در مورد آموزش مفاهیم حرف نداره مبتکران. فکر نکنم کسی این کتاب رو بخونه و در زمینه مسائل مشکل پیدا کنه. خط به خط درسی که اکثرش خوندنیه .
در مورد آموزش مفاهیم حرف نداره مبتکران. فکر نکنم کسی این کتاب رو بخونه و در زمینه مسائل مشکل پیدا کنه. خط به خط درسی که اکثرش خوندنیه .
ميخواستم بگم كه من از اول مهر تا حالا هيچ درست و حسابي درس نخوندم.ميخوام شروع كنم.هر چند ديره اما ميخوام يه سري مباحث رو كنار بذارم.به نظر شما اولا اگه از الان بخونم ميتونم يه رشته ي خوب قبول بشم؟
دوما من ميخواستم تحليلي رو كنار بذارم و به جاش گسسته رو خوب بخونم/به نظرتون ميتونه نتيجه بخش باشه؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.ممنون
لبه امضام هم زياد توجه نكيد :d
اگه براي راهنمايي پيغام خصوصي بديد عالي ميشه
مرسي.باي
اگه از الآن خوب درس بخونی قطعاً یه رشته خوب قبولی.از قدیم گفتن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست. من افراد زیادی رو دیدم که از عید شروع کردن و موفق شدن .
در مورد گسسته هم چون تست های متنوعی داره به خصوص نظریه اعداد معمولاً اکثراً توش ضعف دارن. برای همین به جای اینکه انرژیت رو کامل بذاری رو گسسته بهتره هندسه هم بخونی چون راحت تر از گسسته ست. اگه همه وقتت بره رو گسسته یهو می بینی تو کنکور سخت ترین سؤال ها از این اومد . هیچ درسی رو کنار نذار.
یادت باشه بیشتر از 3ماه وقت داری. زمان کمی نیست.![]()
سلام به بروبچه های گل کنکوری ....
دوستان اگر کسی نمونه سوالات کنکور سراسری کامپیوتر سال های قبل (فنی و حرفه ای ) رو داره بذاره ... !!
ممنون !!!
من شیمی گاج گرفتم خوب بد نیست اما واسه دوم معلمم گفت قلم چی بگیر چون ویرایش آبانش خوبه
ودرسنامه هاش هم عالیه
در مورد اون دوستمون که گفت میخوام تازه شروع کنم باید بگم که اگه میخوای گسسته بخونی فصل آنالیز رو وقت بیشتر بزار چون تعداد تست هاش در کنکور بیشتره تقریبا 6-7 و تو آزاد هم 10-11
منم فني حرفه اي خوندم ولي رشتم حسابداريه. توي سايتميتوني پيدا كني در ضمنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات ديگه اي هم در مورد كنكور كارداني پيوسته كامپويتر ميتوني پيدا كني.
فلسفه اش چيه اين آزمونو گذاشتن شنبه؟
اگه قلم چی رو میگی فکر کنم جمع شهادت باشه
ما که مدرسه ثبت نام کرده هیچ کدوممون نمیریم چون شنبه گسسته(یاوری) وفیزیک داریم
بچه ها برای قرابت معنایی تو ادبیات چی کار باید کرد
هیچی.تنها راهش اینه که مفهوم اصلی بیت رو بفهمی.
اینجا کسی انسانی نیست؟تا اونجایی که من دیدم همه تجربی و ریاضی هستن.
میخوام ببینم تو آخرین سنجش چیکار کرده.من 960 کشوری شدم
قلم چی خوبه آزموناش؟به نظر من که برای انسانی آشغاله.سبک سوالاش کلا فرق داره با سراسری حتی تعداد سوالا(تو انسانی که من دیدم اینجوریه)
من هیچ جا وقت خودمو با آزمون دادن تلف نکردم.فقط سنجش دادم چون بهترین معیار برای سراسری هستش مخصوصا سنجش های جامع
Last edited by بردیا; 05-03-2008 at 16:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)