1.من اين پچ ها رو داشتم!!!
2.من اين پچ رو نصب نكردم ولي اگه ميخواي مشكلت حل شه يه بار Main رو فلش كن همه پچ ها رو تو گوشي ريختي پاك ميكنه از اول پچ هايي كه ميدوني بريز رو گوشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!![]()
عالي
متوسط
ضعيف
1.من اين پچ ها رو داشتم!!!
2.من اين پچ رو نصب نكردم ولي اگه ميخواي مشكلت حل شه يه بار Main رو فلش كن همه پچ ها رو تو گوشي ريختي پاك ميكنه از اول پچ هايي كه ميدوني بريز رو گوشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!![]()
ببين عزيزم شايد شما در هنگام نصب (در صورتي که با برنامه setool کار مي کنيد ) سوالي که مي پرسد رو گزينه Yes مي زنين که اين اشتباه شما بايستي NO رو انتخاب کنين
ضمنا برنامه هاي ديگه هم گاهي اوقات روي گوشي به راحتي کار نميکنند بهتره با setool کار کني
اگر باز هم سوالي داشتي که از دستم بر مي اومد در خدمتم
salam
age momkene versione firmware p990i ro ham begid.
in goshi az kodom serie?
db2010 ya db2020 ya db2012.
سلام
میخواستم بدونم که پچ افزایش اس م س برای W810i اومده یا نه ؟
اينجا بپرس دوست عزيزسوالت ربطي به اين تايپك نداره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه دوست عزيز:::
موفق باشيد!![]()
salam
man natonestam akharin versione setool ro roie kampioteram nasb konam.
ye error mide ke mige(card protection)!
mikhastam bebinam kasi ettelaii azash dare?
قوانين رو رعايت كن فارسي بنويس:
اينم برنامه ستول كه به سه قسمت اپلود شده از اين استفاده كن
پارت 1 (9,766 KB) :
پارت 2 (9,766 KB) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارت 3 (6,884 KB ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام:
من تو تاپیک تغیر آیکون کا800 و کا810 پرسیدم چه جوری میتونم ایکنهای فارمنیجر و مدیاپلیر کا510 وکا550 عوض کنم ، گفتن باید به اینجا مراجعه کنم .
حالا چه جوری میتونم ایکنهای فارمنیجر و مدیا پلیر کا510 وکا550 رو عوض کنم ؟
ممنون.
Last edited by HRN; 16-05-2008 at 12:14.
با سلام
بی زحمت خواستم بدونم چرا پچ ها بر روی گوشی هایی که در قسمت اطلاعات نرم افزاری در منوی مخفی عبارت China نوشته شده نصب نمیشن و یک پیغام خطا میدن؟؟
در ضمن من یک بار پیغام خطا رو Ok کردم گوشی روشن نشد ؟؟
اگه میشه راه حل این مشکلم بگید ممنون میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیـــــــــــــــــــــــ ـلی فــــــــــــــــــــــــ ــــوری
![]()
عزیز، حتما می دونی که پچ ها برای هر گوشی اختصاصی اند . ازون گذشته هر گوشی چند نوع فریمور جدید و قدیم داره که پچ های هر کدوم به نوع دیگه نمی خوره . حالا این وسط همون نوع فریمور مثلا k750_r1ca021 خودش چند نوعه مثل china و eu و ... که آدرس ها برای نصب پچ در این مدلها هم فرق می کنه. برای حل این مشکل کسایی که پچ هارو می نویسن رو یک نوع خاص که همون EU باشه تمرکز کردند و تقریبا همه پچ ها برای این نوع از فریمور ها نوشته میشه. راهشم اینه که به فریمور EU رو گوشیت فلش کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)