تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 197 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض

سلام فرانک جان
    من نقده منفی از ايشون نميبينم همش مثبته

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

پدرام جان،شما هم انتخاب می کنیا! آخه چه کسایی رو ور میداری اینجا می نشونی؟ اینا همشون گلن...نقد ندارن که...کاراشون بی نقصه...یکی رو بیار که اینجا رو بترکونیم...

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب یه عکسی، یه اسمی ، لینکی ، اصلا ماله کجا هستن ایشون؟ اسم کاربریشون میگ میگه؟ همون شتر مرغه که گرگه دنبالش میکرد؟ یا مگ مگ؟ همون که با دوستانش بودن؟
    Last edited by yoosef_st; 14-12-2007 at 16:12.

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

امروز ما به استقبال كاربري ميرويم كه مثل گربه ملوس، مثل جغد عجيب ، مثل آهو تيز رو و مثل جن ناشناخته است

كاربري كه مثل سايه ميايد و مثل سايه ميرود و حاشيه ماشيه را بيلميز است(درست گفتم؟؟) اگر شخصا چند بار صحبت نميكردم با ايشان ، شايد فكر ميكردم يكي از اكانتهاي مديران است مگه ميشود كاربر بود و حاشيه نداشت؟؟ مگر ميشود دختر بود و شيطون نبود؟؟؟ مگر ميشود همكار باشي اما ....

بله درست متوجه شديد ميزبان اين هفته يك خانم همكار انجمن است

خيلي از شما ايشان را نميشناسيد و وقتي اسمش را بشنويد با خود ميگوييد : اين تا حالا كجا بود؟؟!!
    ايدي كاربري ايشان مثل خيلي چيزهاي ديگرش عجيب است

تنها از 2 حرف تشكيل شده.
    به قول 007 : باند ......جيمز باند
    ايشون هم : مگ ...... مگ مگ

بر خلاف عسل مگ دختري با احساسات لطيف است.پس در بيان نقدها مراعات حالشان را بكنيد( الكي گفتم بريزيد سرش)

من فقط موندم شما براي نقد چي داريد بگيد.نه اواتورش مشكل دارد نه شما از ادبيات چيزي متوجه ميشويد پس فكر كنم اين هفته شلغم پزون داريم

به هر حال.شايد اين بهانه اي بشود كه شما چند تايپيك آخر ايشان را ببينيد و بخوانيد

به عنوان اولين نفر افتتاح مينمايم:

فرانك خانم شما چرا دعوت اين تايپيك را قبول كرديد و چه هدفي داشتيد؟

-- به نام خدا فرانك هستم . من از شما تشكر ميكنم كه من و دعوت كرديد راستش را بخواهيد ....
    ادامه دارد
    سلام پدرام جان
    اومدم چون دعوت کرده بودید دیگه
    یک زمانی چرا زیاد این ور و اون ور می رفتم
    اما خوب اللان سرم واقعا شلوغه و فروم هم زیاد وقت می بره من صبح که می رم سر کار ساعت 4:30 یا 5:30 می یام خونه تازه کارم هم خیلی سنگینه تازه بعدش کارای پایان نامه خودم هست که خیلی عقبه
    اما خوب واقعا تحت حاشیه ها بودن اعصاب خرد کنه ادم ارامش نداره

سلام فرانک جان
    من نقده منفی از ايشون نميبينم همش مثبته
    سلام مهدی عزیز
    ممنون نظر لطفتونه

پدرام جان،شما هم انتخاب می کنیا! آخه چه کسایی رو ور میداری اینجا می نشونی؟ اینا همشون گلن...نقد ندارن که...کاراشون بی نقصه...یکی رو بیار که اینجا رو بترکونیم...
    مرسی مرسی شرمنده می کنید

خب یه عکسی، یه اسمی ، لینکی ، اصلا ماله کجا هستن ایشون؟ اسم کاربریشون میگ میگه؟ همون شتر مرغه که گرگه دنبالش میکرد؟ یا مگ مگ؟ همون که با دوستانش بودن؟
    سلام
    نه مگ مگ که با دوستانش بود
    90 درصد فعالیت من توی ادبیات هست البته توی متفرقه و موسیقی هم مطلب زیاد دارم اما مربوط به الان نمی شه الان انجمن موضوعات علمی هستم و گاهی به گرافیک و انجمن خبر هم سر می زنم

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    بر بانوی مشاعره...فامیل و دوست عزیزم
    کارش تو اداره ادبیات حرف نداره..فط گهگاه ادرس اشتباهی به من می ده...

به نظرم هنوز کسی نوتنسته تاپیکهایی توی متفرقه بزنه که روی دست تاپیکهای فرانک باشه....

من خیلی با مطالبی که توی متفرقه می ذاشت حال می کردم

تاپیک لوگوهاش که خودش به تنهایی زحمتش را بر دوش داره عالیه..بی نقصه....

کلا کارش بیسته

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    بر بانوی مشاعره...فامیل و دوست عزیزم
    کارش تو اداره ادبیات حرف نداره..فط گهگاه ادرس اشتباهی به من می ده...

به نظرم هنوز کسی نوتنسته تاپیکهایی توی متفرقه بزنه که روی دست تاپیکهای فرانک باشه....

من خیلی با مطالبی که توی متفرقه می ذاشت حال می کردم

تاپیک لوگوهاش که خودش به تنهایی زحمتش را بر دوش داره عالیه..بی نقصه....

کلا کارش بیسته

سلام مژگان عزیز و خوبم

خوبی خانمی ؟

ممنون عزیزم لطف داری
    مرسی خانمم از توجهت

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ای بابا این دیگه یکی از کاربرای + انجمنه ...
    تاپیکش که در مورد گرافیکه، حرف نداره ...
    خلاصه نقد خاصی ندارم ...
    یه تشکر کنم ... واسه چی ؟ نمیدونم هویجوری

-------------------------------------------------------------
    نکته :
    منظور از plus یا + همون مثبت یا پلاسه ....

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فقط موندم شما براي نقد چي داريد بگيد.نه اواتورش مشكل دارد نه ...
    بنظر من آواتارشون ارشاد نیاز داره.
    یکم موهای آواتارشون رو، تو بزنن بهتره!
    اگه برای خودشون امکانش نیست، بدن بچه های گرافیک درستش میکنن!

این بود نقد من...

(امیدوارم از حرف من ناراحت نشن، فقط شوخی بود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام

کارش حرف نداره
    فقط تاپیکای منو زیاد قفل میکنه

موفق باشید

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام
    مسئله اینه که شما هم نمی خواهی قبول کنی
    نقد بی جایی گفتی
    اصلا مشکلی نبوده
    چرا شما اینجوری فکر نمی کنی؟
    در همین تاپیک دو سه نفر اشکال(شاید بشه گت چیزی گفتن که تعریف نبود) از بنده گرفتند.. و از دید بنده هم به جا بود..

وقتی همکار شدم لحنم خشک شده..کمتر شوخی می کنم ..و کمی سخت می گیرم...

این سه تا چیزی که گفتند را قبول کردم چون به جا بود

اما شما که دقیقا برای امین هم همین حرف را می زدید..به نظر بنده فقط می خواهید حرفی زده باشید که دچار گناه نقد نکردن نشده باشید.. و اصلا به حرف طرف مقابل هم توجه نمی کنید......

من وقتی قبول کردم که مهمان این تاپیک باشم..اصلا و به هیچ وجه انتظار نداشتم مورد لطف دوستان قرار بگیرم..به همین دلیل هم دوستان نزدیکم منو از این کار بر حذر داشتند...چون همگی منتظر انتقادات سفت و سخت بودیم(یا بهتره بگم تخریب شخصیت و توهین)

من کلا این موضوع را متوجه نمی شم..(البته بحث خودم نیست..به صورت کلی می گم)خوب برخی اوقات کاربرهای میان اینجا که فعالیتشون از دید دیگر دوستان مشکلی یا مشکل بخصوصی نداره.. در نتیجه بیشتر تشکر می کنند.
    خوب چرا این به مذاق برخی خوش نمی اد؟
    ------------

ضمن اینکه من اصلا اشتباهی در به کار بردن کلمه همجنس نمی بینم که تازه فکر کنم اشتباهم فاحش بوده...یا حتی لپی
    ضمن اینکه موردی که اشاره کردید درباره حکایت به اندازه کافی وقت داشتید..بهتر بود همون موقع عنوان می کردید...
    به قول معروف وای به خونی که یکشب ازش بگذره...
    بهتره به جای اینهمه جلو زدن..نقدتون را از انجمن فیلم بگید یا درست هست یا نیست در هر دو حالت بنده پاسخ می دم

در راستای جامعه شناسی شما بنده هم باید یک نکته جامعه شناسی عنوان کنم که

الان توی جامعه ما اینجوری شده..که اغلب فکر می کنند اگر انتقادی از کسی داشتند..حتما انتقادشون درست و به جا بوده و اون شخص باید قبول کنه...

که این اغلب کاملا در اشتباه هستند....بنده نظری دارم عنوان می کنم سه حالت داره نظر بنده درست نبوده....جوابی که طرف مقابل می ده منو قانع نمی کنه
    نظر بنده درست هست..طرف مقابل هم قبول می کنه

--------------------------------------

من هنوز هم معتقدم بنده جنسیتم با شما فرق داره..
    کمی روی این موضوع فکر کن و البته کمی هم مطالعه کن..متوجه می شی
    من چی می گم.فقط کافی هست کسی کمی مطالعه داشته باشه تا متوجه بشه استفاده از کلمه جنسیت..همجنس ..جنس مخالف در ادبیات فارسی متداول هست.

وقتی داری فرمی مثلا برای مشاوره پر می کنی..یا همین یاهو وقتی می خواهی فرق رجیستر پر کنی غیر از اینه که نویشه gender یا توی فرم مشاوره نوشته جنسیت
    خوب این منظور چیه؟
    یعنی جنسیت فرق داره..نر داریم یا ماده...اگر نر و ماده با هم فرق نداشت همه را با یک اسم می نامیدند....نه با تا اسم مختلف..
    می گن جنس مخالف یا جنس موافق..یعنی حتی اگر به یک مورد هم باشه اختلافی هست...
    دیگه نیازی به جواب دادن نیست چون نفر بعدی وارد گود شده. فقط همینو بگم ظاهر حرفهاتون خیلی قشنگه و بلدید با کلمات بازی کنید دقیقا همون هنری رو که من به مقدار زیادی ازش بهره مندم. اما بهتره تو این ظاهر و لباس قشنگ مقداری معنی هم وجود داشته باشه. تو داری برای اثبات حرفت به فرم یاهو استناد میکنی ؟ در ضمن از کی تا حالا نقد نکردن گناه شده ما نمیدونستیم ؟ گناه اصلی خودبینی و خودخواهیه.

اگر بنا بود اینجا انجمن فیلم رو نقد کنیم که اسم تاپیک رو میزاشتن در بوته نقد انجمنها ....
    در همین تاپیک دو سه نفر اشکال(شاید بشه گت چیزی گفتن که تعریف نبود) از بنده گرفتند.. و از دید بنده هم به جا بود..
    یعنی شما اومدی تو این تاپیک و همه کاربرها اومدن تعریف و تمجید کردن و یه دو سه نفری هم اومدن یه چیزی پروندن که شاید بشه گفت تعریف نبود و شما هم منت بر دیده شون گذاشتید و از دید شما به جا اومد... واقعا تبریک عرض میکنم. چه قدر انعطاف پذیر و انتقاد پذیر....
    در ضمن کلمه جنس کلمه عربی چطور شما میگید تو ادبیات فارسی متدواله ؟ خیلی به ندرت تو متون ادبی و اشعار شعرای بزرگ از این کلمه استفاده شده.
    در مورد حکایت هم فکر نکنم تاریخ انقضایی براش تعیین شده بود. چون شما هم دقیقا این رویه رو پیش گرفتید گفتم. صرف اینکه آدم یه حکایتی یا ضرب المثلی رو از یه جایی کپی پیست کنه که نشون دهنده حق بودن و عالمتر بودن نیست.
    من نگفتم هر انتقادی رو باید قبول کرد. ولی شما که اصلا هیچ انتقادی رو قبول نمیکنید. و همش رو توجیه میکنید. جهت اطلاع دعوت میکنم برید و پستها رو بخونید تا متوجه بشید. شما میگی غذا نباید بی نمک باشه از اینطرف یه مشت نمک میریزی توش ؟

و در آخر کاش به توصیه دوستانتون توجه میکردید چون آدم نقدپذیری نیستید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •