ببخشيد جديد ترين NFS: ProStreet تاريخ انتشارش كي بود اگه ممكنه يه سايت براي دانلود بدهيد ممنون
ببخشيد جديد ترين NFS: ProStreet تاريخ انتشارش كي بود اگه ممكنه يه سايت براي دانلود بدهيد ممنون
سلام ما كه ازين need for speed pro زياد سر در نياورديم هر كس درباره چگوني گذراندن مراحل و نحوه
انجام بازي و راهنمايي در مورد منوها چيزي ميدونه مارو مطلع كنه ممنون.
هر جا که برای شما گنگ هست ، بگید تا من در اون مورد توضیح بدم![]()
در بالا توضيح دادم هر راهنمايي اي ميتوني بكن
من این بازی رو بازی کردم گرافیک واقعا بالایی داره ولی اصلا جالب نبود سری های قبلی بهتر بودند. ظاهرا شرکت EA سری بعدی این بازی رو به صورت همون تم مسابقات خیابانی در بیاره. راستی اگه می خواید بازی کنید بهتره vga کامپیوترتون بالا باشه مثلا در حد 8500GT
خوب شما یه Career Map داری که باید مسیر مستقیم اون رو (منظورم همون ستاره هاست)دنبال کنی تا به پنج King برسی و تک تک کینگ ها رو شکست بدی. برای پیشروی در بازی هم هر یک از ستاره ها از شما چند تا Win و چند تا Domaned میخواد که می تونید با گذراندن مسابقاتی که در مسیر های غیر اصلی در نقشه مهیا شده است اون ستاره ها رو باز کنید.
شما بگو کجا رو برات توضیح بدم
من که از هر جا خواستم شروع کنم ...، نتونستم ، بابا شما یه نشانی از جایی که می خوای بپرسی بده خب
ما خیلی وقت پیش تمام کردیم ( خیلی وقت پیش )
با سلام....... من بازی رو نصب کردم.... و نمی دونم چرا از این سری های جدید خوشم نمیاد. من اولین مسابقه را انجام دادم. چرا handling ماشین اینقدر کمه ؟ واقعا افتضاح بود. با ادامه بازی خوب میشه یا کلا همینجوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)