تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 356 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

به به سلام به همه بروبچه های باحال

در مورد مصاحبه امروز بازم زنگ زد گفتم یه کم از این مصاحبه رو روی سایت باید بذاره بعد اگکر چاپ شد چون به همه

بروبچه های اینجا تعلق داره باید برامون تبلیغ کنه یه شام خفنم به هممون بده اینا عوض پولش خوبه؟

در مورد 4شنبه سوری من از خدامه پیش همه باشم ولی جایی که گیر میر ندن حالا اگه میخوایم بلرزونیم بچرخونیم

چطوره هر کسی نظری داره حتمآ بگه خلاصه اینکه بهمون خوش بگذره دیگه

در ضمن تریپ ما زنزلیلیه دیگه چی کار کنم تا چشممون رو باز کردیم زنمون دادن نفهمیدیم عشق یعنی چی !!!!

خلاصه اینکه برنامه بچینیم حال کنیم

در مورد جواز اگر اینور درست نشد با سهیل جور بشه قول میدم همینجا همتون رو سوار فراری و لامبو بکنم

همینجا به همه بچه های این تاپیک باحال قول میدم.
    موفق باشید
    چه تاپیک ردیفی شده ایول

یا علی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

جمشید جان من اینور حتمآ یه قرار باید بزارم که ببینمتون راستی یه ماجرایی پیش اومد ما رو سرویس کرد

دفترمون رو که از ... اجاره کردیم ... اومد گرفت حالا نمیدونم چه غلطی بکنم

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مدل آرمانی پژو 207 استیشن

همزمان با عرضه و معرفی مدل دودر پژو 207 سی سی، مدل آرمانی استیشن این مدل، اعلام شد. مدل استیشن در حال حاضر با نام Outdoor SW شناخته می شود. این مدل آرمانی، آمیزه ای از طرح های نوین در طراحی این نوع اتومبیل ها است. با نوع طراحی که در این مدل بکار گرفته شده است، از حالت یک مدل استیشن خشک بیرون آمده است و تبدیل به یک اتومبیلی با ویژگی های فراتر از یک مدل استیشن،درآمده است. در این امر، رنگهای روشن نقش مهمی را ایفا کرده اند که این مهم، هم در ظاهر و هم در داخل بکار گرفته شده است. ظاهر داشبورد جلو داخل مانند مدل های 207 است، اما امکانات متنوع باعث شده است که از بقیه متمایز باشد. سقف تمام شیشه این مدل نیز یکی دیگر از ویژگی هایی است که نظر بسیاری از علاقمندان و مشتریان را به خود جلب خواهد کرد.

ليينک تصوير:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اميدوارم درست بشه اگه کاري از دست ما بر مياد بفرما !

من مطمئن هستم با تجربه بالايي که داري ميتوني مشکلو حل کني!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بطور اساسي با برنامه فراري و لامبو که گفتي موافقم ( پايه ام )!!

موفق باشي !

فعلا!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

منم خودم پایم پس حله

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

دوستان الان مدیر برنامه تماس گرفت گفت یه جا تو سه راه آذری پیدا کرده خوبه

من میرم اونجا شب بهتون یر میزنم

یا علی

جمشید جان خبرای خوبی میاریا دمت گرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض اقا پس ما چی ؟؟؟

سلام برو بکس.

حمید من با ایناش کار ندارم . برا 4 شنبه سوری یه جای خفن یه قرار مشتی یه میتینگ خفن و یه زلزله 10 ریشتری میخوایم .

دیگه جاش رو هر جایی که تایید کردی از لحاظ من تاییده .فقط در فکر باش

نگفتی به اون خبر نگار گفتی که عکس منو بندازه رو صفحه اول یا نه ؟!!!!!!!!!! اینجا رو ندیدیا !!!

اقا یه برنامه شمال حتما ردیف کن . جاش با من !

جمشید جون تشکر بابت پست هات

اقایون دیگه بیکار نباشین . یه چیزی بگین حال به اینه که این تاپیک بترکونه ها !!!

در ضمن هر کی میخواد بیاد تایید کنه قرار گذاشتنو .

به امید ان روز

یا علی

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض اطلاعات درمورد تویتا کمری یا هیوندای سوناتا

بچه ها اگه میشه در مورد انواع تویتا کمری و مشخصات کاملشون توضییح بدید . اگه ممکنه تصویر هم بزارید اگه هم تو یه سایت دیگه دیدید لینک بذارید میرم میخونم .هیوندای سوناتا هم همینطور.
    اگه بتونید در مورد همین یه ماشین زیر هم توضییح بدید و معرفی کنید ممنونم وکافیه . دستتون درد نکنه
    Last edited by Farshadd; 27-02-2007 at 16:46.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها اگه میشه در مورد انواع تویتا کمری و مشخصات کاملشون توضییح بدید . اگه ممکنه تصویر هم بزارید اگه هم تو یه سایت دیگه دیدید لینک بذارید میرم میخونم .هیوندای سوناتا هم همینطور.
    دوست عزیز

با رخصت از بچه ها .

من لینک نمیدونم از تویوتا و سوناتا اما میتونم کمکت کنم :

نکته جالب اینجاست که :

ما از سال 95 تا 98 به اتفاق خانواده در چابهار زندگی میکردیم . به دلیل موقعیت شغلی .
    یادمه هم تویوتا کمری داشتیم سال 98 و مدل 98 و هم سال 95 هیوندای سوناتا مدل 94 داشتیم

کلا تویوتا کمری و هیوندا سوناتا در دو مدل کلی 4 و 6 سیلندر ماشین هاشون اپشن بندی شدن .

تا سال 98 موتور های 4 سیلندر هیوندا در حجم 2,0 لیتر تو بازار بود و 16 سوپاپ . و از 98 به بعد با اومدن مدل سوناتا دوژ در همون سال کلا سیستم موتور سوناتا در کلاس 4 سیلندر از 2000 به 2400 تغییر کرد .ضمن اینکه تا سال 2004 موتور های 6 سیلندر هیوندا در حجم 3,0 لیتر بوده که از 2004 به بعد شد 3,3 . که سوناتا های الان که فول اپشنش
    v6,3,0,automatic هست. که به صورت فابریک تیونینگ هیوندا هست . با جفت اگزوز استیل و رینگ و یه سری چیزای دیگه( که خیلی زیاده)

اما تویوتا :
    از همون اول موتور 4 سیلندرش 2,4 بوده .البته از سال 98 که ما داشتیم یادمه ( هرچند مال ما وی سیکس بود ) و مدل های 6 سیاندرش هم در حجم 3,0 طراحی شدن . البته تا سال 2006 . که فول اپشن تویوتا مدل به اصطلاح کمری گراند بوده . ( همون 6 فول)
    اما مدل 2007 تویوتا تا جایی که من میدونم مدل 6 سیلندر نداره و در دو اپشن gl , glx طراحی شده . اینجوری که شنیدم وی سیکسش هم هست و میاد .

تویوتا کمری چند سالی در امریکاو جهان یکی از پرفروش ترین ماشین ها بوده .

ولی در کل بخوام بگم :::::::: هیوندا سوناتا 6 سیلندر خیلی سالار تر از هر اپشن کمری هست .

واقعا کمپانی هیوندا محشره . من عاشق ماشینای هیوندا بودم از بچگی . سال 93 با سوناتا 2.0 رانندگی رو یاد گرفتم و تو مدل های هیوندا ( accent (1500cc,12valve ,
    SONATA 2,0 موتور DOCH داشتیم . البته کمری فوقالعادست از لحاظ تکنولوژی خیلی بالاست . یادمه سال 98 که خریدیم یارو داشت توضیح میداد میگفت : ABS داره . V6 3000 , از این چیزا !!! ما هم که نمیدونستیم وی سیکس چیه و ABS چیه هر کی رو میدیدیم میگفتیم ABS داره !!!!
    البته قیمت الان تویوتا خیلی مناسب تره .سال 98 با ماشین رو 12 میلیون از دبی اوردیم و با پول گمرک . دارایی و حمایت از تولید کنندگان داخلی و راهنمایی و حق رهبر و اصغر و نقی حدود 65 میلون در اومد .

ولی در کل هیوندا خیلی سالار تره ( تو شتاب و قدرت از دید من )

خوب اینا اطلاعات خودم بود . امید وارم فردا بعضی ها نگن مصطفی و ... از این چیزا

امیدوارم کمک کرده باشم.

یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •