سلام
اين كارت كپچر واقا منو كلافه كرده
يعني اينكه صدارو ضبط نميكنه
من يه فيش از قسمت out كارت به قسمت آبي مادر بورد ميزنم ولي كار نميكنه
اينم قسمت تنظيماتش
![]()
سلام
اين كارت كپچر واقا منو كلافه كرده
يعني اينكه صدارو ضبط نميكنه
من يه فيش از قسمت out كارت به قسمت آبي مادر بورد ميزنم ولي كار نميكنه
اينم قسمت تنظيماتش
![]()
کمک این سیتمم من گیر میکنه تا ریستش نکنی اونم 10در یک شاید درست بشه نمیدونم چی باید بکنم
کمکم کنید سیستمم یه دفه گیر میکنه تا ریست نشه درست نمیشه اون درست شدنه هم 10در یکه خواهش میکنم من سیستممو تازه جمع کردم خودتون میدونیین که این هن کردن چه آدمو ازیت میکنه تورو خدا کمکم کنید
model:
asuz psvd2-mx se
ram 1 البته یکونیم بو یکی گفت 512نیم سوز شده منم درآوردمش
graf 512dr2 geforce 8400
تورو خدا کمکم کنید
توزیح لبشتر : من pro10روش نصب میکنم کامل نصب نیشه تو شم میره حتی فیلمشم نشون میده ولی وقتی میخاد بره تو زمین یا توبازی یه دفه گیر میکنه تا ریستش نکنی نمیشه بعد وقتی که ریستش مینی ویندوزمم هنگ مکنه هی باید ریست کنی تا شاید 10 در یک یه راهی داد نتونیی باهاش کار کنی تورو خدا هر کاری که میدوننین که کمکم میکنه بگین تورو خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم پست الکترونیکیم تورو خدا کمک کنین انقدر گیر نکنه نمیدونینکه تا الان چن دفه برد مش تامییر که نگو
سلام
من سامان هستم
میدونم این سوالو خیلی جواب دادین ولی ازتون خواهش میکنم منو جداگونه و خیلی ساده رها نمایی کنیید
مشکل سیسستم من اینه که : pro09روش نصب میکنم کاملم نصب میشه حتس اجراشم میکنه (فیلم اولشم نشون میده9 ولی یه دفه کلا سیسستمم گیر مسکنه و باید ریستش کنم حتی بعد از ریست کردنشم وقتی میخاد بیاد تو سیسستم گیر میکنه هی باید ریست کنم تا دیگه گیر نکنه بعد بیاد تو ویندوز . النم ویندوزم مشکل نداره تا وقتیکه اون بازیو اجرا میکنم از دوباره بر میگرده به حالت اولش
تورو خدا ازتون خاهش میکنم منو راهنمایی کنید نمیدونی این سیسستمو من چند بار بردم بدم درستش کنن ولی نشده خیلی تشکر میکنم ممنون راستی مشخصات سیسستمم :motherboard:asuz(model:psvd2-mx se) 1
ram 1.5gig
graf 512 giforce8400
ولی آخرینجایی که بردم گفت رم 512 نیم سوز شده الان همون 1گیگ روشه
بازم تشکر میکنم ازتون ببخشید سرتونو درد آوردم.
سلام دوستان
یه مشکلی برای سیستم خواهرزادم پیش اومده. وقتی کامپیوتر رو خاموش می کنه بعد از اینکه خاموش شد خود به خود بعد از 2 .3 ثانیه دوباره روشن می شه؟؟؟؟
مشکل از کجا می تونه باشه؟؟
هم سخت افزاری
و هم نرم افزاری میتونه باشه
تو صفحه ابی چی نشوته ؟
هر چی هست مربوط به همون فیشه
دقت کن اون فیش را درست نصب کنی
باید به line in کیس وصل کنی
در کارت تیوی هم خروجی صوتی باید انتخاب بشه (منظور همون فیش)
ممکنه این فیش را با ریموت مادون اشتباهی بگیری ...
شما یه تاپیک هم جای دیگه زیده بودین
یادم نیست کجا
به جایی نرسیدین هنوز ؟
سلام يه مشكلي براي dvd rw پيش اومده!! وقتي cd يا dvd ميزارم توش، اول لود ميكنه وقتي ميخواد اجرا كنه يا اتورانو بياره، هنگ ميكنه و صفحه ابي مياد و اين پيغام و ميده!!
موقع رايت cd هم همينه! ولي dvd رايت ميكنه! البته بعضي وقتها هم مشكل نداره! البته همون cd يا dvd توي اون درايورم راحت اجرا ميشه!
و اينم بگم كه بردم جاي ديگه چنين مشكلي نداشت!
ولي وقتي اينتوري ميشه حتما بايد از پشت كيس خاموش كنم دوباره روشن كنم تا بتونم درش و باز كنم!!
لطفا راهنماييم كنيد!
درود
با توجه به اینکه رو اون یه درایو سالمه پس اول کابل اون یکی رو به این dvd-rw بزن. ببین فرقی میکنه یا نه.
ممکنه مشکل از ویندوز هم باشه. برای اینکه مطمئن بشی ایراد از دستگاهه دی وی دی هست یا نه دستگاه رو روی یه سیستم دیگه نصب کن و چک کن.
اگه سالم بود، ویندوز رو عوض کن.
اگه ایراد همچنان باقی باشه مشکل به نظرم از چیپ IDE یا SATA مادربورده، ممکنه با دستگاه شما سازگار نباشه.
با سلام خدمت دوستان
بخاطر کارم باید سیستم همیشه روشن باشه میخاستم بدونم برای چه قسمتهایی لازمه فن بزارم برای هارد لازمه یا نه اگه اره اون قسمتی که برد نیست اونجا هم بزارم برای گرافیک چی بجز مال خودش لازم داره (گرافیک 4830) مادربرد و رم ها احتیاج به فن دارند یا نه
درود
برای هارد
اگه دانلود آفلاینه حتما اینکار رو بکن.
هارد فقط یه قسمتش فن میخوره و اونم طرف بوردش هست تا چیپش نسوزه. پیچ هم داره و باید فن مخصوص هارد بگیری.
بقیه نیازی ندارن.
اگه کار سنگین مثل پردازش تصویر یا رندر گرافیکی و یا تصویری داره یا اورکلاک کردی اونوقت هیچ کدوم از فنهایی که رو سیستم داری مفت نمیارزن!
در این صورت برای بهترین کارایی و کمترین دما باید فن سی پی یو و رم و هارد . کیس رو حتما در نظر بگیری. برای cpu فن خوب بگیر و برای رم هم اگه رمت فن میخوره بگیر. اگه نمیخوره با اضافه کردن فنهای کافی به کیست گردش هوا رو تو کیس تقویت کن تا اونا هم آسیبی نبینن.
ممنون از جوابت
اره کارم دانلود برای گرافیک چی لازمه بجز مال خودش یکی دیگه پشتش بزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)