به انگلیسی ها خیلی به کارم میومدند.
بلندیه صدا(فکر کنم این یک رو بیشتر پاکت پی سی ها ندارن ولی مهمه واسم).نرم افزار و بازی زیاد. دوربین نسبتا به درد بخور. کی بورد. زیبایی ظاهری. آنتن دهی و خوب بودن واسه اس ام اس هم انتظارات بعدیم از گوشی ایه که میخوام داشته باشم.
حالا میشه بگید کلن با این پول میتونم پاکت پی سی ای پیدا کنم که همه ی این مشخصه ها رو داشته باشه؟ یا دوباره برم سراغ همون سیمبین؟
اگه سوالی داشتی در خدمتم.
اگه کیبورد سخت افزاری می خوای برو سراغ XPERIA X1 با این بودجه (البته صدای بلندی نداره ولی با کیفیته)+دوربین 3.2
اگرم با کیبورد لمسی میسازی برو سراغ hTC Touch Diamond2 +دوربین 5
اینم کیبورد مجازی که دکمه هاش خیلی هم از کیبورد فیزیکی کوچیکتر نیستند:
اگه هم یه مقایسه کامل و جامع میخوای بین اینا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dc_error691; 11-11-2009 at 21:47.
فقط بحث اندازه نیست، بحث راحتی و سرعت هم هست!اینم کیبورد مجازی که دکمه هاش خیلی هم از کیبورد فیزیکی کوچیکتر نیستند:
سلام.
در مورد سرعت که در 90% مواقع کیبرد مجازی سرعت عمل بیشتری به آدم میده.مثلا" رانندگی, راه رفتن و....(زمانی که نمیتونی با 2 دست با کیبرد کار کنید.)
با کیبورد لمسی این تجربه رو داشتم که دست آدم اشتباهی زیاد رو حرفهای دیگه میره و خیلی باید دقت کنی تا درست بتونی بنویسی.(البته شاید بعد یه مدت عادت کتی )
حالا از کیبورد مهم تر دیکشنری بود که من دیروز با سرچی که تو قسمت نرم افزارا کردم فهمیدم که اونجوریا هم که فکر میکردم دیکشنریا ی پاکت پی سی سر تر از دیکشنری های سیمبین نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)